![]() |
|
Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste predplacentoto jsem dostal od CSLINK-uVážený zákazníku satelitní televize dovolte, abychom vás informovali, že vám v průběhu následujícího týdne zašleme ZDARMA novou dekódovací kartu pro příjem satelitní televize. Koncem roku 2012 totiž skončí podpora starého kódovacího systému a pro váš bezproblémový příjem satelitní televize je výměna karty nezbytná. Zároveň si vás dovolujeme informovat, že na této nové kartě vám bude po celou dobu Vašeho předplatného, která se nijak nemění, spuštěn již nový hodnotnější balíček MULTI (28 programů). Další informace a pokyny budou uvedeny v průvodním dopise, který bude součástí zásilky. |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97 | |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...nielen totalu, ale aj ostatné baličky, mojich 6 a podobne. dnes to prišlo viacerým zákazníkom na email čo majú predplatené rôzne služby |
quick123
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...Ha! pistok s tuleňom se jdou věšet.. :)))Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...Nasranej jsem i ja protoze kdybych chtel MULTI tak jej davno mam, a ne tento hnus velebnosti! |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...Kolik Vám chybí do konce stávajícího předplatného ? |
Chercheur
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...A tem co maji jen zaklad tem to nevymeni? |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...Vymění. Za 600,- do 31.5 s bonusem :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...vešť sa nehodlam, ale toto je prejav neogabanosti ..drzosti..a arogancie od skylinku. nemam o multi zaujem. odpisal som im ze trvam na vrateni penazi. ked mi totiz nezabezpecili moznost prijimat axn-ka, minimax. tak nemam zaujem o to co mi vnucuju.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...@anton, dobrá otázka, tipuji, že všichni ještě za víc než cena výměny. Jen jsem zvědav, když někomu v jeho stb nepojede :((Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...@tuleň i to je možnost, proč ne.Záleží jestli budou muset, možná je v podmínkách, že když ti poskytnou adekvátní náhradu..hledat se mi to nechce Můj tip: nedostaneš nic a předplatné ti doběhne :razz: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...aj to je mozne. potom mozu zabudnut na dalsie peniaze odo mna smerom k nim. a kedze mam siroku rodinu ktorych som na satelit ukecal..stratia aj tych. ked im je to fuk. ok.nahodime full ponuku zadarmo a uvidia trt. mna nasierat nebuduskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...@tuleň, tedy samozřejmě, pokud jim třeba zrovna nekončí nějaká delší smlouva třeba na Axnka a bylo by levnější ten zbytek částky vrátit..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...Hm, ale pišťokovy nič takého ešte neprišlo :laughing: a naviše mám aj IRDT. kartu, takže ma tak skoro nezrušia, ibaže by zamedzili aj predplateniu Mojich 6. :)))Toť Vymenu si možu strčiť, Toť kolega "tulen" to popísal správne,holt neni čo dodať. R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...inac je zaujimave zem inule mi nejaka pražanda volala ze vybavuje objednavky pre cslink externa firma..a snazila sa mi vnutit vymenu karty s predplatnym multi ..ked som jej spitol o axn-kch tak zmenila temu a ze ak nechcem o axnka prist mam si hned objednat balik total na dlhu dobu...hehehe. sami nevedia co robia ..ani co budu robit o mesiac . takze ma vlastne zavádzala...objednal osm axnka nadlhu dobu a je po nich onedlho. ale na penaize si prisli. bym a zaujimalo kto z nich za toto ponesie zodpovednost.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenA proč vlastně tu full ponuku nemáš už dávno? Bylo by tu (možná) o jednoho trvalého stěžovatele méně.Pokud jim končí smlouva na AXNka, tak podle VOP se "vstupné stejně nevrací" i kdyby si zůstal s Totalem třeba do konce roku. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscerked som kupoval prijimace nezhanal som sa po prijimacoch s blokerom. predplacal som na dve karty prislo mi to normalne. ale toto co s nami stvaraju mi uz normalne velmi nepride..takze moja trpezlivost ma svoje hranice..a raz vykypi a bude mat skylink po peniazoch abonentov. asi o to im ide..a vela ludi tuto platformu opusti si myslimskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...@tuleň a vela pribude bo treba díky novej kartě zjisti, že maju lepšu ponúku. Leda by si jim to spočítal za nich :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...Jeste jde vymena provest taky tim,ze si predplatite balik Multi bud na 6 nebo na 12 mesicu a dostanete kartu Skylink vymena zdarma + 2 mesice promo komplet nabidku.Vse na strankach Cslinku a Skylinku. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...ziadna vymena to nie je ked od vas pytaju 6 kil za plastovu karticku ktoru ste uz raz platiliskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...Už zase 1+1= iba akože 2.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...Je to marný, je to marný, je to marný.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...Ta nabídka asi přišla jenom tomu, kdo sem napsal úvodní příspěvek :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...kludne môžu zrušit cslink už platim len skylink ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...Musíš s nimi vyďubať,ratifikuj svoje stanovisko a ohrad sa,ze si zaplatil len za sluzbu a nie za kartu!!! R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Konec TOTALU i pro ty co jej maj jeste pre...Koukal jsem na cslinku ze vymeni starou kartu za novou ale skylinkovou proc ne cslinkovou to nejde? |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
@tulenA satelitní příjmač,pračku,ledničku ti taky někdo vymění,které jsi už jednou zaplatil??? |
Prosat
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 1 298 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 97 | |
![]() |
|
![]() |