![]() |
|
Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadreniTak jsem jim napsal, jak si mohou dovolit zrusit balicek total. Odpovedeli velmi nelogicky, a v podstate si odporuji. Neco jako zakonna lhuta jim nic nerika.Dotaz: Dobry den, jsem Vasim zakaznikem jiz delsi cas, a platim si placenou nabidku. Pokud jste ale zrusili balik total, tak v nem obsazene kanaly se me nevejdou do mych 6. Minimalne chci mit, 3xAXN, Universal channel, Sport2, Minimax, Spektrum. Co mam delat, pokud mam SD prijimac, kombinovat dalsi balicky Dokument, Mix, Sport me vyjde 2x draz nez bylo. Pokud provedu vymenu tak zase nebudu mit AXN kanaly, Spektrum, Sport2 (SD verze)...... Muzete me poradit co mam delat? Muzete mych 6 navysit o 1-2 kanaly, nebo me doplatite? Dekuji za odpoved a vyreseni problemu Zde je odpoved: Programové balíčky nelze navyšovat. Rozumíme tomu, že aktuální změny, které jsou součástí optimalizace služeb v rámci integrace platforem CSlink a Skylink a přechodu na nový kódovací systém, nemusí vyhovovat plně každému zákazníkovi. Není to aktuálně možné hlavně z důvodu dlouhodobých smluv s pokytovateli daných stanic. O zařazení programů i do jiných balíčků samozřejmě vyjednáváme a věříme, že do budoucna budeme schopni vašemu požadavku vyhovět. Děkujeme za pochopení. Pokud máte zájem o programy AXN, je možné objednat balíček MIX nebo Mých6. Pokud chcete obsáhlejší nabídku, nabízíme potom možnost výměny karty s balíčkem Multi. V podstate si jedou svoji pisnicku a nic je nazajima. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
RE: Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadreniMých 6 je za 220 nebo 250 Kč měsíčně. Záleží jak platíš. Přejdi k Freesat a máš to za 199,- Nebo ještě jiná možnost, kde třeba mě stojí komplet orbit 120Kč měsíčně :))) |
lukas79
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 424 |
![]() |
|
RE: Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadreniPrečo si preboha už nekúpíš HD stroj ani nevieš o čo prichádzaš,ak ovšem nemáš ešte CRT bednu,výmena karty a 80 dní môžes pozerat do zblbnutí!!! |
puder
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 316 |
![]() |
|
Neřeklbych že u Freesat bude mít např.programy AXN za 199,-spíš za 299,- :( |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE:HypnosStym nic nenerobis.su to kapitalisticke nenezrane svi.nea J.G & GORILA je jejich ritolizac za kôrku plesniveho chleba. :fuming: |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
to WaderPremyslel jsem o tom objednat si mych6 2x za sebou, ale to nejde. Jestli muzes poradit, budu rad. email: xhypnos@gmail.comDiky moc. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 928 |
![]() |
|
RE: Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadrenijo muj email. l.geryk@seznam.cz , kdyby někdo věděl jak poradit. Předem díky |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
Mych6-7ja som predplacal koncom roka Mych6 +1 ked bolo Universal plus s tym ze v Mych6 bolo DoQ. Vypadlo DoQ a volam ze co s tym? Technicky v Mych6 som mal namiesto DoQ 2x to iste nieco (dajme tomu Spektrum). Najprv som pisal. Nic. Potom som volal ze nech si vyberiem ze Co. Ja ze OK, HBO2, ze neda sa bo to neni v Mych6, Hustler, :8) nic co by stalo za to! Ze musim si vybrat z Mych6. Reku je tam velky prt. Veci ako Film+ nechcem. Zacala podobne blaboly ako pises hore. Na to ja nic sa nedeje, tak ako produkt v obchode tak isto sluzba sa da reklamovat. Ze pokecat len tak odveci mozeme pri kave ale teraz nech postupujeme podla reklamacneho poriadku... (mal som zly den zrovna) Tak som zaziadal o storno. Sice frflala, ze vypocitaju alikvotnu ciastku, suhlasil som; do asi 2 tyzdnov som dostal peniaze na ucet. Ide len zaklad (zatial)...K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
RE: Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadrenipuder: Nákup HD stroje, výměna karty a 80 dní grátis sledování ti ovšem programy AXN stejně nezpřístupní, takže je to celý o ničem Rv |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadreniTak proč nejde k Freesatu, když by je tam za tři kila měl? :bigeyes:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
HypnosNo ináč tích Mojic 6 si predpládcam aj Ja ,presne ako ty ,z cenou človek neurobí nič a že to tam nevojde ,no nič sa nedá robiť ,práve preto ja používam SKY-CSL ,teda obydve karty v Opticu 9500HD ,toť ale každí nemá taku možnosť že má STB z Dvomi Citačkami ,ale v podstate to bola volakedy nevihnutnosť ,koli Regionalizácii a dá sa povedať aj aby človek mal Full Ponuku z A 23,5. takže ani sa tímto smerom pravdepodobne nič nezmení v blízkej dobe v tom zmysle ,že by všetko išlo na jednu kartu. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadreniTřeba nemá možnost příjímat 01.0°W a nebo chce sledovat ještě 19,2° popřípadě 13°E a to by musel řešit 2 paraboly a to asi nechce? :bigeyes:Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadrenitakove starosti bych chtel mit takeeee :laughing:Doporučuji jako reseni. Projit nemocnice, prohlednout hrbitov a pak se zeptat na nezbytnost AXN :laughing: Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
tak jedinědokoupit roční kartu cs a předplatit dalších mých6,buď přehazovat karty,nebo koupit někde na a.uk.ru třeba topfielda za 2stovky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
psal jsemdo Mladé Boleslavi.Jsem Vašim dlouholetým zákazníkem a potřebuji novou MB1000. Má zadní náhon a vzadu motor co přesně vyhovuje mému stylu ježdění. Nemá velký výkon takže jezdí pomalu, proto je také bezpečná. Také jsem si na ní uměl všechno udělat úplně sám, takže nepotřebuji váš odborný servis. Stála mne 28500 Kčs, můžete mi poradit co mám dělat, nebo mi doplatíte do Superba? Hádajte čo mi napísali, nenažranci prašiví. Veď už prestäňte blázniť. Proste sa tá firma rozhodla zrušiť CSlink presne rovnako ako VW zrušil Wartburgy, Lenovo notebooky IBM, SAB zavrel Topvar, Heineken zavrel Martiner a Gemer a milion ďalších firiem zrušilo iných svojich konkurentov ktorých požrali. Kapitalizmus nie je o tom že "kapitalisti" budú robiť všetko čo si kto zmyslí, ale o tom že na rozdiel od socíku si každý z nás môže založiť svoju firmu a ukázať ostatným ako sa to robí. Takže nech sa páči ring voľný. Ja na to nemám, tak mám Skylink. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadreniOno ty Axn programy se časem možná ve Skylinku objeví, možná? Ale jak řekli nebo spíše napsaly ,,v nejbližší době žádné nové programy neplánujem".Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadreniA čo tam dávajú na tích AXN keru máriu?Dúfam že nie tie priblblé americké seriály.VU+ UNO 4K, OpenPli 8.3, Oscam.Pozícia:23,5-19,2-16-13,0.TivúSat
|
Valto
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 338 |
![]() |
|
ValtoNO v podstate Akčné Zabijaky ,Scifi Zabijaky a Krimi Zabijaky ,teda večšinou ,takéto seriáli ,to dnes Letí. R^ |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadreniA reklam jak na Noze RvDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 314 |
![]() |
|
Dagy2Napsal jsi to geniálně, ač normálně se snažím se smajlíky šetřit, tobě jich posílám třeba 10 najednou R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadreniNic ve zlém,ale co všichni vidíte na těch kanálech AXN?.. Samozřejmě chápu,že každý má jiný vkus,ale já je mám doma několik let a nikdy jsem se na ně nedíval a ani nebudu,protože co má víc jak jeden díl v žádném případě nesleduju. |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
přesnětaky je nemusím,ale pár zákazníků si je platí v mých6 R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadreniProzradím ti to naprosto přesně. Je to jedna z posledních možností na co se vymlouvat proti Výměně. Na spektum, universal a minimax jim je to trapný, ale pokud Skylink náhodou přidá i Axnka, i ty budou k tomuto důvodu dobrý..No a tak si tu žijem.. ;) Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
Hypnosaby som nebol len zlý na teba a teraz úplne vážne:Banky pomaly chystajú výmenu bankomatových kariet - všimni si to v reklamách - za karty, kde sa dá do 20EUR platiť len priložením karty k terminálu. Tak si predstav, že niekedy boli kreditky kde sa platilo len podpisom. Podpisom, ktorý bol na druhej strane karty a hocikto ho mohol vidieť a napodobniť. Potom nás presvedčili že to nie je dostatočne bezpečné a tak máme všetci karty s čipom, kde musíš zadať PIN (u niektorého obchodníka ale stačí len podpis, zaujímavé). A teraz nás presviedčajú aké je to geniálne že stačí prejsť okolo termínalu ani kartu nemusíš vybrať z vrecka a zaplatíš. Takže keď ti ju niekto ukradne si za hodinu ľahší o pár desiatok EUR kým na to prídeš. Riešenie? Jediné je vykašľať na kartu a vrátiť sa k hotovosti. Tzn. založiť si banku doma a mať to v ponožke. Takže vymeň kartu CS za UPC ako ti tu radia a máš aj AXN aj mnoho ďalších programov aj keď myslím že sa zase čoskoro vrátiš a urobíš Výmenu. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadreniTomik535: To ale není úplně pravda, já se sice na AXN nedívám, ale doma na to čučí všichni, takže pokud bych byl zákazníkem CS Linku, tak bych měl proti zrušení výhrady taky. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Zruseni Total SkylinkCSlink-vyjadreniVýhrady? K čemu ti budou? Není lepší tedy využít demokracie a jít ke konkurenci?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |