![]() |
|
OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍDobrý den,mám optibox pony,upadl mi dálkový ovladač na zem,přestal přepínat,objednal jsem druhý,druhý a světe div se,nepřepíná také,takže asi bude chyba jinde.Baterie nové,zkoušené v ovladači tak i obráceně,jak je špatně kresleno na krytu baterek.Přijímač najede,normálně frčí,ale už čumím 2 den na primu cool,protože ten krám nemá manuální přepínání.Nějaké nápady pánové a dámy? |
čosi1
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 54 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍJe to presne ako píšeš-na doske je niečo iné,ako je na kryte batérii.nevieš,čoho sa máš držať,či krytu alebo kontaktov(strunky) Jeden som mal na opravu,lebo bol otváraný-takže reklamácia nič.Tam zistili,že odišiel inteligentný čip z dôvodu nesprávne vložených batérií.To sa už opraviť nedá.Kúpili si nový a ten ale funguje.Mal by si si požičať od niekoho a najskôr tak vyskúšať-to bezcenné železo bude dobré. Bez manuálneho ovládania k ničomu. |
pego097
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 367 |
![]() |
|
OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍNo jo.ale já si objednal nový,a ten také nefunguje,takže na ovladač se mi to moc nejeví.No uvidíme. |
čosi1
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
len vyskúšajurčite to bude stáť zato,ako posielať bedničku-možno v poriadku :8)Daj potom vedieť.Ak nap.email-niečo ti pošlem,aby si videl o čom som písal. |
pego097
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍpres fotak (napr. v mobilu) odzkousej nejdriv funkcnost DO |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍTo som tiež počul od kamaráta.Ja to skúšam na vypínači na svetlo-dotykovo-diaľkové ovládanie svetla. :))) |
pego097
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍHele, nezlob se, ale vypnul jsi toho poníka ze sítě a znova zapnul ? Tchán ho má taky a občas mu bestiálně vytuhne a může ovladačem mávat jak chce - krám jeden... :8)Hlavně klídek...
|
broncek
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍBohuzel vAs Do je neopravitleny. Zjistili jsme ze by je vadny IO, zrejmeněkdo vlozil prepolovane baterie. Novy Optibox Pony mame objednan a prijde nam do tydne. Cena bude kolem 400,- Proism o info zda si prejete dodat novy DO nebo jen poslat zpet ten vadny? Tu je to,čo mi napísali.Je to od augusta 2011,zatiaľ nemám ani starý ani nový. :8) |
pego097
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍZítra Lídl od čtvrtka nabídne multi funkční ovladač za cca 199,- CZK. Mám ho a je velmi učenlivý. Jediný co musíš udělat je, najít někoho s originálním ovladačem, případně si ho na chvíli půjčit v servisu a ten lídlovský naučit příkazům. Vím, že zde asi budou negativní reakce na samotný Lídl, ale znovu opakuji, mám ho nějakou dobu, protože se již prodával a znovu zdůrazňuji, že ovladač je spolehlivý a učenlivý. :) |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
lídlovskejje super,už jsem jich koupil asi 20 ks,za ty prachy super R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍPřesně tak! |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍAž na to že v Prosinci stál o 30 Kč méně. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍPierrepetr Ty sa smeješ Longinesovi ale je to tak zapneš telku manualne zmačkneš ovládač namierený na telku a ten si vyhladá potrebný kod značky telky. |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍPardon nie telky ale sat stroja,sorry |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
já ho vždykupoval za 199kč,jenže byl problém,kupuji deset kusů najednou,bohužel na krámě max 2-3 kousky,tak jsem objel tři čtyři lídly R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pudervůbec se nesměji,souhlasím,ty smajlíci,to je můj podpis R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍTo je první krok, najít kód a pak ještě umí se naučit další vychytávky se samotného originálního ovladače. Proto bych si někde půjčil origoš ovládač, aby naučil ten můj všechno, co potřebuji s ním ovládat. Nefunguje to na manželky a jiné jim podobné :))) Děti z cela vynechat :) |
Longines
![]() |
|
já je dávámdůchodcům,naprogramuji pouze čísla,zap-vyp,šipky nahoru a dolů,orig.si dají do šuplíku jen pro ladění,mám klid,nic neroz.j.ebou R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍto pierrepetr: Přesně tak. Takto jsme ztrestali našeho dědečka. Při každé návštěvě u nich mě čekal nepřijemný úkol. Znovu naladit a nastavit jejich TV, protože děda, jakožto muž a vůdce rodiny v jedné osobě, měl ovladač výhradně ve svých rukou a pravidelně rozmr... vše, co se na TV dá. Originál ovladač babička schovala mezi ložní prádlo a děda obdržel ovladač pouze s možnostmi: OFF, ON, Volume a CH +- a je klid. Lídlovský ovladač má ještě jednu výbornou vychytávku, má podsvětlenou klávesnici včetně displaye :) |
Longines
![]() |
|
jo já hochválím všude, víc,než medialink :laughing: :laughing: :laughing: ,za ty prachy a bytelnej,ani přepínáči ho nezničí do záruky asi 3 roky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍJdu koupit zítra aspoň dva a mám dojem, že máš pravdu, jsou tam 3 roky záruky, ale za ty peníze to tolik nřeším. Jem chci podotknout ještě jednu věc. Onehdy jsem koupil ovladač firmy Logitech, stál cca 1.000 a jednu noc a nenašel mi sat seťák :O Lidl Stiftung ho našel bez mrknutí oka :) |
Longines
![]() |
|
snad nejdešve stejném městě,to bych se nas.r.a.l R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍPoznáš mě, budu mít v ruce bochník chleba :))) |
Longines
![]() |
|
jdu tamv 15.00hod,chleba nic moc R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍJo, a také má tem Lidlovej jednu chybu (zatím) že když se mačká na kurzoru do stran, tak přeskočí ještě o jednu stránku.Cena z 16.12.2001 17:12 hod. byla 169 Kč. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: OPTIBOX PONY - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍPardon 2011. |
HiFiOK
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |