![]() |
|
nejde promo na CW kartě SkylinkVložil jsem nyní funglovku kartu Standard HD 0343xxx (CW) do třech přijímačů Uni i HW čtečka a kromě základní nabídky mi nic nejede. Kaon mi hlásí že nemám autorizovaný přístup k programu. Nejsou nějaké nápady? |
pasikpe
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 9 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě Skylinka prečo si kupoval CW kartu ked sa ide odpajat mal si ice kúpit a mal by si aj promo🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkNo pokial sa mi marí, tak tu CRW ani už u Skylinku nezaregistruješ, od určitého dátumu sa mi zdá že to už Nende, takže pravdepodobne na nu už nepride ani to Promo :crying: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkA kde si to vyhrabal,už rok sa to nedá cez web registrovať a písomne neviem,určitú dobu to šlo.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě Skylinksám si ju už cca rok nevieš zaregistrovať, len písomne a poslať to do Skylink-u. |
vador
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 317 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkA je určite nová,nie je už registrovaná,ľahko si to na webe overíš.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkPro osvezeni pameti.Karta Skylink CRW se dala zaregistrovat naposledy k 15.3.2011. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkPredpokladam,ze karta je nova a byla zakoupena v kompletnim setu s parabolou.Neni to nahodou Kaon 660 s modulem Smit CRW zeleny?Kontantaktuj Skylink a domluv se nimi co a jak.Oni ti tu kartu vymeni za kartu Skylink vymena. |
HYPER
![]() |
|
HD promoBude fungovať "Promo HD balik" na novej Skylink Standard ICE karte cca 20 dni bez registrácie?VU+uno,AZbox
|
gama
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 189 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkJeste dodam,ze karta Skylink ICE(vymena) chodi v Cam modulu Smit CRW. |
HYPER
![]() |
|
gamaAno bude!! |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkS podporou Skylink si mailuju, ale nic nepsali, že by nemělo jít k vůli registraci. Píší obecné blbosti typu naladění, jiný přístroj... ICE kartu se mi nechtělo koupit, protože se v Kaonu 570 seká, i když je někde napsáno, že ji podporuje. |
pasikpe
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkNemáš kupovat Kaon. CRW karty jdou pomalu do kytek a ještě dneska si ji pořídit?? Inu, kdo chce kam.... |
malluk
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě Skylinkpred pár mesiacmi som takúto cw kartu 0343xxx bol priamo zaregistrovať u skylinku / BA - Kamzík / ,bolo to na počkanie , cez web ani ťuk , skús im napísať a dohodnúť ako ďalej |
vandecht
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkJa mám osobně Pinguluxe, ale kamarád má starého Kaona, tak jsem mu chtěl pomoci. Dotlačil jsem ho do karty výměna a ta mu blbne. Koupil jsem mu tuhle kartu a mám problém. Ovšem na obalu nikde nepíšou, že je časově omezená registrace, tak si myslím, že by ji měli na Skylinku vyměnit. |
pasikpe
![]() |
|
pasikpeA proč by to na kartě psali, že už nejde registrovat? Žádnej prodejce už ji nemá co prodávat a pokud ji ještě někdo prodává, tak na svoje triko, nebo podvodník. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkNiekedy v novemri minulého roka som registroval TT kartu a R^ a dalo sa.... :)Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkZkus prihlasku oscanovat a poslat emailem, nebo poslat doporucenym dopisem. Na zacatku roku 2012 me ji jeste provedli. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkMám fungl nový analogový satelitní příjimač...prodám se slevou, ale nikde neříkejte,že analogové vysílání končí posledního dubna. Lidé jsou nepoučitelní... |
PPP111
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 61 |
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkICE kartu uz asi tiez nikde nekupi, iba ak ICE výmena, moj dodavatel uz nema na sklade ani jednu ICE, co je skoda |
moonwalker
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
moonwalkertreba hladat dá sa kupit ;)🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkPPP111 - si sa s konom zrazil? Analog receiver? :) |
moonwalker
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkJupi - porad kde? Nebud labud... :))) |
moonwalker
![]() |
|
moonwalkerhttp://www.tvsatnitra.sk/online-satelitna-technika/dekodovacie-kartyaj tu ;) 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě SkylinkJupi - diky bracho, mas pivo R^ |
moonwalker
![]() |
|
RE: nejde promo na CW kartě Skylinklen dufam. ze CW este bude dlho nazive :))) :8) |
moonwalker
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |