Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

hokuspokus registrace

právě jsem cvičně registroval 04295.....

ať je tady veselo :laughing:

tonek
Registrace: 1/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: hokuspokus registrace

A co jako...

Hollys
Registrace: 3/2009

on myslí akce výměna, že :)

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

to marco37

Zdravím,jede ti pod 1.07B1patch sportdigital ?? Nebo asi tak,co ti vše jede?? Já beru ze 42°E TRT HD,NTV Sport ,TRT
paket ,z 19,2°E ORF paket,39°E zbytek Bulsatu,..
A jede Ti pod tím 1.07B1patch karta ICE?? mě ani ne..dříve
jela ..nyní ji mám v Argusu..dej vědět..zdravím..
:8)

710nav
Registrace: 10/2006

RE=710nav

Ahoj, co se týče BISS kodů, tak mi jede všechno, jen "zápasím" už s volnou kapacitou. Vždy musím vymazat BISS programy, které nejsou tak "atraktivní" ,u té "naší" verze 1.07B1patch jsem neměl nikdy problem s BISS kodováním. Možná jednou, když jsem nechal příliš dlouhý název programu a on nechtěl naskočit. Po přejmenování a zkrácení mi BISS naskočil. Co se týče ORF, tak ten jde bez problemů také ve verzi 1.07B1patch, co v této verzi firmware nejde, tak je právě AustriaSat a v něm i ten Sport digital 19E. Nejde jeho CW kod vepsat do Arivy. Zda to jde nějakým key editorem nevím, mám dojem, že ne. U ostatních VYŠŠÍCH verzí jede v pohodě a dají se dopisovat kody nejen AustriaSat, ale jede i Canal Digitaal, Bulsat (v 1.07B1patch je Au),Canal Sat France s TNT si nejsem jistý a na 5e jedou ještě norské , dánské a švédské TV. Co mi nejde s firmware 1.07B1patch, to mi jede pomocí vPlugu ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37

PS=ICE Karty

Ohledně karet jedu zatím pouze na CS-SKY Link v Cryptoworks. Na výměnu jim zatím kašlu. Ohledně ICE, mám dojem, že by měla jít, je potřeba aby jsi ve čtečce karet snížil čtecí rychlost... R^

marco37

to marco37

jj..dík.. ty biss programy, to je fakt dobré..otázka minut..Zrovna mi dojela cyfra + na konci března,ale je tu
ta PLTV ,takže snad ušetřím alespoň čas..ta bundesliga na
42°E na TRT HD je obrazově dobrá a s němčinou ,takže také
ok..mám sestavu : 1 parabola(90) 19,2 a 23,5 monoblok twin,
2.parabola (70)42°E lnb IBU twin a 3.parabola (110)lmb
IBU twin (motor) parkuju na 1N ,dvě relátka ..Argusem točím.JoJo a furt se něco děje..
R^ :fuming:
zdravím..

710nav
Registrace: 10/2006

Tady moje sesteva :))
Ferguson Ariva 200HD,Openbox-X810 ,satellite dish offset 105cm ,
motor: Digi power SG-2100 ,
LNB: Invacom SNH-031 Singl ,motor position: 75E - 45W .
Sat card: Sky Link ,CS Link - (Czech and Slowak TV package 23,5 E) ,
Telewizjanakarte (Polish TV package 13E ).
+ 75-30W test.full sat. package :laughing: :laughing: :laughing:
PS" máš pravdu pořád se něco děje
;) R^

marco37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra