Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Homecast EM-150 cr a karta =výměna= - irdeto

Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli mi budou přicházet zápisy a jestli to vůbec bude fungovat, nerad bych se pouštěl do přeregistrování aniž bych věděl jestli to půjde, na Skylinku říkali že to nedoporučují ale že neví jestli to jde provozovat.

klokan
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Homecast EM-150 cr a karta =výměna= - irde...

Pozor, bude sekať obraz, nemeň kartu. Musíš dokúpiť modul Irdeto.

Karner
Registrace: 3/2010

rozhodne to nepujde - resp na 200eM zapisy chodily, ale kazdych cca 20-30min se zasekl obraz a muselo se prepnout na jiny kanal. Nevim jak by to fungovalo s modulem, to jsme nezkousel - resp kdybych mel modul tak bych to zkusil (eM200 mam jeste doma :)

deepex
Registrace: 5/2008

Homecast

S modelem 200CRCI mám tuto zkušenost: Ve čtečce ICE kartu nelze použít (jak už zde bylo řečeno, pravidelně zamrzá). S modulem Eurocam (běžný, červený) mi to chodí perfektně. Otázkou je, zda se ta investice vyplatí. Já vím, že modul nějak využiji vždycky, ale běžný uživatel se musí důkladně rozmyslet a není to jednoduché. Já to potřeboval pro rodiče, kteří by nový přijímač těžko zkousli, takže to tak zatím mám.

PeVy
Registrace: 2/2006

EM 150

A typ EM 150, pokud se nepletu, CI slot vůbec nemá....

PeVy
Registrace: 2/2006

Kamarádi,nejspíše majitelé těchto příjmačů - můžete mi poslat aktuální firmware ,zkrátka aby přednastavený seznam satelitů a kmitočtů odpovídal skutečnosti...

děkuji Ivo

ok2iql@gmail.com

Ivo SS2
Registrace: 4/2007

tiez mam v okoli znamych, ktori si kupovali homecast em 150 este v roku 2004, doteraz im vsetko vratane premiovych chodilo ok a tak nebol dovod menit box. Po vypnuti cw v skylinku uz budu k tomu donuteni, aj ked vacsina skor uvazuje o prechode k dvb-t, alebo ku sluzbam, kde je box v cene predplatneho

feri33
Registrace: 8/2007

Na starej Sylink Cryptoworks karte bude šlapat donekonečna. Nekupuj ICE kartu, budeš mať problém.

Karner

Díky za informace, 150ka slot nema, je to do hospody a chtej tam eurosport ktery jede jen na irdeto, takze je jasne ze se musi koupit novy prijmac,doporucte,SD bude stacit. Jeste jednou thx.

klokan
Registrace: 1/2006

EUROSPORT 2 ide.

jano1904
Registrace: 10/2007

Každú chvíľu seká. Mám aj Homecast 200 CR, verte mi. Nestačí spracovávať zápisy z ICE karty.

Karner

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra