![]() |
|
Ice karty, reakce skylinkuDotaz na skylink",sat.přijímač má čtečku crypto,karty ice v něm chodí,irdeto ne,až ukončíte crypto,bude chodit ice karta dál?,nebo budu muset koupit přijímač s irdeto čtečkou?" odpověď "Dobrý den, ano, právě proto karty Výměna prodáváme - jinak by nemělo smysl je měnit všem, nebo snad ano? Pokud ve Vašem přijímači fungují karty ICE správně, pak takto budou fungovat i po ukončení systému CryptoWorks - tyto karty už teď pracují v Irdeto systému, před přijímačem se ale "tváří" jako CW karty. už je to jasné?udělejte si výměnu a můžete si nechat svoje historické přijímače i když to vypnou,vám to pojede dál R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
RE: Ice karty, reakce skylinkuTo jsi oběvil ameriku :)))Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
ani nejen jsem chtěl předejít každodenním dohadům zde R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
jevitobjevit,ach jo,ta čeština je náročná R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Ice karty, reakce skylinkuJe fakt, že je tu stále hodně tatarů, kteří to nechápou a těm je to třeba připomenout,Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
eemilmas na mysli fakt, ze Skylink se chytaji kazde moznosti, jak donutit lidi si koupit novou kartu? Tak to je treba lidem neustale pripominat, protoze jsme narodem tupounu, kteri jdou jak stado za tim, kdo jim da neco zadarmo, i kdyz je to kopice sracek....jeste ze jim CT tu jejich nenazranost chce utlumit, za to maji me sympatie.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Ice karty, reakce skylinkuHlavně aby to už konečně pochopil i Ji.sat. :laughing:Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
![]() |
|
RE: Ice karty, reakce skylinkuFakt, na těch M. horách v Ostravě si po sobě nepřečtou co vlastně píšou. To je jak : karta výměna ICE a Irdeto - taky od Skylinku - blábol - ?!? :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
CT R^Doufam ze CT nevymekne a prosadi spusteni noveho HD programu i na starych CW kartach. Otazka je jak silnou ma CT vyjednavaci pozici, protoze Skylink si tuto "motivacni" prilezitost k nucene vymene karet nebude chtit nechat ujit za zadnou cenu (to jim seslal spolu s olympiadou sam panbicek) jsem zvedav jak to dopadne... co vase tipy ? |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
BIDLOVím o co jde,ale asi jsme si nerozuměli,nebo jsem to jinak napsal.Taky mám rád černý humor,hezký jarní den. R^ |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Ice karty, reakce skylinkumôj tip ice/irdetov cryptoworks až pokial to nevypnú 🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Ice karty, reakce skylinkupierrepetr: Historický přijímač si ale můžu nechat i se starou kartou, ne? :8) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
Jupico až nevypnou, el. proud? :lookaround: :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
eemiltak to bude katastrofa :laughing:🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Ice karty, reakce skylinkuale nie id pre cryptoworks karty samozrejme ;)🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
Pitomecto ano ale bude tam mat len Sd programy bez novyniek ;)🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Ice karty, reakce skylinkuNěkomu to stačí :8) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
Jupijo aha, ty patříš k těm tatarům jak jsem psal na začátku vlákna. :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
eemilid cryptowrks som mal na mysliID0D0F,0D0,0D70 nie ice karty tie sa mevypínakú todá rozm 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
Jupino dobře, tak pardod,ty nejsi tatar, ty si slovák :)))Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: Ice karty, reakce skylinku:laughing:🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Ice karty, reakce skylinkunonono....ja fandim Brnanum ...teda slovakom...co tam legionarcia :laughing:skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Ice karty, reakce skylinkumám niekoľko kariet od skylinku, všetko Irdeto, jediná a posledná ktorú mám je od Gitalu cs link, ale s tou neviem či meniť či nie :-/ ale asi ju vymením nech mám pokoj.Inak niektorých čo poznám ešte s modrými kartami na to "hádžu bobka" a karty zatiaľ meniť nechcú, aj keď si pravidelne predplácajú MULTI.Podla mňa by skylink na takýchto zákaznikov mal ísť nejako inak. :lookaround:3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 140 |
![]() |
|
RE: Ice karty, reakce skylinkuA jak jinak, vždyť ji tím pádem mohou mít zdarma. Nebo už jsme zase u "iba akože"?Když na to kašlou, tak na to kašlou a je to jejich právo, ale co s tím může udělat Skylink? Na kolenou prosit? Spočítají si kdy se jim to vyplatí a prostě jednou placené odpojí, skončí bonus k výměně, no a pak zůstanou u základu nebo půjdou ke konkurenci nebo vymění za 600 bez bonusu nebo třeba vyhodí televizi z okna. Vidí to někdo jinak? Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
Tomik535 a pierrepetr..nebo vymění za 600 bez bonusu...Vidím to jinak. Myslím si, že na konci období CW vymění kary bez doplatku tak jak je to zvykem v "normálních" okolních zemích. Do té doby budou statečně prodávat "výměnu" s bonusem. pierrepetr dobře jsi ten příspěvek napsal, vždyť se tady ty věčné spekulace nedají už ani číst. A jak je vidět, stále se najdou rýpalové.... Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
RE: Ice karty, reakce skylinku@ojoj, ano na to jsem zapomněl, pokud ale v CW zůstane jen neplacená nabídka, může to být ještě hodně dlouho...nemusí je to trápit (samozřejmě pouze teoreticky) i kdyby tuto nabídku vysílali "téměř" fta..Určitě chápeš jak to myslím;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |