Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technistar SIR

Jak píše pan Švehlík v recenzi, vypínání do standby trvá asi pět minut. Stačí podržet DO cca 5 vteřin a je vypnuto.

rs505
Registrace: 11/2009
Odpověď v diskusním vlákně

re rs505

je to len otázka času kedy aktualizácia zmení všetko na štandard....máš tento pristroj?? zaujíma ma ako t ošlape, chcem tiež kupiť??

romikuk
Registrace: 2/2012

romikuk

Mám ho tři dny a zatím všechno O.K. Ale obávám se,že asi nejsem objektivní, protože to je můj první HD přijímač a tak jsem ještě pořád jako v Jiříkově vidění.

rs505
Registrace: 11/2009

rs505

ved aj moj bude prvý HD! snad bude po celu dobu používabia všetko OK....das original NDR!

romikuk
Registrace: 2/2012

RE: Technistar SIR

Ten bych nekupoval, je to - " d o j e b a n i n a " - a nevěřte všemu co p. Švehlík píše ! Já bych si koupil Technisat Technistar S1 - je perfektní, několikrát jsem S1 měl možnost instalovat a obrazem stejně kvalitní jak HD8-SX a ten mám. T. S1 má už v SW instalované rozhaní CI+ pro CA moduly. Ten bych si koupil jako druhý HD SAT. R^ :)

CES
Registrace: 4/2007

CES, ved aj SIR má CI+rozhranie, len na rozdiel od T.S1 má už certifikovanú čítačku IRDETO... Mám ho doma od utorka, všetko šlape úplne rovnako, ako na HD8S-ke, ktorú mám tiež... takže mám ako porovnať... Je inak rýchlejší v prepínaní, oproti HD8S-ke.

golfLC
Registrace: 11/2007

golfLC

Ano, čtečka je rychlejší v přepínání než CA modul. Co v tý HD8-S máš za modul ?

CES

for rs505

Je dostupná a spolehlivá funkce auto resolution(nastavení rozlišení podle zdroje)? Předem dík za odpověd.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

Jen aby to nebyl stejný šmejd jako byl Technisat Technibox SIR. Který pro spoustu závad v tichosti stažen z prodeje.

lev
Registrace: 1/2007

Jak se může 5. minut vypínat do standby ?? Když p. Švehlík v recenzi píše, že je " jak T. S1 a S2 ", no teda, jaký tam v přístroji SIR je nainstalovaný SW, když T. S1 se vypne OK ??? Podivné !?! Na to že by v Daunu zapoměli ? A všiměte si, že v recenzi ve stati o CA modulech se p. Švehlík nezmiňuje o OMKEM doporučovaném CA modulu pro Technisaty - Mascom CW/IR a tem je taky v IR " šunt " - mám vyzkoušeno. To snad zatím stačí. Rv

CES

Mám Technisat Technistar S1. Modul Mascon. Niekedy hlási na 3 sekundy rozličné hlásky. Ináč je OK. Veľmi dobrý obraz aj zvuk. Uvažujem kúpiť tiež tento nový Tech.SIR do druhej izby, kde mám Kaon 570 čo je katastrofa s kartou ICE. Seká, mrzne. Počkám na odozvy od ľudí. Budem mať jednaký DO a nemusím dokupovať modul. Neviem či sa dá druhá šachta použiť na inú kartu napr.Austria sat.

Legan
Registrace: 11/2011

Legan, karet Výměna ICE jsem už udělal v Kaonech 570 několik, a nexistuje problém. Zvláštní.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Grafické zpracování menu atd. v tomto přijímači je tragické a vypadá jak před deseti lety. Vím, že je důležitější kvalita obrazu, ale mě osobně by od případné koupě odradila celkově hnusná grafika v přijímači. Škoda.

Vagi
Registrace: 9/2007

@CES

Hmm no pokud vim tak modul Mascom se jiz nevyrabi, takze ho i kdyby jel, nema smysl pro nove zakazniky doporucovat.

Jinak Mascom neni jako Mascom, je dulezita HW revize, tu ale nenajdes na stitku ... stare verze fungovaly dobre a pak udelali v tovarne zmenu a vyrizeno ...

koudelka
Registrace: 4/2009

@Legan

zdravim, uz je asi po funuse, ale ano Orf/AustriaSat jasne ze ide, v reichu je tento prijimac zaradeny medzi HD-Austria "certified" prijimacmi. Co sa toho HD tyka videl som pouzite len s Irdeto CI+ modulom (predavaju spolu s kartou) [odbocka- nekupuj pokial nemas cez koho zaregistrovat] ale principialne aj integrovana citacka ma SecureSilicon & ChipId.
Ikonky s Klucikom a s predciarknutym hardiskom -bezne pri HDAutria staniciach viete co znamenaju.. len aby s nezabudlo.
K

krikri
Registrace: 3/2010

nahravanie

Chcem sa spytat ako vam na technistare sir funguje nahravanie? Lebo ja ked dam nahravat podla epg alebo podla casovaca /hoc aj len minutu/ tak usbcko blika ako ked nahrava prijimac sa tvari ze nahrava ale po skonceni nieje na usb ziadny zaznam. Pokial ale dam nahravat cez tlacidlo rec a hoc aj necham skoncit nahravanie podla EPG alebo nejakeho casu tak nahravka je OK. Skusal som pre istotu aj ine USB ale to iste.??

vao
Registrace: 7/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra