![]() |
|
Poděkování ČT za HD přenosy ligy mistrůVrchol sezóny v Lize mistrů 2012 ... Česká televize v březnu 2012 mění náplň svého HD kanálu = ČT HD = ČT1 HD ... To máme za to - za co? no za to! že za to platíme ... Kde bere ČT ty velké myslitele ...áááááááááá moment, pouze zácvik na fotbalovou ČT dietu příští sezóny ... V jako vítězství, vítězí ČT se svým májovým deštíkem zvaným "pracovně" ČT HD 2 ... R^ R^ R^pardon "obstrukce" tedy - Děkuji Vám velká Česká televize. |
frgy
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 3 |
![]() |
|
to už setady řešilo mockrát R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Poděkování ČT za HD přenosy ligy mistrůTisíce možnosti vidieť LM v HD kvalite a tento neťastník nemôže spávať pre ČT...:laughing: |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
brečíš dobře, ale na špatném hrobě...Nevím, jaké datum máš v kalendáři Ty, ale u mě to není 1985. V dnešní době u nás naštěstí nemáme jen jedoho TV providera, tudíž Tvé rozhořčení je totálně OUT. Notabene mimo Slovensko a Rakousko nedává LM žádná neplacená, natož veřejnoprávní TV, buďme rádi aspoň za to. Ruku na srdce.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
Nibiru........střelím od pasu... nSport + Polsat v Polsku, Sport 1 + NTV v Rusku, SKY v Něnecku, Ičku a UK (tam ještě ESPN) atd.... voják se stará, voják má.... já koukám na polský nSport. |
hotovyrad
![]() |
|
další....Canal+ ve Francii a Španělsku, Sport TV v Portugalsku, Viasat ve Skandinávii, Sport 1 Live v Holandsku, SF Zwei ve Švajcu, Novasport v Řecku... nějaký problém? :-)) |
hotovyrad
![]() |
|
hotovyradno a teraz daj moznosti ked niekto nema sharing a len poziciu 23.5 a jedinu kartu, ktorou je Skylink...to vybavenie povedzme 90% uzivatelov Skylinku ak nie viac |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
Poděkování ČT za HD přenosy ligy mistrů (# 683)To já bych řekl ještě více...Skylink - Technisat Digit HD8 SX - modul Mascom - 19,2 + 23,5
|
Nalim2
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 158 |
![]() |
|
to Nalim2Já vyzobal jen ty HD, které za těch 100€/rok chytnu :-) |
hotovyrad
![]() |
|
to radolaco...ale je to každého boj, jak se zařídí. Pokud má někdo morální zábranu v něčem nelegálním, tak se holt musí spokojit s CT4 SD, nebo občasné přenosy na NS HD. V opačném případě to musí udělat jinak.... ale nemyslím si, že ČT je něco extra, naopak.... až na Premier league má každý možnost při zaplacení libovolné platformy sledovat cokoliv. Co mají říkat třeba v Polsku, kde abonenti Cyfry sice mohou sledovat PL, ale Ligu mistrů mají jen abonenti Nka, kteří zase nemají PL, Evropskou ligu zase chytají pouze abonenti Polsatu, kteří zas nemají ten zbytek... |
hotovyrad
![]() |
|
RE: Poděkování ČT za HD přenosy ligy mistrůNo to ja mam porad rok 1985 pred ocima a to nestastne finale PMEZ.Sledoval jsem to tehdy na ČB televizi v native SECAM/K:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Poděkování ČT za HD přenosy ligy mistrůA děkoval jsi i v ČT nebo jen jako správný přizdisráč nadáváš na diskusním fóru?Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 105 |
![]() |
|
RE: Poděkování ČT za HD přenosy ligy mistrůChe-Bar, teď Čt4, nedá se na to koukat...nějaký typ na HD kanál??? :) |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
RE: Poděkování ČT za HD přenosy ligy mistrůITV1 z Astry 1N, pekny obrazek.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Poděkování ČT za HD přenosy ligy mistrůTF1 HD. Sice ne free, ale v emu šlape. Obrázek luxusní. Dvořák ať se jde picnout.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Poděkování ČT za HD přenosy ligy mistrůAsi nemám tak velkou parabolu,bez signálu...ale díky Saxone. Nějaký jiný návrh? :))) |
Casio
![]() |
|
RE: Poděkování ČT za HD přenosy ligy mistrůWladys na Astře 19,2? |
Casio
![]() |
|
RE: Poděkování ČT za HD přenosy ligy mistrůJo tp 12.207 VDreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Poděkování ČT za HD přenosy ligy mistrůJo, dík...šlape, Dvořák ať jde ..... |
Casio
![]() |
|
RE: Poděkování ČT za HD přenosy ligy mistrůITV1/Sport/HD nyni pri LM bitrate 10,26Mb/s prumer.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Poděkování ČT za HD přenosy ligy mistrůSTV1 v HD |
funtomas
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 699 |
![]() |
|
funtomasSTV 1 ale v DVB-T HD ,kolego hotovyrad co máš za techniku ? U mě Technisat HD8-SX a plazma LG 42 PW450 - mám tam 8.obraz modů na TV, nastavil jsem mody : sport a live a kvalita z ČT4 v SD, no jasně HD je HD a taky mě p-r-d-ě-j !!!. Je to vše o seřízení obrazu na TV - když to na ní jde a nemáš ty ""procesorová šiditka"" - jak k čemu. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
![]() |