Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

TechniStar SIR

Zdravím,chtěl jsem se zeptat,jestli už někdo otestoval tento receiver a jaké jsou první zkušenosti s ním ? Díky

sven
Registrace: 12/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42
Odpověď v diskusním vlákně

TS IR

ahoj, ja som ho skusal v rakuskom Brucku v predajni s ORF ICE kartou a je to skoro na nerozpoznanie odTechniSat HD8-S.
ORF-ICE by mala byt - aj co sa tyka vyhliadok (CW emul s prechodom do Irdeto a uz paruju kartu s modulom) - totozna funkcionalite SkyLink ICE (si myslim).
Niektore feature z "S" verzii ako napr. web pristup na zariadenie pre nastavenie casovaca nahravania atp. som samozrejme nemal moznost vyskusat.
Inac bolo vsetko krasne a chodive. Podla mna to moze byt naozaj dobry "certifikovany" prijimac pre Skylink a tym certifikovany myslim naozaj stabilne chodivy!!
Druha vec ale zial ze tak ako uz HD8-S a HD8+ mali DVR funkcny a ked som nahraval nieco cez CI+ Irdeto modul, veru podla filmu uz ani na druhy den sa nedal prehrat.
Ale to nie je "bug" prijimaca ale "feature" ; sorry!
K

krikri
Registrace: 3/2010

Re: TS IR

DVR som sa pomylil a myslel DRM - Digit. RightManagement alebo tu je pri nahravkach hlaska CRM - CopyrightRM...

krikri

krikri

To je otázka, jestli je to tím CI+ Irdeto.
Já jsem na TechniStaru S1 nahrával nedávno premiérové vysílání filmu Lidice na HBO HD a měl jsem tam příznak CRM také a také to nešlo druhá den přehrát. Fleška se dokonce tvářila, že z ní neubyly přo záznamu žádné bajty. A to mám v sat.přijímači "obyčejný modul Smit Cryptoworks s kartou ICE.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

RE: TechniStar SIR

V Technisatu HD8-S a HD8-SX musí být modul CI, je modul Smit Irdeto HD CI/CI+ a super funguje v Irdetu, nahrává a přehrává. R^

CES
Registrace: 4/2007

ano HD8S/X, HDS2 fungujú dobre, pretože nemajú vymoženosti CI+ (pokiaľ ste si ich tam niekto nena.s.rali cez upgrade software určený pre HD+ karty)
U HD8+ to bolo ešte "vylepšené" funkcionalitou HD+ takže ako krikri hovorí niekedy nešlo nahrať ani z TA3.

Samozrejme certifikovaná Irdeto čítačka síce bude čítať asi dobre ale jej vymoženosti mnoho ľudí nepoteší.

Dagy2
Registrace: 11/2010

DIGIT ISIO S

A jak funguje DIGIT ISIO S, ten uz ma dole primo ctecku pro HD+ kartu. Takze 2 moduly jsou volne pro dalsi pouzizi.

JardaD
Registrace: 7/2011

tesime sa na parovanie a uplne zamedzenie PVR vzhladom na autorske prava si nenahrate resp. neprehrate ani tv noviny. parada. toto sme chceli. uz si z nas robia dobry den. taky pristroj ma neprinutia kupit. a za tieto kvazifunkcie si este priplatime. :laughing: :laughing: to uz nech uplne zrusia PVR a nepisu to do letakov..ze ot ma tuto funkciu ked je jasne ze sa nebude dat vyuzivat.

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

nie bug ale feature

pozri, dostavame sa inde, berme to tak ze tu feature ci chceme ci nechceme casom budu mat vsetky prijimace a pojde o to ci niekto tym svojim to vie nejak ostat ano?
zaprve to nebude so easy. Nebudu prijimace ze "PVR" a ze "nas prijimac osti ochranu".
tu sa dostavame na experimentalnu uroven asi len linux prijimacov, suhlasis.
ak ale stale chceme hovorit o sat. prijimaci v style "zapni a funguj", a zapni 365dni v roku a v3rokoch a stale funguj, tak ta kvalita za tu cenu co TS ponuka je velmi dobra ponuka!
Budes ponukat svojim ludom prijimace co okrem svojich bugov budu mat bugy aj v DRM alebo zial "pan zakaznik DRM je vec ochrany prav" prijimac vam to nenahral lebo nemohol.
Alebo @tulen inac: co je realna alternativa?!
Ja okrem TS uz mam aj VU Duo, som pocitacovy clovek takze bezne pri pozerani sat. mam notebook pripojeny so SecureCRT v bash prijimaca a konfigurujem to.
-Vies ze sa mi to nechce robit?! Fakt po x hodinach prace za NB v robote chcem doma zapnut sat. a pozerat!
K
PS: len aby ma niekto nesiel zozrat teraz, ja s tym DRM samozrejme nesuhlasim!

krikri

krikri
ok. linux ma buducnost..treba ist touto cestou..ale chce to open mind..vacsina ludi zapne a čumi...ti budu obmedzovani..takze novy system vlastne tresta platiaceho abonenta ktory za to nemoze....pirat si svoje cesticky najde ..vzdy..

tulen

tulen

Jsem z těch, co mají sat.příjem na koukání (já koukám ne čumím) a nemám strach, že budu omezován či trestán. Nikdy jsem nepotřeboval ob den nahrávat nějaký jiný SW, nikdy jsem nepotřeboval EMU ani blocker.
A nikdy jsem v sat.příjmu nebyl skeptik a negativista.

joscer

joscer
nikdy som nezdielal ..nikdy som nemal a nepotreboval bloker a nikdy som nenapaloval nahravky na dvd za ucelom zisku - nepredaval som ich. ale nahrat si obcas nieco a moct si to prehrat sam pre seba povazujem za standard a nehodlam sa ho vzdat. a zvysok su len kecy SL...ide najma o ich praviudla ktore sa pokusaju vnutit abonentom..a este ich presvedcit ze su v ich prospech..uraza ma ze sa ku mne spravaju ako k cloveku s IQ tykve. mozno povazuju vacsinu svojich abonetov za slabomyselnych ale ja si to osobne vyprosim./mimochodom staci sledovat kampane politickej triedy a nebudete to vediet odlisit/ princip je rovnaky. marketing. nic ine. kvalita sluzby zaujima malokoho..

tulen

tulen

A kdo ti bere možnost si občas něco nahrát pro sebe?

joscer

trend je jasny...po zmene klucov irdeto si prehrate leda tak nic.

tulen

joscer

A co treba vzit si s sebou nahrany program na notebooku na cesty a prehrat si ho treba ve vlaku... podle me celkem "normalni" a legalni pozadavek v dnesni uspechane dobe - bohuzel s certifik.STB si ani neprdnes Rv , s UNI no problemo, dokud to tak bude, na certif.STB ja osobne z vysoka ...

lance
Registrace: 10/2008

lance

No ale tu možnost ti nikdo nebere. Prostě do certifikovaného přístroje strčíš modul Mascom a do něj kartu ICE nebo IR a je vše v pohodě. Nahrávku si přehraješ kdekoliv a kdykoliv. Tak v čem je problém?

joscer

No nazdar, ještě tam cpát modul :O , zlatý přijímač s UNI čtečkou ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

Proč "No nazdar". Mít v sat.přístroji modul je úplně běžná věc.

joscer

joscer

proc bych si nekdo kupoval certif. prijimac a cpal do nej stary CW modul ??? To uz spis UNI STB v prip.potreby doplni o certif. modul... kdyz uz. Navic zapomen ze novejsi certif.prijimace s rozhranim CI+ si budou rozumet se starymi CW moduly - to co pises v nich nepojede (nahravku mimo konkretni rec. neprehrajes - i kdyz je nakrasne odkodovana tak je vazana a konkretni HW a treba v pripade vymeny zakl.desky nebo celeho STB napr. po reklamaci si svoje nahravky uz v zivote neprehrajes nikde a to se vyplati)
Ja o koze ty o voze... rec je o certifikaci a planovanych funkcnostech systemu Irdeto a certif. IRDT ctecek a modulu. Zkus to co pises udělat z certifikovaným modulem (zvlaste v budoucnu). Mascom nema IRDT certifikaci takze funguje s IR kartami asi se stejnou zarukou jako moje UNI :)))
Ale nemusime to dal resit, kazdy z nas je svym zpusobem spokojen... zatim ;)

lance
Registrace: 10/2008

CAM Mascom má ovšem originální Irdeto, takže funkčnost je tímto zajištěna, a to i bez trapnýho posvěcení od Skylinku.

Pitomec
Registrace: 9/2011

Já se nebojím, že bych přestal být spokojen. Mimochodem já nemám Skylinkem certifikované přístroje, to jsem jenom psal jako návrh řešení pro toho, kdo si ho koupí a zjistí, že udělal chybu.
Já mám TechniStar S1 přístroj s CI+, který si se starým Smitem CRW rozumí skvěle, v dalším (TechniSat HD8-SX) s rozhraním CI mám Mascom a také v pohodě. Nic nemíním měnit, vše mi šlape. A pochybuji, že budu v nejbližší době nuce něco měnit.

joscer

Pitomec

Proč je vlastně to posvěcení od Skylinku TRAPNÉ, jak se nezapomenš zmínit v každém svém příspěvku? Že tady jeden stále dokola píše o tom, že je to trapné ještě neznamá, že je to pravda.

joscer

naco..

do skylink ready cpát modul,asi aby to pomalé přepínání,bylo ještě pomalejší R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

No a když chce jiny program sledovat a jiné nahrávat, tak tam nacpe dva-tři moduly a karty a... no nazdar ;) :)))

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

joscer: Trapný je to proto, že funkčnost je zajištěna už samotnou originální Irdeto čtečkou nebo CAM s originálním Irdetem. Takže klidně si můžu koupit přijímač v Rakousku bez nápisu a musí fungovat úplně stejně, jako když je tady počmáranej od Skylinku. A mimochodem ty seš s tou obhajobou Skylinku na tom stejně, možná nevidíš jak seš všem pro smích, ale bohužel to tak je. Tato firma nedělá pro zákazníky nic pozitivního, a to už od doby, co se tam objevil ten (nevhodný slovo) J.G. a místo aby lidi natáhnul na atraktivní nabídku, tak začal prskat cosi o pirátech, v každým viděl sdíleče a nelegálního usera, což je chování, který mělo na trhu místo tak v dobách bolševika a Správy spojů a pošt. Tehdy byl operátor pánem a zákazník odpadem, stejně se dneska chová Skylink a jednou se mu to vrátí i s úrokama. Tomu věř.

Pitomec
Registrace: 9/2011

Pitomec

Já žádný Skylink neobhajuji, ale nevím proč bych měl apriori hanit stále dokola něco, co mi funguje, nemám s tím problémy a z nabídky na trhu je pro mě ten, co mi nejlépe splňuje moje požadavky.
A že jsem všem pro smích? Kdo prosím je to "všem"? Kdo všechno se za tím slovem skrývá?

joscer
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra