![]() |
|
Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo PLATINUM)Zdravím,na chalupě mám dosluhující analogový receiver Pace MSS 500 a od května hledám náhradu a rozhoduji se mezi těmito dvěma.Je to na TV CRT přes scart,jde mi hlavně o Eurosport DE na 19,2E.V budoucnu i Skylink.Jaké máte zkušenosti s těmito receivery ? Použít nyní sloužící DI WAY T-22 na DVB-T a Amiko,nebo rovnou jít do komba.Nepotřebuji HD, jsme tam jednou za dva týdny na víkend.Za rady díky. |
sven
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 168 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...Kdybys už neměl ten diway, volba by byla jasná. I proto, že S700 má dvbt tuner výborný, ale ten diway taky, takže nejen na FTA nejspíš postačí ten čínský křáp.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...Amiko jsem viděl jednou v životě/již nikdy více/,naopak Showbox S-700 je velmi slušný COMBO stroj. Chodí v něm bez problému ICE i staré CRW karty, pro IRD je taky k dispozici soft, ale ten jsem nezkoušel. Plno výhod neoficiální W podpory. Terestrický tuner je taky vynikající.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...můžu potvrdit, showbox je vymakanej, to amiko je proti tomu hnus :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...@Saxon, nedávno jsme u známého zkusili 4ks dvbt-boxu pro druhý přijímač v ložnici (nebyly to žádné příjmové šunky - technisat 2tx, schwaiger710, Topfield4000 a právě Showbox700), připomínám, že v obýváku na příjem ze stejné antény používá jednu nejmenovanou plochou TV a na druhé zásuvce si na jednom muxu trochu škrtnul právě jen showbox, ostatní ani ťuk. Protože se nám nechtělo rozebírat zásuvku schovanou za skříněmi, přenesli jsme tu tv z obýváku a hle, všechno hrálo úplně stejně. Nevěřil jsem, od té doby vím, která tv má nejlepší dvbt tuner. Starou vyhodil a koupil si stejnou i do ložnice.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
amiko s -700mají prosím jakou podporu firmweru |
huck
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 370 |
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...Ten Showbox 700 vlastním více než rok a satelitní část stojí za (nevhodné slovo). Tenkrát jsen ho na radu jednoho zdejšího ´´odborníka,, koupil. Je ještě v záruce, takže žádný přehrávání softu se ještě konat nebude. Jak můžete doporučovat takový krám? |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...muzes byt trochu konktretnejsi, z tve reakce jsem trochu mimo...On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...Tenkrát jsem ho koupil na dobírku pro jednoho zákazníka. Chtěl kvalitní set-top box s nahráváním. Satelit nechtěl. Po několika dnech mi jej vrátil že si představoval něco kvalitnějšího a sjednodušším nahráváním dvou programů najednou. No tak mi zůstal. Ještě jsem si udělal ostudu po jejich baráku. Doma nenahrávám, na to je Vantage.Naopak je požíván i jako satelit ve vedleší místnosti. BVB-T se mi zdá dobré, takže 11 českých programů na začátku beru z něj a ostatní přes satelitní část. A právě tam je z mé strany zádrhel. Při přepínání programů asi po cca. pátém přepnutí nerozkóduje kartu. Takže vypnout a zapnout. Musí se přepínat z delšíma přestávkama. Vyzkoušeny karty Gital, T. T, Skylink, Skylink ICE a Skylink ICE Výměna. Moduly Smit a Eurocam. Výsledek stejný. Ještě toho bylo víceuž nevím ale nyní si zrovna nevzpomenu. Já jenom když byla o něm řeč tak jsem si na něj vzpomněl. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...mam showbox 700 vyse roka a je to smejd sat aj dvbt tuner o nicom slaba citlivost a o nahravani na usb radsej pomlcim najradsej by som ho vyhodil von oknom. |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P..."Je ještě v záruce, takže žádný přehrávání softu se ještě konat nebude"a v tom je problém, ten fw tam treba dať asi iný, než tam je, pozri v menu a napíš aký tam je. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...@vador, a vo vo tom to je :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...Ne, o to to není. To má fungovat i tak. To je pouze výmluva. vador, píšeš ,,a v tom je problém, ten fw tam treba dať asi iný,,. Tak asi nebo jistě? Navíc tam jsou i jiné nedostatky. Že by je řešil jiný fw? Možná jo, možná ne.Končí mu záruka před vánoci, pak se uvidí. Kdoví co bude... Třeba vyhodím, třeba ne... Jak vidno, nejedná se o záležitost jednoho kusu. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...Ano, o tom to je - o softu ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 744 |
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...Ano, ale v tom smyslu že se to má prodávat s funčním softem. A ni v té době to nebyla žádná novinka na trhu, a stejně se nic nedělo. Tam je těch nepříjemností povícero, akorát jsem si zrovna na tyto vzpomněl. I satmaker má své výhrady. Že by i ty řešil jiný (nový) soft? Jen aby... |
HiFiOK
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...Zkrátka napiš sem tu verzi sw, kterou v něm máš a možná bude hned jasno.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...Nebude jasno. Jak už jsem vícekrát uvedl, je to v záruce na dobírku od jiné fy. než jinak odebírám zboží. Co když se to do toho konce záruky rozbije a nepůjde tam už nic nahrát. Ani ten původní soft. A oni se toho chytí že je tam jiný soft který v té době neexistoval nebo je neoficiální. Co pak? Na nějaké mělo by to, musí, snad. a podobně já nemohohu kvůli té záruce dát. V té době zas tak levný nebyl. Už jsem si nechal poradit...... |
HiFiOK
![]() |
|
hifiReceivery Vantage taky montuješ lidem s neofiko FW?On Air!
|
Saxon
![]() |
|
tomikOni si dělaji srandu, nebo to myslí vážně?Jak může někdo provozovat Shownboxe s ofiko FW, chápeš to? Vždyt ten přijímač s ofiko FW neumí téměř nic. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
hifiTen stroj se předpokládá montovat výhradně se správným neofiko softem, ten přijímač pak chodí s kartama bez problému. Umí Emu, Sharing, má bloker, nahrává a ukládá odkodovaný transport stream, který přehraješ bez konverze na obyčejném WinAmpu. Ten přístroj stál kolem 2500kč, co bys chtěl o něj víc.Že neumí nahrávat dva programy najednou? Že nemá paralelní provoz obou tunerů? Showbox umí jeden kodovaný program nahrát a druhý kodovaný ze stejného TP sledovat. Nelze to srovnávat se stavem nyní, nebo s receivery za xkrát vyšší cenu. Bez emocí: myslel jsem si, že si děláš srandu. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...no jak vidíš, najde se takový truhlík :O :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 744 |
![]() |
|
hifisatmaker bud nemá k dispozici odpovídající DVB-T pokrytí, nebo neumí DVB-T příjem realizovat. Tím bych se neoháněl.Showboxů SD jsem namontoval během třech roků přes dvě stovky, všechny jsem prodal s neoficiálním FW, PVR provozuje cca třetina, s ověřenýma diskama chodí bez problému. Reklamoval jsem dva kusy a můj dodavatel ani jednou instalovaný FW neřešil. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...A,ze sa bojis nahrat fw?!!! Ja sice uz showbox nepouzivam,fw som nahraval x-krat,ale aj teraz,ked tam hodim kartu beha no problem.Nikdy som s nim nemal ziadne väcsie problemy,bezne sa pouzival timeshift a pvr. No na terajsiu dobu uz je out,ale napr z bazaru za 500 na chalupu ok. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 554 |
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...mam tam soft v.0025 teraz to ide ale ten co tam bol predtym no hruza.Som v dvbt pokryti a ani tuk a nahrava si ako chce raz ano raz ne a vsetko spravne naprogramujem. |
satmaker
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 624 |
![]() |
|
satmakerJe to levný přijímač s poměrně slušnou přidanou hodnotou. Neni to ale Technisat, kterej zapneš a koukáš, je třeba ho pořádně znát a vědět co do něj nahrát. Ten terestrickej tuner je v pořádku, to mi nikdo nevyvrátí. Když chceš takovýto přijímač vlastnit, nebo dokonce montovat zákazníkům, tak musíš minimálně jedno satforum sledovat, abys držel krok s dobou...Hodně mě to překvapilo především u HIFIHO, o kterým dobře vím, že je skušenej fachman. Už končim, nechci se zbytečně hádat. On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: Amiko 550 versus SHOWBOX S-700 PVR Combo P...A majitelé Amika 550,jak jste s ním spokojeni ? Saxone s jakým FW jsi prosím Tě montoval ty Showboxy ? Díky všem za rady. |
sven
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 168 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 68 | |
![]() |
|
![]() |