Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Jaky sat. prijimac s temito podminkami?

Dobry den
Vim ze tyto temata se neustale opakuji ale potrebuju poradit. Hledam nejaky prijimac ktery umi EMU (AustriaSat, CanalSat, Irdeto2, popripade i CCW, DCW) pak PVR ale takove aby nenahraval nekodovane (abych si nahravku mohl prehrat v PC a potom upravit) pak HDTV (dvb-s2, mpeg4) pak Sharing karet (pokud nebude umet EMU tak Sharing MUSI umet) a to jsou asi vsechny podminky. Uvazoval jsem o Ferguson Ariva 200E. Podle toho co jsem se docetl tak nahravana nekodovane a sharing umi. Diky za tipy.

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Oprava

oprava:
aby NAHRAVAL NEKODOVANE

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

bobo2

nejsem si jistý ale okodovaně nahrával klon Arivy Satelita 2000Hd

zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E

gunter
Registrace: 2/2010
Galerie: gunter

Jaky sat. prijimac s temito podminkami?

Ahoj...Asi tady budu "kamenován", ale to co jsi tady napsal to vše dokáže opravdu právě ta Ariva 200HD. Za ty peníze bych neměnil... R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

ted jsem kupoval....

Včera jsem byl v náhodou v Datartu a měli tam Arivu 200 HD za 2999 kč (je to celý set,parabola 85 cm,konvertor s 2 výstupy 0,1db,satbox Ariva 200 a karta Skylink ICE)tak jsem to vzal do ložnice.Je to prý výprodej...Datart Kolín,třeba náhodou i jinde by měli...

Cucerak
Registrace: 3/2008

RE: Jaky sat. prijimac s temito podminkami?

ariva a csat ? muhaha, ariva je srot a podpora emu na nem je k smichu.

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

RE:Jaký príjmač s týmito podmienkami

Edision argus mini ti to splní v pohode,je to celkom spolahlivý príjmač...

Stupava8
Registrace: 11/2011

RE: Jaky sat. prijimac s temito podminkami?

Edision Argus mini nebo Picollo (pozor - ne novější mini Highspeed - tam nejdou nahrávky kod.programu přehrát v PC - jinak vše ostatní taky splňuje) nebo Golden Media Unibox 9060/9080 - taky dobrá volba, ještě se prodává ;)

lance
Registrace: 10/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra