Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

zapojeni pres cinch

potrebuju se zeptat na neco muze mit vliv ,ze je tmavejsi obraz ze satelitu pres zapojeny 3x Cinch (M), 2x audio/1x video na televizi lcd u AV2...AV1 mam zapojeny pres scart a obraz ze satelitu je svetlejsi a je dobry..televize ma 1zdirku na scart(av1) a zdirky na cinch(av2).a ovladecem tv si prepinam bud chci av1 nebo av2..

mikel
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: zapojeni pres cinch

Každá dnešní TV umožňuje nastavit a zapamatovat nastavení obrazu pro každý vstup zvlášť.

visper
Registrace: 5/2008

tak proc mi obraz ze satelitu v tv na av1 pres scart jde hezky svetly...a pres kolik cinch v av2 jde tmavsi trochu obraz ze satelitu.....mam to napojene tak pres 3pristroje:satelit+dvd recorder+lcd televize....ze satelitu mi jde scart do tv(av1)zdirky,2scart mi jde ze satelitu do recorderu(av2)co je psane na zadnim panelu a s recorderu ty koliky do (av2) do televize zdirky....a potom dvb-t koaxialni kabel s recorderu do tv a antenni kabel do dvd.

mikel

Ten obraz je rovnako tmavy, ci je recorder zapnuty alebo vypnuty?Ak nie odpovedz si sam....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

No to je tema aspon na bakalarskou praci:).Jednou z moznosti je to,ze na klasickych CINCH konektorech (zluty) byva CVBS video,kdezto na SCARTU muze byt RGB video.Tak a ted prijde ta naprosto vynikajici a nezaplatitelna rada: totiz analogove vstupy do panelovych zobrazovacu jsou archivnim / historickym pocinem.Upgraduj vsechny pristroje na HDMI a pak to bude na praci disertacni:).Tuz neni to vynikajici rada?

hdpe
Registrace: 11/2007

Dpha

Volakedy sa davali na zadne sklo na autach nalepky jazdim na GTX,skoro kazdy blbec to mal jeden cas.
Jeden v mojom okoli sa nasral a vyrobil si na sklo nalepku jazdim na susede - vysledok bol ze pribudli hadky vo vchode u susedov.Nikdo nevedel ci je to pravda a koho sa to tyka... :laughing: :laughing: :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Oprava "nikto nevedel" ;)

liquere

Ado toho vseho CT udela mirny rembrandtding sveho loga:).Ano stareho dobreho loga neni se potrebi zbavovat (Amerika jiz byla objevena),chce ho jen lehoulince dopracovat - ovsem aspon za 2,3 mil. bez DPHa:).

hdpe

@liquere

nikt(d)o :-)

Martin79

Ale on je přece slovák.. ;)
hdpe, jak jsi dopadl :razz:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Ahoj Tomiku,diky za dotaz,jeste jsem tam nestihnul zajit,bo jsem v casovem pytli,snad v nedeli,dam vedet urcite.

hdpe

@Tomík535

Právě proto mi přišlo vtipný, když napsal čechysmus. Můj slovenský kolega to totiž dělá taky :-D

Martin79

Martin

Nobody/Niemand...... ;) R^

liquere

obraz je tmavsi u zapnuteho recorderu v AV2 pres zapojeni v cinch....ale scart v av1 je dobry obraz...tak kdyz nahravam ze satelitu fotbal tak to mam pres av2 a tim to je tmavsi....bohuzel televice lcd ma vstupy na zadni strane av1(scart) a av2(zapojeni cinch)..

mikel

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra