![]() |
|
zapojeni pres cinchpotrebuju se zeptat na neco muze mit vliv ,ze je tmavejsi obraz ze satelitu pres zapojeny 3x Cinch (M), 2x audio/1x video na televizi lcd u AV2...AV1 mam zapojeny pres scart a obraz ze satelitu je svetlejsi a je dobry..televize ma 1zdirku na scart(av1) a zdirky na cinch(av2).a ovladecem tv si prepinam bud chci av1 nebo av2.. |
mikel
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 297 |
![]() |
|
RE: zapojeni pres cinchKaždá dnešní TV umožňuje nastavit a zapamatovat nastavení obrazu pro každý vstup zvlášť. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: zapojeni pres cinchtak proc mi obraz ze satelitu v tv na av1 pres scart jde hezky svetly...a pres kolik cinch v av2 jde tmavsi trochu obraz ze satelitu.....mam to napojene tak pres 3pristroje:satelit+dvd recorder+lcd televize....ze satelitu mi jde scart do tv(av1)zdirky,2scart mi jde ze satelitu do recorderu(av2)co je psane na zadnim panelu a s recorderu ty koliky do (av2) do televize zdirky....a potom dvb-t koaxialni kabel s recorderu do tv a antenni kabel do dvd. |
mikel
![]() |
|
RE: zapojeni pres cinchTen obraz je rovnako tmavy, ci je recorder zapnuty alebo vypnuty?Ak nie odpovedz si sam....Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: zapojeni pres cinchNo to je tema aspon na bakalarskou praci:).Jednou z moznosti je to,ze na klasickych CINCH konektorech (zluty) byva CVBS video,kdezto na SCARTU muze byt RGB video.Tak a ted prijde ta naprosto vynikajici a nezaplatitelna rada: totiz analogove vstupy do panelovych zobrazovacu jsou archivnim / historickym pocinem.Upgraduj vsechny pristroje na HDMI a pak to bude na praci disertacni:).Tuz neni to vynikajici rada? |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
DphaVolakedy sa davali na zadne sklo na autach nalepky jazdim na GTX,skoro kazdy blbec to mal jeden cas.Jeden v mojom okoli sa nasral a vyrobil si na sklo nalepku jazdim na susede - vysledok bol ze pribudli hadky vo vchode u susedov.Nikdo nevedel ci je to pravda a koho sa to tyka... :laughing: :laughing: :laughing: Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: zapojeni pres cinchOprava "nikto nevedel" ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: zapojeni pres cinchAdo toho vseho CT udela mirny rembrandtding sveho loga:).Ano stareho dobreho loga neni se potrebi zbavovat (Amerika jiz byla objevena),chce ho jen lehoulince dopracovat - ovsem aspon za 2,3 mil. bez DPHa:). |
hdpe
![]() |
|
@liquerenikt(d)o :-) |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
RE: zapojeni pres cinchAle on je přece slovák.. ;)hdpe, jak jsi dopadl :razz: Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: zapojeni pres cinchAhoj Tomiku,diky za dotaz,jeste jsem tam nestihnul zajit,bo jsem v casovem pytli,snad v nedeli,dam vedet urcite. |
hdpe
![]() |
|
@Tomík535Právě proto mi přišlo vtipný, když napsal čechysmus. Můj slovenský kolega to totiž dělá taky :-D |
Martin79
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 1 697 |
![]() |
|
MartinNobody/Niemand...... ;) R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: zapojeni pres cinchobraz je tmavsi u zapnuteho recorderu v AV2 pres zapojeni v cinch....ale scart v av1 je dobry obraz...tak kdyz nahravam ze satelitu fotbal tak to mam pres av2 a tim to je tmavsi....bohuzel televice lcd ma vstupy na zadni strane av1(scart) a av2(zapojeni cinch).. |
mikel
![]() |
|
![]() |