![]() |
|
trhaný zvukZ ničeho nic mám trhaný zvuk na tv Panasonic, sat. přijímač Argus mini. Pozemní vysílání to nedělá, zkoušel jsem víc programů i sat.,pozic. Po přepnutí na jiný program je to chvíli v pořádku, ale potom se to objeví zase. Poradí někdo, čím by to mohlo být? |
mib
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
trhaný zvukTrápil jsem se s tímto problémem asi 3 týdny-je to gumovej šrot,už jsem byl dohodnutý s ojoj ,že mu to hodím na hlavu,pak jsem nahrál jiný soft a vše ok. Jinak ale mašina je to hrozná...... |
decmen
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 1 854 |
![]() |
|
trhaný zvukTen sw je 1.4.34. emu. |
decmen
![]() |
|
RE: trhaný zvukJá ho mám od srpna, zatím jsem s ním neměl nejmenší problém. V těch verzích sw se moc nevyznám, jaký název před tím číslem verze je? Myslím Amstar, Lemontree, Xwindow? Teď tam mám verzi 1.3.93, ten název před tím číslem co bych potřeboval vědět, tam není... |
mib
![]() |
|
trhaný zvuklemontree, jinak já ho mám od prosince, dělalo to od samého začátku,už nevím co jsem tam měl za sw předtím, myslím,že tenhle jsem našel na ab-f. |
decmen
![]() |
|
RE: trhaný zvukTak podle toho lemontree už to najdu, hlavně aby to pomohlo. Moc díky... |
mib
![]() |
|
decmen a mibdecmenUž mě s-e-r.e.š, píšeš to všude a když jsem Tě vyzval, abys ho poslal zpět, že Ti obratem vrátím peníze nebo vyměním za jiný typ, tak ses ani neozval. Zatěžoval jsi Mini 4-6 kartami(2x diablo) a když jsem Ti radil, aby sis vzal na takového experimenty raději VIP, který má větší skříň a vůbec nehřeje, taky žádná reakce. Na Mini je nepřeberné množství SW, že si každý na své podmínky vybere. Jo a taky by mne zajímalo, když je to takový šrot, aby jsi mně napsal za ty prachy lepší přijímač se stejnými funkcemi (a hlavně téměř nulové reklamace)... mib Vyzkoušej poslední SW od Kunibert nebo Amstar a Lemontree, určitě budeš spokojen. Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: trhaný zvukNa Argus mini žádné stížnosti,použival jsem ho asi 2 měsíce ařekl bych,že kdo si dovede tento přístroj přizpůsobit ke svému používání,včetně link,tak vše OK.Kdo to neumí,tak si ho nezaslouží,to platí i pro Decmena,kterého znám,uznávám , ale je to pravda.Souhlasím s ojoj!!!Naučte se s tím zacházet experti,a bude vše OK. Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
ojojSory,ale pokud je nějaký stroj vybaven 2x CI a 2x CA,tak to je asi proto,aby se to dalo využít :fuming: Za obdobný peníz mám už 3 roky 9500HD ,trápím ho taky. Jen teď vidíš,že jsem Ti nekecal,že ty problémy se zvukem existujou. Dál už to nehodlám řešit, měj se. |
decmen
![]() |
|
decmenI to potentovaný Vantage 7100HD mělo obdobný problém,stačilo do slotu vrazit diablo 2.3 a bylo za 5 min. vymalováno,tak se neoháněj sloty a četečkami,vždy záleží na tom co ten přístroj přes mikroprocesor snese..Na tohle jsou nejlepší HD BOX 9105,jsou lepší než Dream 800HD,Vyzkoušeno a potvrzeno/rychleji reagují,otvírají,a to co trvá déle než 20 sec. to neberu!!! :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: trhaný zvuk@decmen, pokud ti ojoj zpět nabídl peníze, protože ti dacia nevydržela rallye a tys toho nevyužil, myslím, že tvé stěžování teď opravdu není na místě.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
![]() |