![]() |
|
TechniStar SIRZdravím,chtěl jsem se zeptat,jestli už někdo otestoval tento receiver a jaké jsou první zkušenosti s ním ? Díky |
sven
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 168 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
TS IRahoj, ja som ho skusal v rakuskom Brucku v predajni s ORF ICE kartou a je to skoro na nerozpoznanie odTechniSat HD8-S.ORF-ICE by mala byt - aj co sa tyka vyhliadok (CW emul s prechodom do Irdeto a uz paruju kartu s modulom) - totozna funkcionalite SkyLink ICE (si myslim). Niektore feature z "S" verzii ako napr. web pristup na zariadenie pre nastavenie casovaca nahravania atp. som samozrejme nemal moznost vyskusat. Inac bolo vsetko krasne a chodive. Podla mna to moze byt naozaj dobry "certifikovany" prijimac pre Skylink a tym certifikovany myslim naozaj stabilne chodivy!! Druha vec ale zial ze tak ako uz HD8-S a HD8+ mali DVR funkcny a ked som nahraval nieco cez CI+ Irdeto modul, veru podla filmu uz ani na druhy den sa nedal prehrat. Ale to nie je "bug" prijimaca ale "feature" ; sorry! K |
krikri
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 1 823 |
![]() |
|
Re: TS IRDVR som sa pomylil a myslel DRM - Digit. RightManagement alebo tu je pri nahravkach hlaska CRM - CopyrightRM... |
krikri
![]() |
|
krikriTo je otázka, jestli je to tím CI+ Irdeto.Já jsem na TechniStaru S1 nahrával nedávno premiérové vysílání filmu Lidice na HBO HD a měl jsem tam příznak CRM také a také to nešlo druhá den přehrát. Fleška se dokonce tvářila, že z ní neubyly přo záznamu žádné bajty. A to mám v sat.přijímači "obyčejný modul Smit Cryptoworks s kartou ICE. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: TechniStar SIRV Technisatu HD8-S a HD8-SX musí být modul CI, je modul Smit Irdeto HD CI/CI+ a super funguje v Irdetu, nahrává a přehrává. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: TechniStar SIRano HD8S/X, HDS2 fungujú dobre, pretože nemajú vymoženosti CI+ (pokiaľ ste si ich tam niekto nena.s.rali cez upgrade software určený pre HD+ karty)U HD8+ to bolo ešte "vylepšené" funkcionalitou HD+ takže ako krikri hovorí niekedy nešlo nahrať ani z TA3. Samozrejme certifikovaná Irdeto čítačka síce bude čítať asi dobre ale jej vymoženosti mnoho ľudí nepoteší. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
DIGIT ISIO SA jak funguje DIGIT ISIO S, ten uz ma dole primo ctecku pro HD+ kartu. Takze 2 moduly jsou volne pro dalsi pouzizi. |
JardaD
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 240 |
![]() |
|
RE: TechniStar SIRtesime sa na parovanie a uplne zamedzenie PVR vzhladom na autorske prava si nenahrate resp. neprehrate ani tv noviny. parada. toto sme chceli. uz si z nas robia dobry den. taky pristroj ma neprinutia kupit. a za tieto kvazifunkcie si este priplatime. :laughing: :laughing: to uz nech uplne zrusia PVR a nepisu to do letakov..ze ot ma tuto funkciu ked je jasne ze sa nebude dat vyuzivat.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
nie bug ale featurepozri, dostavame sa inde, berme to tak ze tu feature ci chceme ci nechceme casom budu mat vsetky prijimace a pojde o to ci niekto tym svojim to vie nejak ostat ano?zaprve to nebude so easy. Nebudu prijimace ze "PVR" a ze "nas prijimac osti ochranu". tu sa dostavame na experimentalnu uroven asi len linux prijimacov, suhlasis. ak ale stale chceme hovorit o sat. prijimaci v style "zapni a funguj", a zapni 365dni v roku a v3rokoch a stale funguj, tak ta kvalita za tu cenu co TS ponuka je velmi dobra ponuka! Budes ponukat svojim ludom prijimace co okrem svojich bugov budu mat bugy aj v DRM alebo zial "pan zakaznik DRM je vec ochrany prav" prijimac vam to nenahral lebo nemohol. Alebo @tulen inac: co je realna alternativa?! Ja okrem TS uz mam aj VU Duo, som pocitacovy clovek takze bezne pri pozerani sat. mam notebook pripojeny so SecureCRT v bash prijimaca a konfigurujem to. -Vies ze sa mi to nechce robit?! Fakt po x hodinach prace za NB v robote chcem doma zapnut sat. a pozerat! K PS: len aby ma niekto nesiel zozrat teraz, ja s tym DRM samozrejme nesuhlasim! |
krikri
![]() |
|
RE: TechniStar SIRkrikriok. linux ma buducnost..treba ist touto cestou..ale chce to open mind..vacsina ludi zapne a čumi...ti budu obmedzovani..takze novy system vlastne tresta platiaceho abonenta ktory za to nemoze....pirat si svoje cesticky najde ..vzdy.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenJsem z těch, co mají sat.příjem na koukání (já koukám ne čumím) a nemám strach, že budu omezován či trestán. Nikdy jsem nepotřeboval ob den nahrávat nějaký jiný SW, nikdy jsem nepotřeboval EMU ani blocker.A nikdy jsem v sat.příjmu nebyl skeptik a negativista. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: TechniStar SIRjoscernikdy som nezdielal ..nikdy som nemal a nepotreboval bloker a nikdy som nenapaloval nahravky na dvd za ucelom zisku - nepredaval som ich. ale nahrat si obcas nieco a moct si to prehrat sam pre seba povazujem za standard a nehodlam sa ho vzdat. a zvysok su len kecy SL...ide najma o ich praviudla ktore sa pokusaju vnutit abonentom..a este ich presvedcit ze su v ich prospech..uraza ma ze sa ku mne spravaju ako k cloveku s IQ tykve. mozno povazuju vacsinu svojich abonetov za slabomyselnych ale ja si to osobne vyprosim./mimochodom staci sledovat kampane politickej triedy a nebudete to vediet odlisit/ princip je rovnaky. marketing. nic ine. kvalita sluzby zaujima malokoho.. skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
tulenA kdo ti bere možnost si občas něco nahrát pro sebe?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: TechniStar SIRtrend je jasny...po zmene klucov irdeto si prehrate leda tak nic.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
![]() |
|
joscerA co treba vzit si s sebou nahrany program na notebooku na cesty a prehrat si ho treba ve vlaku... podle me celkem "normalni" a legalni pozadavek v dnesni uspechane dobe - bohuzel s certifik.STB si ani neprdnes Rv , s UNI no problemo, dokud to tak bude, na certif.STB ja osobne z vysoka ... |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
lanceNo ale tu možnost ti nikdo nebere. Prostě do certifikovaného přístroje strčíš modul Mascom a do něj kartu ICE nebo IR a je vše v pohodě. Nahrávku si přehraješ kdekoliv a kdykoliv. Tak v čem je problém?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: TechniStar SIRNo nazdar, ještě tam cpát modul :O , zlatý přijímač s UNI čtečkou ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 743 |
![]() |
|
RE: TechniStar SIRProč "No nazdar". Mít v sat.přístroji modul je úplně běžná věc.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerproc bych si nekdo kupoval certif. prijimac a cpal do nej stary CW modul ??? To uz spis UNI STB v prip.potreby doplni o certif. modul... kdyz uz. Navic zapomen ze novejsi certif.prijimace s rozhranim CI+ si budou rozumet se starymi CW moduly - to co pises v nich nepojede (nahravku mimo konkretni rec. neprehrajes - i kdyz je nakrasne odkodovana tak je vazana a konkretni HW a treba v pripade vymeny zakl.desky nebo celeho STB napr. po reklamaci si svoje nahravky uz v zivote neprehrajes nikde a to se vyplati)Ja o koze ty o voze... rec je o certifikaci a planovanych funkcnostech systemu Irdeto a certif. IRDT ctecek a modulu. Zkus to co pises udělat z certifikovaným modulem (zvlaste v budoucnu). Mascom nema IRDT certifikaci takze funguje s IR kartami asi se stejnou zarukou jako moje UNI :))) Ale nemusime to dal resit, kazdy z nas je svym zpusobem spokojen... zatim ;) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 381 |
![]() |
|
RE: TechniStar SIRCAM Mascom má ovšem originální Irdeto, takže funkčnost je tímto zajištěna, a to i bez trapnýho posvěcení od Skylinku. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: TechniStar SIRJá se nebojím, že bych přestal být spokojen. Mimochodem já nemám Skylinkem certifikované přístroje, to jsem jenom psal jako návrh řešení pro toho, kdo si ho koupí a zjistí, že udělal chybu.Já mám TechniStar S1 přístroj s CI+, který si se starým Smitem CRW rozumí skvěle, v dalším (TechniSat HD8-SX) s rozhraním CI mám Mascom a také v pohodě. Nic nemíním měnit, vše mi šlape. A pochybuji, že budu v nejbližší době nuce něco měnit. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
PitomecProč je vlastně to posvěcení od Skylinku TRAPNÉ, jak se nezapomenš zmínit v každém svém příspěvku? Že tady jeden stále dokola píše o tom, že je to trapné ještě neznamá, že je to pravda.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
naco..do skylink ready cpát modul,asi aby to pomalé přepínání,bylo ještě pomalejší R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: TechniStar SIRNo a když chce jiny program sledovat a jiné nahrávat, tak tam nacpe dva-tři moduly a karty a... no nazdar ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 743 |
![]() |
|
RE: TechniStar SIRjoscer: Trapný je to proto, že funkčnost je zajištěna už samotnou originální Irdeto čtečkou nebo CAM s originálním Irdetem. Takže klidně si můžu koupit přijímač v Rakousku bez nápisu a musí fungovat úplně stejně, jako když je tady počmáranej od Skylinku. A mimochodem ty seš s tou obhajobou Skylinku na tom stejně, možná nevidíš jak seš všem pro smích, ale bohužel to tak je. Tato firma nedělá pro zákazníky nic pozitivního, a to už od doby, co se tam objevil ten (nevhodný slovo) J.G. a místo aby lidi natáhnul na atraktivní nabídku, tak začal prskat cosi o pirátech, v každým viděl sdíleče a nelegálního usera, což je chování, který mělo na trhu místo tak v dobách bolševika a Správy spojů a pošt. Tehdy byl operátor pánem a zákazník odpadem, stejně se dneska chová Skylink a jednou se mu to vrátí i s úrokama. Tomu věř. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
PitomecJá žádný Skylink neobhajuji, ale nevím proč bych měl apriori hanit stále dokola něco, co mi funguje, nemám s tím problémy a z nabídky na trhu je pro mě ten, co mi nejlépe splňuje moje požadavky.A že jsem všem pro smích? Kdo prosím je to "všem"? Kdo všechno se za tím slovem skrývá? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 42 | |
![]() |
|
![]() |