![]() |
|
Jaký pevný disk k Ariva 200 HDAhoj, chtěl bych se zeptat, jaký se Vám osvědčil pevný HDD k Ariva 200HD a jaký formát nahrávky se nechá potom z HDD "vytáhnout" pro sestříhání a případné úpravě v PC k následnému vypálení. Jde to vůbec u nahrávek z Ariva 200HD s jedničkovým firmware? Předem děkuji a přeji všem hezký velikonoční podvečer R^ ;)(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
@marco37ahoj marcojá používám už více jak rok ke své spokojenosti tento SAMSUNG S2 Portable 320GB 2.5 palce, jel mi spolehlivě na 1.07B1 patch a teď i na dvojkovém. Mimo to mám usb 32Gb Kingston Data travel a ten je taky ok. Stříhání apod neřeším. Měj se fajn zgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: Jaký pevný disk k Ariva 200 HDPoužívam WD My Passport Essential 500GB,USB 3 tiež som spokojný.................................................................
|
Jozef191
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 120 |
![]() |
|
Jaký pevný disk k Ariva 200 HDDěkuji za info. Ještě bych se chtěl zeptat, jak je to s napájením HDD ? U Arivy 200HD, jsem někde četl, že by bylo potřeba kupovat HDD s vlastním napájením, prý u Arivy dochází v případě napájení HDD po delší době k přehřívámí a může to odnést až zdroj v Arivě...byl to nějaký starší článek kdesi...,tak nevím. :bigeyes: R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
![]() |