![]() |
|
ICE karta ?Príbuzný mi včera priniesol set (ABbox+ICEkarta), vraj výhodná predvianočná kúpa, chvíľu mu ževraj všetko šlapalo a od nového roku nič. Zapojím to a ozaj nič, kontrola karty 4xxxx... cez web - OK základ. Tak strčím kartu cez CAM a ten hlási karta 00028689xxxxx ... (web hlási neplatná) ... votešitizit ? Kúpené v kamennom obchode. |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 730 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: ICE karta ?Na to číslo, co ti ukazuje CAM u ICE neber vážně...Napíšu ti to za bublajze, prostě mu oprav ten střep :) Kubík ti to pak možná urychlí.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
Re:Tomik535A čo mám ako opraviť ? Box šlape ... vyskúšaných niekoľko kariet. Nešlape len táto konkrétna karta v žiadnom boxe/CAMe čo mám doma. A taktiež všetky ostatné karty čo mám doma hlásia také číslo, aké majú na sebe napísané ... |
mmc
![]() |
|
RE: ICE karta ?Do úterý to snad vydrží, a to už mají ve Skylinku pracovní dobu. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: ICE karta ?Oprav si třeba průchodnost "impulzov". To, že v něm šlape jiná karta ještě nic neznamená. Ty ostatní karty, co ti ukazují "správné" číslo, jsou taky ICE? Bo už se mi zase zdá, že píšu španělsky..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Re:Tomik535Nepíšeš po španielsky, už sa nehnevaj. Je pravda, že sám som sa ICE kartám vyhol, všetky mám čisté CW alebo čisté IR.Takže mi stále ostávajú dve možnosti, buď je to ICE ozaj taký šmejd jak sa všade píše (s tým už chalan nič neurobí) alebo mu predajca predal kartu prepálenú na starý CW forever (1jan2000) ktorý už nie je forever a v tom prípade mu ju môže ísť otrieskať o hlavu. |
mmc
![]() |
|
RE: ICE karta ?Ice je fak šmejd, vždyť to tu přece říkali. Ani ORF nemá na lepší :((Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: ICE karta ?a je ta karta vubec zaregistrovana ?co presne na ni mas za opravneni ? postni to sem. nejak nechapu coze na ty karte v realu je. a jeste nam rekni jakej presne cardserver pouzivas, i kdyz to vlastne uvidime podle toho vypisu opravneni tome a ne ze mu posles impulsi :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: ICE karta ?Karta je zaregistrovaná, web hlási všetko OK.Žiaden cardserver, len rôzne CAmoduly, všetky však vypísali karta:02869xxx (namiesto 4xx...), oprávnenia:FFFF (4x), platnosť 1jan2000-1jan2000 tak vo co go ? |
mmc
![]() |
|
RE: ICE karta ?to že se vypisuje v modulech cryptoworks jiný číslo než je na kartě je v pořádku, to není žádná vada a ani žádný problém. Prostě v tom nějakým aboxu nejsou povolený zápisy.Když to necháš v modulu, tak by to mělo naběhnout.Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 273 |
![]() |
|
Re:eemilV module to nabehne: do 5min, do hodiny, za deň ? Jak modul zapíše zápisy pre kartu 4xxx, keď si myslí že je v ňom karta 0002 ? A je v poriadku, keď otvoríš kapotu SUV a bude tam 700ccm z Fiata ? |
mmc
![]() |
|
RE: ICE karta ?...že sa sprost pýtam čo to je ten ABbox ?? ;)Keby dačo tak nič a keby už ozaj dačo tak už ozaj nič.
