Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

obraz je divny

nevite co muze delat,kdyz obraz mam v klidu ze satelitu a jak se divam na kanal nejaky tak mi litaji pres obrazovku takove skvrny jakoby duchy myslim...muze to zpusobovat scart spatny ze satelitu do tv co mam :((

mikel
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: obraz je divny

trochu zmateně píšeš , když je obraz v klidu ???
ale může to být SCART kabelem, nebo také špatný kontakt v televizoru nebo i sat ! nebo jiná chyba v TV ???

tonek
Registrace: 1/2009

myslim ten obraz je v klidu...proste po 2-5sekundach mi tam neco proleti takovy mensi barevny duch...signal je dobry ze satelitu...tv lcd je nova od prosince..jeste mam dvd recorder napojeny k tv+satelit....ja jsem to zjistil po malovani pokoje,ze jsem to vsechno napojil znova a zaclo to delat.

mikel

zkontroluj zasunutí (konektorů)

možná máš nějaký pin ve scartu ohnutý, ulomený ,zastrčený dovnitř konektoru , zkus tu scart šnůru otočit ?

tonek

ok...zitra to skusim udelat a dam jiny scart nebo to otocim...predtim nez jsem to odpojil pred malovanim jsem si toho nevsimnul as po no....jinak obraz je dobry as na ty mensi duchy co proleti :((

mikel

Zkus odpojit antenní vstup možná tam bude zakopaný pes OMF ;)

ZDK1
Registrace: 10/2007

že by měl TESLA COLOR 4416 ?

:laughing:

tonek

scart se dal jiny a uz to jede v pohode....jsem to zjistil i tak,ze kdyz jsem z dvd recorderu vydelal antenni kabel na signal dvb-t tak se mi obraz zhorsil trochu ze satelitu...a jak jsem ten scart vymenil co vede ze satelitu do tv tak uz ten signal je dobry :)

mikel

to ked das nieco ine ako akta x ono by to uz nemalo robit, ale keby to furt robilo tak to bude bud nejaky mimozemsky skenovaci paprsok alebo tvoje okolie zameriava tajna vojenska spionazna druzica. uz som nieco podobne cital v poslednej dobe sa to dost casto vyskytuje. skus popripade pozriet zasuvky na elektriku ci tam neni primontovana nejka vec co tam nema co robit. dneska nikdy nevies kedy na teba padne volba. este ma napada ze by to mohol robit discret peoplemeter ale to iba spustaju takze zatial klidek. a odkial si priblizne? Brdy?

tophunter
Registrace: 4/2010

Také jsem měl skvrny a duchy....

.... vypnul jsem ze všeho elektřinu na 20 minut a pak bylo vše OK.

widmar
Registrace: 11/2011

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra