![]() |
|
Nové ladění - problém, jak v PC?Dobrý den, narazil jsem na totožný problém, který se řešil včera ( Vantage-problém s naladěním CT HD ), při přelaďování CT1 HD na frek. 11934, všechny HD programy této frekv. Skylink nejdou, protože jsem nikdy neladil jinak než přes ovladač TV, jaký program využít tak, abych mohl změny provádět v PC? SetEdit Vantage HD je asi program placený, mám Vantge 1100. Veškeré programy a systémy mám uložené na flešce, rád bych změnil parametry, ale jak? Ovladačem problém neodstraním. Jediné co v PC mám je Chanel editor od Vantage,ale tím jsem problém neodstanil. Díky za info. |
Nitram31
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
RE: Nové ladění - problém, jak v PC?No ja treba pouzivam chanel editor verze 3.11 R^ |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: Nové ladění - problém, jak v PC?OK, díky takže by to v Chanel editoru mělo jít, vydal jsem se cestou - pokus - omyl, což není moc dobré, jediné co mi jde změnit je poskytoval a satelit, frekvence ne, ostatní nastaveno na Auto.... no bude to boj |
Nitram31
![]() |
|
RE: Nové ladění - problém, jak v PC?Tak jsem koukal ano setEdit je placeny a ten nemam pak je jeste key editor ale to je na klice. |
anton
![]() |
|
RE: Nové ladění - problém, jak v PC?Ja to skousel taky preladit mne se zase pomychali frekvence ktere jsem mnel dane jako oblibene tak jsem to musel znova seradit ale kanaly fungovali nevim proc se to deje. |
anton
![]() |
|
RE: Nové ladění - problém, jak v PC?Taky netuším, kde je chyba vidím, ale neumím ji odstranit. |
Nitram31
![]() |
|
RE: Nové ladění - problém, jak v PC?Na Vantage 8000 som novu frekvenciu CT HD nastavil cez ovladac a vsetko ide OK.Ten SetEditVantage sa dal kdesi najst aj s "aktivatorom". AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 620 |
![]() |
|
RE: Nové ladění - problém, jak v PC?Skus to jeste od zacatku nove nastaveni a cele preladit od znovu jinak to uz nevidim. |
anton
![]() |
|
RE: Nové ladění - problém, jak v PC?Předchozí tazatel měl problém vyřešen, poté co zjistil, že to je hned tím, že ladění provedl v PC, což bych taky rád, ale nevím, jak, myslím si, že když to celé dám to továrního nastavení a poté naladím stejně nic nezískám. |
Nitram31
![]() |
|
RE: Nové ladění - problém, jak v PC?Tak mám probém vyřešen, nechápu proč, ale přeladěním CT HD na nový kmitočet 11934, všechny programy kmitočtu 11797 mají pro přeladění změněn kmitočet na CT HD tj. 11934, a tudíž nejdou, já osobně z hlavy kmitočty stanic nevím a proto jsem nijak nekotroloval, zda NOVA HD, NOVA sport HD, HBO Comedy, HD Historie, Sport 2 atd. má kmitočet správný, nevím, co je důvodem, že se to stalo, proto při přelaďování pozor, pokud vám jiné stanice nepůjdou, toto může být důvod. Jinak děkuji všem za informace a rady. |
Nitram31
![]() |
|
RE: Nové ladění - problém, jak v PC?No vidis to by mne taky nenapadlo diky. |
anton
![]() |
|
SetEditje a bol vždy zadarmo - trialová verzia. Tá ti bohate stačí na to, aby si urobil zopár zmien v naladení programov alebo zálohu. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
![]() |