![]() |
|
Velikonoční zázrak - konec sekání HD programů !Tak mi po 3 měsících přestala sekat Nova HD, Nova Sport HD a Filmbox HD R^ :8)Teď ještě ten Eurosport HD, nevím čím to bylo (je) ale Skylink s tím asi fakt něco dělá R^ (Inverto Scena 5) |
Luka1234
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 23 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Velikonoční zázrak - konec sekání HD progr...Aky mas satelitny prijimac ?AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 622 |
![]() |
|
RE: Velikonoční zázrak - konec sekání HD progr...Ešte by som skúsil nastaviť A/V výstup na 1080i;) |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
Luka1234u mna v predoslych 3 mesiacoch vsetko v poriadku R^ chbya je zjavne u teba ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
![]() |
|
RE: Velikonoční zázrak - konec sekání HD progr...tak zas seka sport 2 |
bambule
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 761 |
![]() |
|
LucaBrazzajak píšu Inverto Scena 5, na druhém přijímači HDBOX8000 je vše v HD OK ... oba mají nové Skylink karty Irdeto a moduly |
Luka1234
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
Pokudje chyba u něho proč Skylink už ne jednou přiznal chybu jak u Markízy HD tak na TP 11797?Některé přijímače toto ignorují některé a je jich dost nikoliv ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 452 |
![]() |
|
RE: Velikonoční zázrak - konec sekání HD progr...@luka1234: buď rád že se ti obraz jenom seká. Mě preventívně nejde vůbec... A Skylink: my o to víme, buďte trpělivý... |
rogue
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
A Skylinko potížích u TP 11 797 víme - řeší je naše dodavatelská firma - bohužel nemám k dispozici bližší info ani nedokážu odhadnout, kdy budou potíže vyřešeny.Tyto potíže se týkají jen některých satelitních přijímačů - nesouvisí s použitou kartou. Prosím Vás proto o trpělivost. S pozdravem Jozef Szentkereszty Zákaznický servis Skylink www.skylink.cz Satelitní televize Skylink P. O. Box č.4 709 00 Ostrava Czech Republic Tel.: +420 595 694 310 |
mini
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 691 |
![]() |
|
RE: Velikonoční zázrak - konec sekání HD progr...U mne se bohužel žádný zázrak nekonal.Nova HD,Prima HD a zejména Nova sport stále animovaně.Jinak bez problémů,naopak u Cinemaxu a HBO2 je zlepšení viditelné. |
TomHB
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 242 |
![]() |
|
RE: Velikonoční zázrak - konec sekání HD progr...U mne se stále seká Filmbox HD,Travel ChanelHD a Markíza HD |
spalis
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: Velikonoční zázrak - konec sekání HD progr...Příště napište na čem to přijímate u mně na goldenu ok. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 455 |
![]() |
|
RE: Velikonoční zázrak - konec sekání HD progr...Určite to bude prijímačmi....každý je iný.Mne nesekalo, ani nič neseká. A to pozerám skoro stále Travel HD a pod. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Velikonoční zázrak - konec sekání HD progr.Já mám Mascom2000 nejdříve se mi sekala NovaHD po asi měsíci to přestalo a šlo vše další měsíc dobře.Ten TravelHD a FilmboxHD se sekají od neděle. |
spalis
![]() |
|
RE: Velikonoční zázrak - konec sekání HD progr...Já měl jediný problém s Primou F HD a to ze začátku. Jinak všechny HD kanály bez problémů. Karta ICE a Opticum 9600HD.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Velikonoční zázrak - konec sekání HD progr...televize Panasonic s vestavěným satelitem bez problémů nic se neseká .Karta ICE , Modul Mascon ale PŘEDĚLANÝ na SW 1.20 vše OK , ten SW 1.23 blbnul - nechci ani vidět .Na Modul Smit Irdeto CI+ taky vše OK ( je i rychlejší na přepínání programů aspon u mne asi o 1 vt. než Mascon ) .Mám zjištěno , že se sekání projevuje na každým sat. přístroji jinak , a je jedno za kolik ho kdo kopupil 2000 -12000 kč . Někomu se to neseká a vše má OK , někomu to dělá zase hodně . Rv |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 751 |
![]() |
|
RE: Velikonoční zázrak - konec sekání HD progr...U mě se taky žádnej zázrak nekonal. Prima HD je občas nesledovatelná, o trochu míň mi "krokuje" Nova HD.Už je to tři týdny, co J. Glisník přiznal problém (https://www.parabola.cz/zpravicky/16428/cs-link-a-skylink-resi-problem-s-prima-family-hd/), ale nezlepšilo se zatím nic. Rv |
Hellas
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 174 |
![]() |
|
RE: Velikonoční zázrak - konec sekání HD progr...Možná již nikdo na problém neupozorňuje,tak si myslí že je vše v pořádku. :8)Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
![]() |
|
for Milan CTo nemůže být typem přijímače - nemá logiku,aby přijímač zvládl příjem se stejnými parametry na jednom trp. a na jiném trp. s naprosto stejnými parametry se to nedá sledovat !!!Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Velikonoční zázrak - konec sekání HD progr...Od Mascomu mi napsali že skylinku zapůjčili různé typy sat přijímačů aby ten problém vyřešili jelikož se to sekání projevuje jen některých. |
spalis
![]() |
|
@táhlovejTak potom neviem, lebo vôbec so sekanim nemám problém...aj teraz sledujem od rana a všetko O.K. Možno je to použitím rôznych modulov, či FW... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
Chybaje jednoznačně na vysílací straně.Bude tam něco nestandardně a některé přístroje to zbaští některé ne a to i licencované. :( |
hobo
![]() |
|
RE:Velikonoční zázrak - konec sekání HD progr...OptiboX Zebra+ICE s parab.85cm IBU signál:S 87% a Q 85%.Nova HD se seká ale tet koukám že mi na 11.797H lítá signál,venku jasno,bezvětří.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
hoboprávě že hlavně ty licencované .-) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 404 |
![]() |
|
Takypravda protože hodně uničteček to zvládá. ;) |
hobo
![]() |
|
RE: Velikonoční zázrak - konec sekání HD progr...no neviem ale u mna box Amiko Alien SHD 8900 a vsetko ide ako ma ;)motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink
|
drto
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 808 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |