Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

GoSat 8010HD

Zdravím,chci se zeptat majitelů tohoto receivru zda-li v něm funguje CAM Astoncrypt v2.26 + karta Cyfra+PL.
http://satsklep.pl/index.php?s=produkt&id_prod=291&id_kat=9&id_typu=0.
Vím že na CS Satellite Forum je k tomuto receivru diskuze,ale tam je to už skoro rok mrtví.A nebo je lepší koupit nějaký sat uni čtečkou?Poraďte prosím a díky.

bora
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: GoSat 8010HD

Pokud jsi blízko prahy tak by nebyl problém to vyzkoušet u jedné firmy.Mají 1ks ještě na prodejně,pokud máš tu kartu s tím modulem.

Fanyn
Registrace: 11/2007

Jsem majitelem GoSat 8010 a používám kartu Skylink Irdedo přímo bez problému a pokud vím tak Cyfra+ by měla taky fungovat ale to se podívej na http://www.golden-interstar.pl/download.php

nalim
Registrace: 12/2005

@Fanyn

Jsem kousek od Prahy.Asi 240 km a to z Brna :laughing:.
Zajímá mně jen jestli to bude fungovat OK.Jestli vrazit love do nového satu s uni čtečkou a nebo si nechat GoSat a koupit jen Modul.Samozřejmě plus kartu.

bora

A to je takový problém,když jsi z pryglu to tam vyzkoušet.Prodejny jsou tam min. 2 kde tyhle karty nabízejí.Jinak se divím,že máš ještě tenhle nevyzpytatelný restartovací krám.Bohužel měl jsem ho taky a po měsici jsem ho vrátil prodejci a ten potom celou dodávku...

Fanyn

@Fanyn

Co se týče té karty,tak ji nabízí Altronik a Olmi.Ale pochybuju že Ti ji nechají jenom vyzkoušet.Ten GoSat mně sice občas sere s těma restartama,ale už jsem si na něho zvykl. Mám v plánu koupit jiný,ale nemůžu se rozhodnou.
HD BOX 9105,Argus mini-highspeed,GM uni 9060,Medialink Black Panther?

bora

Ještě k té kartě ,za tu cenu 325 zl.kterou dáš za modul, poláci prodavají malý golden hd wizard v ceně 299zl.,který umí číst karty cyfra + a i další věci.Ja mám teď doma golden 9080 a čekám až vyjde tento měsíc golden media uni box 2 hd a asi ho vyměním.Bude umět dokonce i T2 pro pozemní vysilání.A podle zkušeností,které mají kolegové na severní moravě, tak goldeny a jejích sw uměly cyfra karty.

Fanyn

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra