Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Změna ve vysílání Skylinku na TP 11797H

Nevíte někdo prosím co se technicky změnil o těch velikonocích na TP 11797 H ? na skylinku.. Někteří z vás psali, že se vám odstranily nějaké problémy. Já jsem na tom ale opačně. Mám Azbox HD, kartu CW, FW4890. Od těch velikonoc mi to na všech programech na tom TP za chvíli vytuhne, vypadá to jako by došlo k přetečení nějaké bufferu. Zkoušel jsem i jiné pluginy na obsluhu čtečky i reload fw a nic nezabralo, chová se pořád stejně. Ale např nové ČT HD jede jak má. Jde fakt jen o ten TP. A to jsem z AZ boxem neměl nikdy problém.

šibal
Registrace: 8/2009
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Změna ve vysílání Skylinku na TP 11797H

Taky mám problémy. Vypadává mi NOVA HD. Např. teď vůbec nejede, jindy je trhaná. :-(

Scuba
Registrace: 1/2009

Toto

vědí asi jenom technici Skylinku a možná ani oni ;)

hobo
Registrace: 1/2007

A mne zase jede ok to je zajimave.

anton
Registrace: 2/2007

Spíš

to vypadá že pořád to není to pravé.Problémy puvodně nákazou napadených přijímaču zmizely a nakazily se ty co byly před tím zdravé. :O

hobo

Takyto b*rdel, co tam maju po preladeni frekvencii, to snad ani nie je mozne. Rv

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

re: .....

Některé stroje mají od února na S2 TP problémy s některou značkou LNB.Problémy se projevují trháním,tuhnutím.Stačí vyměnit LNB,nebo satelitní přijímač za jinou značku.Zrovna dnes jsem měnil u Vantage LNB z Inverta na monoblok Mascom.Pochopitelně na měřáku je vše v pořádku,je to jen o kombinaci přístroje a LNB.Hochům ze Skylinku jsem to hlásil...

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

lubbik:

Mám celou dobu monoblok Mascom a Vantage.Od unora problémy až do minulého týdne-potom zázrak a problémy nejsou takže tím to asi nebude. ;)

hobo

Měnit LNB :O to myslíš že pomůže ?? můžu klidně vyzkoušet tři typy, ale osobně nemyslím, že by toto pomohlo. Z jiného fora mám odezvu, že je to všech těchto přijímačích s tímto fw a před tím jim to jelo. Bohužel fw4890 je ze standardních fw nejlepší.
Jiné TP Skylinku jedou, takže v tom 11797 je něco "zakopaného"

šibal
Registrace: 8/2009

RE:Změna ve vysílání Skylinku na TP 11797H

OptiboX Zebra+ ICE,parabola 85cm s Inverto Black Ultra.Na trp:11797H stejný problém s Novou HD jako výše popisovaný.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

Podle

mě je na tomto TP od začátku něco dojebáno a pořád to není odjebáno. ;)

hobo

Já tedy na tom transponderu nikdy problémy neměl a nemám, ale myslím, že by se k těm problémům, ktere se na nekterych prijmacich vyskytuji, měl Skylink postavit čelem a nějak se vyjádřit.

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Pamatuji kdysi dávno s Nokií,2krát vyměnili celou desku a nic,pak se dal jiný typ konvertoru a bylo po problémech.

jave
Registrace: 10/2010

Azbox bez E2 to je jak sex bez ženy.Ja žadne problemy s Nova hd nemam na premium +.Proč tam nedaš e2 1.7 a cccam(Irdeto ice,Crw). V mediacentru ted prehraješ i 1080/50p(Panasonic kamera)nedavno ještě nefungovalo ani xvid 720p.Prepinani HD do 2 s. SD 0,5s pri image AZ glass hd. S image AZbox hd je přepinani v 1s i u HD programu.Mediacentr je ted dokonalej a trvalo to pouze 1rok :))) :))) :))) Funguje i youtube

pedrodc
Registrace: 4/2011

Nějak

nevěřím,že toto je problém LNB.Na toto téma tady bylo debat až dost a všichni co měli a mají problém určitě používají hodně ruzných typu LNB takže to bych zrovna jako příčinu potíží neviděl.

hobo

re: .....

Já jsem uvedl konkrétní poznatky,linux nedělám,takže to klidně může být i u vás,ale,že hodně přístrojů má mnou uvedené problémy je jistá věc.Bavil jsem se o tom i s fundovaným kolegou,který zde často publikuje věcné články a ten mě tento problém pochopitelně potvrdil.Na toto téma článek nebude,právě z důvodu výše uvedených "fundovaných" názorů i pro možné útoky některých dodavatelů SAT techniky..Tímto bych se zde zase na čas odmlčel a dal prostor jiným.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

Tak to bych potřeboval nějak vysvětlit jak se může konvertor podílet na výpadcích když se tam přepiná pouze pol. V/H. Oscilátor jede na pevném kmitočtu.Jsem jenom amatér tak čekám že to nějaký profík vyjasní díky J.

jarik

Aj keby to bolo konvertorom, je to problem u Skylinku, kedze s mojim konvertorom mi funguju spolahlivo kvanta inych providerov a stovky dalsich stanic.

AB PULSe 4k, Zgemma H7S

LucaBrazza
Registrace: 12/2006

Ariva

nemá zřejmě problém se žádným LNB. ;)

hobo

Ano konvertor je pouze měnič kmitočtů. Jedině by mohlo dojít k přebuzení některého stupně v konvertoru a tím k degradaci sig.a tím přenášené modulace. ahoj J.

jarik

Mozna je to tim,ze pristoje meli v seznamu puvodni TP 11797/H 27500 3/4 v norme DVB-S,kde byla kapacita 38 Mb.Po preladni na normu DVB-S2/8PSK se zapnutym pilotem je kapacita 60Mb.Coz by mohlo zpusobovat nekterym pristrojum problem.Problem by tedy mohl byt v sw nebo by to mohlo byt zpusobeno i citlivosti tuneru v prijimacich.Mam HUMAXE 5100S a po upravach je zatim vse ok s Novou a Primou HD.

HYPER
Registrace: 11/2010

@HYPER

Přesně tak,s LBN to nemá nic společného

Prosat
Registrace: 8/2005

@lubbik

Linux uplně v pohodě,žáné problémy

Prosat

od té doby co přeladily nový kmitočet parametr na cs-linku a skylinku je to bordel NOVA HD A PRIMA HD STALE NEJEDE!!!! DO PRČIC S CELÝM SKYLINKEM UŽ NA TO SERU JDU NAPROTI K UPC FREESAT ZA 200KČ CELEJ PAKET A JUST :laughing:

difik
Registrace: 3/2009

@difik

Ale chyba je u Tebe,pořídíš si nějaký šrot a pak se divíš,že máš problémy.

Prosat

Ja potíže od včerejška na HD programech na TP 11797 MHz nemám (přístroj Inverto Scene 5) kde se problémy hodně projevovaly na uvedeném TP. Komu dělají HD programy na TP 11797 potíže ještě dnes napište přesný typ satelitního přístroje a jeho SW verzi. Snad technici Skylink to tady čtou a podívají se na to.

petrpupa
Registrace: 9/2008
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra