![]() |
|
Homecast EM-150 cr a karta =výměna= - irdetoZdravím, chtěl bych se zeptat jestli mi budou přicházet zápisy a jestli to vůbec bude fungovat, nerad bych se pouštěl do přeregistrování aniž bych věděl jestli to půjde, na Skylinku říkali že to nedoporučují ale že neví jestli to jde provozovat. |
klokan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 174 |
![]() |
|
RE: Homecast EM-150 cr a karta =výměna= - irde...Pozor, bude sekať obraz, nemeň kartu. Musíš dokúpiť modul Irdeto. |
Karner
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 045 |
![]() |
|
RE: Homecast EM-150 cr a karta =výměna= - irde...rozhodne to nepujde - resp na 200eM zapisy chodily, ale kazdych cca 20-30min se zasekl obraz a muselo se prepnout na jiny kanal. Nevim jak by to fungovalo s modulem, to jsme nezkousel - resp kdybych mel modul tak bych to zkusil (eM200 mam jeste doma :) |
deepex
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 89 |
![]() |
|
HomecastS modelem 200CRCI mám tuto zkušenost: Ve čtečce ICE kartu nelze použít (jak už zde bylo řečeno, pravidelně zamrzá). S modulem Eurocam (běžný, červený) mi to chodí perfektně. Otázkou je, zda se ta investice vyplatí. Já vím, že modul nějak využiji vždycky, ale běžný uživatel se musí důkladně rozmyslet a není to jednoduché. Já to potřeboval pro rodiče, kteří by nový přijímač těžko zkousli, takže to tak zatím mám. |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 131 |
![]() |
|
EM 150A typ EM 150, pokud se nepletu, CI slot vůbec nemá.... |
PeVy
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 131 |
![]() |
|
RE: Homecast EM-150 cr a karta =výměna= - irde...Kamarádi,nejspíše majitelé těchto příjmačů - můžete mi poslat aktuální firmware ,zkrátka aby přednastavený seznam satelitů a kmitočtů odpovídal skutečnosti...děkuji Ivo ok2iql@gmail.com |
Ivo SS2
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: Homecast EM-150 cr a karta =výměna= - irde...tiez mam v okoli znamych, ktori si kupovali homecast em 150 este v roku 2004, doteraz im vsetko vratane premiovych chodilo ok a tak nebol dovod menit box. Po vypnuti cw v skylinku uz budu k tomu donuteni, aj ked vacsina skor uvazuje o prechode k dvb-t, alebo ku sluzbam, kde je box v cene predplatneho |
feri33
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 312 |
![]() |
|
RE: Homecast EM-150 cr a karta =výměna= - irde...Na starej Sylink Cryptoworks karte bude šlapat donekonečna. Nekupuj ICE kartu, budeš mať problém. |
Karner
![]() |
|
RE: Homecast EM-150 cr a karta =výměna= - irde...Díky za informace, 150ka slot nema, je to do hospody a chtej tam eurosport ktery jede jen na irdeto, takze je jasne ze se musi koupit novy prijmac,doporucte,SD bude stacit. Jeste jednou thx. |
klokan
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 174 |
![]() |
|
RE: Homecast EM-150 cr a karta =výměna= - irde...EUROSPORT 2 ide. |
jano1904
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 445 |
![]() |
|
RE: Homecast EM-150 cr a karta =výměna= - irde...Každú chvíľu seká. Mám aj Homecast 200 CR, verte mi. Nestačí spracovávať zápisy z ICE karty. |
Karner
![]() |
|
![]() |