![]() |
|
UPCD: AXN SciFi a Primu COOL prerušuje zelený pruhPRE REDAKCIU: Dalo by sa niečo zistiť priamo od providera?Zelená horizontálna čiara s drobnými výpadkami vo zvuku prerušuje stream AXN Sci-Fi a Prima COOL. Je to krátka, no o to častejšia a dosť rušivá záležitosť pri sledovaní programu. Screenshot pauznutého obrazu s poruchou (AXN Sci-Fi, Prima COOL)... http://img12.imageshack.us/img12/1487/greenline.png :bigeyes: Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
RE: UPCD: AXN SciFi a Primu COOL prerušuje zel...Já tam nic nemám. Problém bude asi u tebe. Na 3 přijímačích je vše ok. |
hifik
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 436 |
![]() |
|
RE: UPCD: AXN SciFi a Primu COOL prerušuje zel...HW problem prijmacaTBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 241 |
![]() |
|
Vylúčené...Vylúčené, prejavuje sa to na mnohých (keď nie na všetkých) prijímačoch. Dokonca aj na tých od nich. Kto sa kukne na cca. 10 min. na uvedené kanály, tak sa to určite dá spozorovať.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: UPCD: AXN SciFi a Primu COOL prerušuje zel...na to zapomen je to u tebe bemáš náhodou přijímač topfield tam jsem se setkal s uplně stejnou závadou |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: UPCD: AXN SciFi a Primu COOL prerušuje zel...Nie, stretli sme sa s tým aj na Dreame, na Arive, na Humaxe...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: UPCD: AXN SciFi a Primu COOL prerušuje zel...vazeni, problem se objevuje na prijimacich dreambox a overene mam i STB Philips dodavane samotnym UPC, ty stare praveke stribrne sunky.Absolutne hnusne a daleko hur nez na DM se objevuje i na HDBOX 7110. Uz si tu pripadam jak na supportu UPC, problem je u tebe bla bla bla ;P TMobile IPTV full, spokojím se jen s tím nejlepším :-)
|
pcwifi
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 3 429 |
![]() |
|
RE: UPCD: AXN SciFi a Primu COOL prerušuje zel...Opensat,Mascom,AB ipbox,Optibox,Humax,Technisat,Opentel vše OK R^ |
pit178
![]() |
|
RE: UPCD: AXN SciFi a Primu COOL prerušuje zel...možná skusit vyměnit bednu !!! tedy tu s obrazovkou !!! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonek:laughing: :laughing: to je také možné |
pit178
![]() |
|
RE: UPCD: AXN SciFi a Primu COOL prerušuje zel...http://uloz.to/xQTy3zk/20120405-2229-axn-sci-fi-battlestar-galactica-iv-bmpDM800HD, nekdy se to stane 1x za 2minuty, nekdy 1x za 2 hodiny. Nicmene je to tam... TMobile IPTV full, spokojím se jen s tím nejlepším :-)
|
pcwifi
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 3 429 |
![]() |
|
RE: UPCD: AXN SciFi a Primu COOL prerušuje zel...Ja som tento týždeň sledoval Francúzsku spojku na COOLke a bolo to otrasné. Sekundová čiara každých cca. 4-5 minút...Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: UPCD: AXN SciFi a Primu COOL prerušuje zel...AB IPbox 99 - neni to OK, na AXN SciFi nekdy dropouty zvuku (u AXN stoji vubec zvuk za vylizpr6el) a vytrhane zelene pruhy presne jak na tom screenshotu. Jen a pouze na AXN SciFi, a je to jen jednou za cas v jednom snimku = nemusi si toho kazdy vsimnout. U Primy Cool jsem si toho zatim nevsiml. AXN jako takove je vseobecne tragedie co se kvality tyce, otazka jestli za to muze UPC. U dreamboxu jsem si tech vytrhanych radku sice nevsiml, ale vim ze to dela na ruznych prijimacich = nejaka chyba/neco mimo standardy uz primo v transport streamu urcite je. |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
Amikomám Amiko a taky to pozoruji...zelená čára + občasné trhnutí zvuku (minimálně na Coolu), kartu mám Irdeto |
milok
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
tak francouzkouspojku jsem viděl celou a obraz OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: UPCD: AXN SciFi a Primu COOL prerušuje zel...Sakra, doteraz to bolo len u AXN Sci-Fi. Pred 2 týždňami som si to všimol u COOLu. Je to nákazlivé. :bomb:Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
omluva,já jsem koukal přes 23.5,UPC koukám 3x do roka R^ :laughing: R^ R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
@zmarianDíky za Vaše postřehy. Pošleme připomínky do UPC.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 278 |
![]() |
|
RE: UPCD: AXN SciFi a Primu COOL prerušuje zel...Potvrzuji také, hlavně u AXN sci-fi, problikne zelená čára a krátký výpadek zvuku. AZbox Elite HD. |
bobík
Registrace: 11/2004 Příspěvků: 97 |
![]() |
|
@redakceĎakujem za všetkých dotknutých! Ak Vám nedajú seriózne stanovisko, tak už nikomu potom.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: UPCD: AXN SciFi a Primu COOL prerušuje zel...Potvrzuji sekundovou zelenou linku na Prima HD. Dnes 18:57 |
Longines
Registrace: 3/2012 Příspěvků: 652 |
![]() |
|
RE: UPCD: AXN SciFi a Primu COOL prerušuje zel...poposunu nahoru, dnesni ulovek kolem 13:15 -http://i41.tinypic.com/2gvn0nb.jpg - je to jen v jednom pulsnimku, jednou za cas |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 416 |
![]() |
|
RE: UPCD: AXN SciFi a Primu COOL prerušuje zel...Pekný úlovok, a hlavne pre ilustráciu problému dokonalý. Treba im to strčiť pod nos v pribalenom súbore! Tiež som poslal svoje shoty... Díky.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
pre : pierrepetrAk obraz Francúzskej spojky na Prime Cool bol "OK", tak zajtra idem k očnému. Ak si bol Ty s tým obrazom spokojný, tak sa začínam obávať o kvalitu obrazu Tebou preferovaného Medialink Black Panther. |
Frank11
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 463 |
![]() |
|
RE: UPCD: AXN SciFi a Primu COOL prerušuje zel...Klidně se vsadím, že se při tom slepém testu, co jsem navrhoval min. 3x splete, jen mě nenapadá jak bychom to mohli provést, tak to vzdávám..Pokud nemá v obrazu něco "nestandardního" či něco "ihned rozpoznatelného", např. zvýšený jas nebo barvy. Což někomu samozřejmě může připadat líbivě. Že se dobře prodávají mu přeji:-) A poznali to i chudáci s nějakýma full LCD. Když na hd ready plasmě Panasonic 1024x768 za 9990,- bych měl tak obrovský rozdíl. I bez žaluzií.. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
![]() |