![]() |
|
NHL playoffs na ESPN America - LIVEDíval jsem se na plán rozpisu playoffs na ESPN America a vypadá to, že budou dávat každý den LIVE přenos. Základní část dávali skoro samé záznamy, tak v playoffs to bude snad lepší ...Další zápasy na Nova sport ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 175 |
![]() |
|
DE verzeano, ale jedná se o Německou verzi na 19,2 E. Na Thoru NHL není a ani nebyla. Jinak já koukám na Sport 1HD RUS, nebo Viasat Sport |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
hotovyradSport 1HD RUS, nebo Viasat Sport kde to koukas? cez co ti to ide? |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
Platformu...Platformu mám legálně přes koupenou kartu, Viasat přes sharing, ale ten mám jen v SD, takže koukám jen občas, člověk si zvykne na HD že ano :-) |
hotovyrad
![]() |
|
RE: NHL playoffs na ESPN America - LIVEUPC mělo SD verzi Europe a HD verzi UK (bez NHL) ...Snad to tak furt je ... T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin
|
ivo2001
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 6 175 |
![]() |
|
ESPN USAJo, koukám na EPG od UPCčkového ESPN, a NHL tam není stejně jako základní část tam nebyla.... ale na té DE verzi je obden zápas PlayOff |
hotovyrad
![]() |
|
ESPN USA HDMám na mysli HD verze toho ESMN America, SD ani v Oblíbených nemám.... Jinak je NHL taky na FOX Sport na 7.0E, to snad jede SDčkové v EMU |
hotovyrad
![]() |
|
RE: NHL playoffs na ESPN America - LIVENHL je na SD verzii na UPC.Bude to tak aj v play ofs. |
viki2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 195 |
![]() |
|
RE: NHL playoffs na ESPN America - LIVEPozrite si stranku sportslive.sk. |
viki2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 195 |
![]() |
|
RE: NHL playoffs na ESPN America - LIVETakisto pozerám najčastejšie NHL na Viasat-e, pretože tam idú všetky zápasy LIVE, úplne všetky čo sa hrajú tak tam idú akurát to ide v SD, ale dá sa na to pozerať...ak davajú to isté na ESPN America HD, tak samozrejme uprednostním HD, ale inak švédi to majú na Viasat-e perfektne vymyslené... ;-) |
street
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
hotovyradmozes sa mi ozvat na satmoz@azet.sk. |
Rosta1
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 329 |
![]() |
|
a na Amosemas ukrajinsky SD kanal Hokkej(NHLaKHL),je v Bisse(kluce najms....)v noci Live a na druhy den opakovacky--doteraz bolo napisane kto hra,ale momentalne pise len: NHL. Плей-офф. Перший раунд.Tu je aj program: http://www.vsetv.com/schedule_channel_749_day_2012-04-11.html samozrejme 1hodina dopredu |
SURDA
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 177 |
![]() |
|
![]() |