|
Patko
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 1 403 |
![]() |
|
RE: ICE karta ?a v jakym modulu ? v jaky verzi SW ? treba ty tvoje moduly s ICE nekamaradej. furt dodavas mlhu a ne dost informaci vedoucich k reseni. jakej box je ten ve kterym to fachalo ? ABbox je co ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
2:mmcjestli kuba nespí tak do 5 minut ,jinak do hodiny max do zajtra ! eemilovi a mě můžeš věřit! ale jestli se dá věřit tomu modulovi to se uvidí! co je to zač? :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: ICE karta ?Vďaka všetkým za príspevky, keď už to ide do takých detailov akože verzia SW, tak to nemá zmysel ťahať rozumy po nete. Jednoduchšie to bude zbaliť, odviesť predajcovi a požadovať predvedenie funkčnosti.Okrem toho nesúhlasím s eemilom, že je v poriadku, ak sa karta hlási iným číslom ako je na nej vytlačené. |
mmc
![]() |
|
@mmcto číslo neřeš, ice karta to číslo bude ukazovat správně pouze pokud je v režimu irdeto, takže pokud jí dáš do modulu irdeto, tak tam bude v pořádku, pokud jí dáš do modulu cryptoworks, tak poběží jako karta cryptoworks a i číslo je jiný. Takže když jí dáš do toho modulu cryptoworks, tak by zápisy měli dorazit zhruba do půl hodiny, pokud se tak nestane, můžeš zkusit na webu skylinku reautorizaci ice karty. :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: ICE karta ?kdyz nam reknes presnou konfiguraci kde to prestalo chodit vcetne verze FW, tak muzes dostat informace jak to vyresit a usetrit si cestu k podejcovi , kterej stejne vi kulovy jako kuba.Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
@mmcOkrem starých CW kariet používam aj tri ICE a ani jedna ICE sa nehlási svojim číslom, čo je úplne normálne, ako to tu už bolo spomenuté... Nepoužívam Irdeto čítačku ;) A čo sa týka zápisov - pokiaľ tomu nezabránim ja, alebo nevhodný FW v prijímači, zápisy prídu aj na kartu niekoľko mesiacov zastrčenú v šuplíku do 1 minúty na DM800Se, do troch do HF8900HD a do desiatich do AH7318 ;) Tak nerozumiem tomu, čo sa tu stále spomínajú časy - do hodiny alebo do druhého dňa...DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: ICE karta ?mmc má svojí hlavu, na naše názory šere, tak ať si trhne a de za prodejcem, ten z něj bude mít asi taky radost, až bude reklamovat kartu že nesedí číslo :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
RE: ICE karta ?No práve, len si spraví hambu a dobre ho vysmejú... :D a viac tam úž nevkročí... :DDM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
ManetoVďaka, toto je odpoveď, ktorou je to pre mňa vyriešené ... som rád že som z CW prešiel rovno na IR a chalanisko nech si rieši výhodnú kúpu u predajcu. A predajca nech má tiež radosť, keď predáva to čo predáva, a ako napísal bublajs "ví ..." |
mmc
![]() |
|
Maneto IIpodľa mňa tam nemal vkročiť ani prvýkrát ... ževraju "tutok za rohom, taký pécé šop, aj šetky programy ti pojdu stale" |
mmc
![]() |
|
@mmca proč jsi rád, že si přešel z cw rovnou na irdeto, jen kvůli tomu že ti v menu přijímače sedí číslo??? No tak to je sakra pádnej důvod :dead: :))) Jinak s kartama ice není žádnej problém, rozhodně fungujou ve více přijímačích než karty irdeto. Já osobně už jedu pouze na karty ice (2 cw mám ještě v šublíku (1 gital a 1 skylink)) a nemám sebemenší problém si na něco stěžovat. :))) :lookaround:Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý
|
eemil
![]() |
|
eemilRád som preto lebo som sa tak rozhodol, keď som robil nákup ponúkali mi aj ICE aj čisté Irdeto. A je mi jedno v koľkých prijímačoch čo funguje, v robote mi ide všetko cez CAM a na doma mám Dreamboxy. Oboje je bez problémov a nič nepotrebujem riešiť cez fórum. Akurát, že tarz prišiel za mnou chalanisko z výhodnou kúpou, ktorá nefunguje tak som chcel rýchlo pomôcť.Inak, keby si napísal jasne že to blbé číslo je vlastnosť ICEoje.avky, tak by som to pochopil skorej. |
mmc
![]() |
|
RE: ICE karta ?s ice kartou jsem velmi spokojen ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 743 |
![]() |
|
RE: ICE karta ?To, že v niektorých prijímačoch karty ICE správne nefungujú, nie je problém kariet, ale práve prijímačov, ktoré nestíhajú... Pokiaľ je možnosť pomôcť prijímaču novým FW, treba to riešiť touto cestou, prípadne CA modulom ktorý spolupracuje jak s prijímačom, tak aj s ICE kartou. Všetky problémy s ICE, ktoré sa tu spomínajú, sú práve z toho dôvodu.@mmc - neuviedol si presné označenie prijímača tvojho príbuzného... Ak sa jedná o AB IPBOX s CI slotom, tak mu dokážeš pomôcť. DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |