Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

karta cslink-irdeto problém ?

včera si sused nainštaloval stb amiko 550 + cslink irdeto , problém je v tom , že dodnes sa mu karta nerozbehla . Zobral som kartu ku sebe a začal som
1, 2 hodiny bola karta v module irdeto smit CI+ ...nepomohlo
2, 2 hodiny bola v STB linkbox ..... nepomohlo
3, 1 hodina u iného suseda STB humax 5100 .. nepomohlo
4, 3 hodiny ariva 202 ..... stále nič

myslíte páni že je čas požiadať niektorého z Vás o reautorizáciu karty ?

p.s. na ČT-2 ide iba zvuk keď kartu vytiahnem zvuk prestane ísť :scared: :crying:

Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)

Boris
Registrace: 1/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: karta cslink-irdeto problém ?

...karta je nová ??? alebo už registrovaná?? ak bola nová obal bol neporušený ?? ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko

Nie-toť treba zadat 9339 ,a v CA prioriti povoliť EMM Message.

http://ww.ab-forum.info/viewtopic.php?p=344058#p344058

Toť tam máš obrázky a popis čo ako treba spraviť ,typ STB si nevšímaj Sedí to uplne aj stvojim.

PISTOK153
Registrace: 11/2010

karta je úplne nová včera rozbalená číslo 4257 xxxx xxx

pistok tie emm som kontroloval ako prvé to je v poriadku

Urobiť čokoľvek blbovzdorným je nemožné, pretože blbci sú nesmierne vynaliezaví. (Murphy)

Boris

ešte som zabudol kartu sme dnes ráno zaregistrovali ,ale ak máte chuť niekdo na ten refreš dajte mail pošlem číslo . z istého dôvodu číslo nechcem zverejniť ďakujem

Boris

No to ani nezverejnuj, toť ja by som rád, ale už nemám prístup, snád ťi niekto refrešne. :crying:

PISTOK153

To isté u mna.Nová karta CS Link.V žiadnom prípade nič nejde len nekodované.Chlapi je to už prča alebo si niekto robí (nevhodné slovo)?

jano1904
Registrace: 10/2007

dávejte maily

nadržený kubíček už čeká-ten vám flešne cokoliv kdykoliv i když je vypnut přijímač.A bude ukojen-je momentálně na "dovolené".Pošlete maily alespoň zde bude čisto a klid doufám že by to mohla býti inspirace pro admina se tohoto tady se zbavit a řešit to maily. ;)

slávista

...no skús spatko33@gmail.com ale kým tam nemáš 1.4.01 soft ani neposielaj ;)

Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.

Patko

Boris

z istého dôvodu číslo nechcem zverejniť ďakujem-tak proč??? :-/ to řešíš tady? Rv Počkej si do po a řeš to s providerem!! :lookaround: :bomb: Spíše nech opravit ten křáp. :(

fitipaldi
Registrace: 4/2011

Patko

Akože nič v zlom, ale šak ide to aj na 1.3.53 emu a 1.3.73 emu uplne normálne, práve ten druhí spomínany mám najviac vonku v 550-kach a nerobí to zatial žiadny problém.
že by mu ten refreš neprešiel, to sa mi ani nechce veriť, niekedy novší FW horší, toť neviem no, ešte mi nikto nevolal že by mu to chciplo.

PISTOK153

Patko máš to v maile ďakujem

Boris

fitipaldi predajcu , ktorého poznám mi nedvíha telefón asi niekde chatuje ináč by som tu neprosil a v utorok volať providerovi dokáže každý z nás . doma to mám v licencovanom prímači takže reči o křápoch som nepochopil a ak mi nevieš Ty pomôcť do utorka tak čo sa vlastne ozývaš . všetkým ochotným pomôcť ďakujem .

Boris

Patko

refreš došiel všetko funguje ešte raz ĎAKUJEM

Boris

Tolik řečí kolem a pomohl mu refresh :fuming: Proč se ozývají ti, co nechtějí pomoci? Nechali by jste ho celé Velikonoce ... ať si zavolá v úterý, to je solidarita! ;P

Longines
Registrace: 3/2012

A prdlajs mu pomohl, naskočilo to samo, žádnej refresh se nekonal.

Pitomec
Registrace: 9/2011

nešlo by to takhle?

Podívat se na stránky cs tam je sekce"prodejci cs"A tam si najít někoho ve svém kraji?Drtivá většina prodejců má oprávnění refreše tak se obracejte na ně, třeba natrefíte na mě či jiné dobráky co refrešují ani neví proč a nač. ;)

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33
Registrace: 5/2006

Longines

Ty si pomohl čím že se ozýváš?Karta vložená do pořádného přijímače s pořádným!! ci slotem naskočí během pár minut a není potřeba žádné refreše Rv :laughing: Nehledě na to že soused je asi nesvéprávný že to řeší nějaký poskok za něj. :fuming:

slávista

A ti si okrem nekonocneho trepania sprostosti a opakovania blbosti od vacsieho .... ako si ti si cim pomohol ? Zober si INDULONU a chod sa rychlo namastit s kamaratmi, aby ste sa aj dnes dobre smikali ked sa budete niekomu zelenemu pchat....

Nosce te ipsum.

Warder
Registrace: 10/2008

Warder

odkud jsi vylezl? :laughing: To ses probudil ze zimního spánku a hned tady rejpeš mimo tému? Rv Já tady na rozdíl píši k věci :8) A na tvý šprechty-tvému rozumu dostačující a postačující nemíním reagovat, ty se stejně na nic jiného nezmůžeš, žádná rada jenom kritika.Pochopils to? Nereaguji. :razz:

slávista

Vratil som sa z dovolenky v karibiku a pozeram ze stale rovnaky hlupaci co nic nevedia si tu otvaraju papule a prevadzaju rektalne horolezectvo do zelenej dierky :))) :))) :)))

Nosce te ipsum.

Warder

Warder

prosím-buď tak hodný a napiš mi kdo zde?píše sprostosti?Nezlob se na mě ale nějak to v tomto tématu nemůži najít, ale třeba mi to uniklo.

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

petr33

vytiahni si hlavicku z dierky a pozri sa na kamaratov s nickom Slavista, Pitomec, Brblajz... Myslim ze vas tu je tak 5 ci sest ak si este pamatam. :)

Nosce te ipsum.

Warder

Warder

Tak za prvé-neurážej mě-OK?Za druhé-co já mám společného s těmi dotyčnými?A jestli si byl na "karibiku" tak pokračuj a budeš na "havaji"OK?

O2TV STŘÍBRNÁ

petr33

veselévelikonoce

ještě že tu refresh máme , jinak by jsme se už ani nepobavili.
a společné máme m.j. tohle fórum a taky to že se tu prsíme o to kdo je nejchytřejší :laughing: a ani nevíme kde leží Havajský ráj

škoda že mi žena uvařila všechna vejce jinak bych je sem naházel!

tož si to tu užijme

:8)

tonek
Registrace: 1/2009

Úplne zbytočné emócie páni karta od večera šlape !

p.s. neviem ktorý modul je viac pořádný , a ktorý prímač je tiež viac pořádný . nabudúce pozvem Tých chytrákov nech mi pomôžu oni , porozmýšľajme prečo každý provider ponúka reautorizáciu karty ,asi je to preto lebo v pořádnom prímači to naskočí samo Rv

Boris
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra