![]() |
|
Jaky sat. prijimac s temito podminkami?Dobry denVim ze tyto temata se neustale opakuji ale potrebuju poradit. Hledam nejaky prijimac ktery umi EMU (AustriaSat, CanalSat, Irdeto2, popripade i CCW, DCW) pak PVR ale takove aby nenahraval nekodovane (abych si nahravku mohl prehrat v PC a potom upravit) pak HDTV (dvb-s2, mpeg4) pak Sharing karet (pokud nebude umet EMU tak Sharing MUSI umet) a to jsou asi vsechny podminky. Uvazoval jsem o Ferguson Ariva 200E. Podle toho co jsem se docetl tak nahravana nekodovane a sharing umi. Diky za tipy. Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
Opravaoprava:aby NAHRAVAL NEKODOVANE Zdravím Vás!
|
bobo2
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 628 |
![]() |
|
bobo2nejsem si jistý ale okodovaně nahrával klon Arivy Satelita 2000Hdzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
Jaky sat. prijimac s temito podminkami?Ahoj...Asi tady budu "kamenován", ale to co jsi tady napsal to vše dokáže opravdu právě ta Ariva 200HD. Za ty peníze bych neměnil... R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
ted jsem kupoval....Včera jsem byl v náhodou v Datartu a měli tam Arivu 200 HD za 2999 kč (je to celý set,parabola 85 cm,konvertor s 2 výstupy 0,1db,satbox Ariva 200 a karta Skylink ICE)tak jsem to vzal do ložnice.Je to prý výprodej...Datart Kolín,třeba náhodou i jinde by měli... |
Cucerak
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 388 |
![]() |
|
RE: Jaky sat. prijimac s temito podminkami?ariva a csat ? muhaha, ariva je srot a podpora emu na nem je k smichu.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE:Jaký príjmač s týmito podmienkamiEdision argus mini ti to splní v pohode,je to celkom spolahlivý príjmač... |
Stupava8
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
RE: Jaky sat. prijimac s temito podminkami?Edision Argus mini nebo Picollo (pozor - ne novější mini Highspeed - tam nejdou nahrávky kod.programu přehrát v PC - jinak vše ostatní taky splňuje) nebo Golden Media Unibox 9060/9080 - taky dobrá volba, ještě se prodává ;) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
![]() |