Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

klasické americké rugby

Sportovci-satelitní lovci, nevíte, kde bych pro rodinku z USA, která mi dojede na měsíc příští týden, našel nějaké opravdu klasické zápasy - americké rugby?
Ale ne to měkké anglické. Kousek jsem videl na jednom ruském, myslím Sport HD.
V USA je tam hafo sportovních programů, ale jaksi tady nechytíme.
Kdybyste měli nějaké typy, sem s nimi, já se na sport normálně krom mistrovství ve fotbale či hokeji, kde hrajeme my nedívám, takže jsem lama.
Alespoň nějaké sestřihy aktuálních zápasů s výsledky.
Nebo odkazy přes internet...díky.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: klasické americké rugby

asi mas na mysli americky futbal. bud profesionalny nfl alebo vysokoskolsky ncaa. tam ale uz sezona skoncila (hra sa obvykle od septembra do februara). zajtra prave zacina draft na nasledujucu sezonu. da sa to sledovat na espn america, ako aj zapasy - ale az od septembra.

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

Aha, tak to bude asi ono, že jsem to nikde na orbitu nenašel. Byl jsem na Floridě v září-prosinec a John na to stále čuměl, tak mu chci připravit překvapení, že i v Evropě....
Díky za info.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

NFL a NCAA se hraje od podzimu do zimy a nyní je přestávka, takže bohužel překvapení mu nepřichystáš

Zigáč
Registrace: 10/2010

Pro doplnění je přestávka před další sezonou. NFL u nás vysílá stanice Sport1/Sport2 a Nova Sport dostupné na Astře 23,5E(Skylink) a zároveň na Thor 1W (UPC freesat), kde je ještě k dispozici kanál ESPN America. NCAA vysílá občas Eurosport 2( většinou zápasy týmu NotreDamme) dostupný na obou zmiňovaných družicích. Určitě je tu možnost sledování i z jiných družic díky zakoupeným kartám tamních poskytovatelů nebo sharingu...

Zigáč
Registrace: 10/2010

Občas v tento čas dají na Eurosportu Arena fotbal - zmenšenina klasického amerického fotbalu. Jinak mu pust australský fotbal, to je taky maso a bez chráničů a helem. Vysílá Eurosport sobotu nebo neděli ráno.

zdrk15
Registrace: 5/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra