![]() |
|
tématické balíčkyTřeba někoho bude zajímat, ptal jsem se na tématické balíčky u Skylinku (třeba SPORT HD či jiné) a prý se nic jiného nechystá než je.Na otázku, že UPC má SPORT balíček přes kabel za 130 Kč mi byl nabídnut MULTI za 290 Kč a jestli se mi to nelíbí, tak že můžu jít ke konkurenci. Fakt nechápu, že když se chci koukat na Eurosport HD, tak musím platit minimálně 360 Kč :laughing: Rv Rv. A CSlink SPORT není cesta (tam bude utlumeno co se dá a asi i základ). |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
kdysiza totáče byl v trafice balíček Rudé Právo+ Mladý Svět.Jinak samostatně MS člověk si nekoupil.Takže nic nového na volném trhu u nás. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
za totáčeale nebolo iné riešenie.Teraz sám rejča hovorí že má možnosť z UPC sport za 130Kč. Takže možnosť tu je! Vy chcete aby Vám v predani Mercedesu (to neberte ako porovnanie so SkyLinkom) predali Daewoo/Chevrolet. Presne viete aké to má byť auto, farba, koľko má stáť aj kde ho majú v obchode. Tak prečo si ho nekúpiť priamo tam ? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 171 |
![]() |
|
RE: tématické balíčkyZa ktoreho totace ,co bol alebo co je?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: tématické balíčkypánové ještě je jedna možnost, ale z té by skylink neměl nic a mě se do toho z určitých morálních důvodů nechce :)))ale nabídka tu u nás je, jen by z toho skylink měl kulové |
rejča
![]() |
|
RE: tématické balíčkyNj - kdyby existoval balíček SK_SportHD, tak by nebylo co řešit, ale platit kvůli tomu SK_KOMBI za 360Kč/měsíc nebudu. To raději vydržím u CSLinku, kde je SPORT za 220Kč/měsíc.Spíš vidím problém v tom, že bude klesat bitrate u SD, takže nás přinutí si zakoupit KOMBI... :fuming: Pokud má SD kvalitní bitrate, tak to není sice žádný zázrak, ale koukat na to jde v pohodě. Bohužel kvalitní bitrate se u českých SD pořadů nevidí... :crying: |
roman63
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
RE: tématické balíčkyano s tím souhlasím, SD sportovní kanály jsou hrozné...i PAL rozlišení může být s vysokým bitrate kvalitní, ale ne u našich satelitních providerů |
rejča
![]() |
|
RE: tématické balíčkyNech sa Skylink zobudi! Take bych bral balik Sport HD kde by byli Eurosport 1a2 v HD,Nova Sport HD,Sport 1a2 HD a... A ne abych platil jak vcil za Eurosport HD a Novu Sport HD 14,80EUR mesicne. To je moc,tak raci si nepredplatim nic,nez s tim Skylink neco neurobi,ale prejdu inde. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
RE: tématické balíčkyA kam přejdeš Jozefe? ;) :)))Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 743 |
![]() |
|
RE: tématické balíčkyalternativy jsou, zvláště když má člověk připojení na net či kabelovku :))) |
rejča
![]() |
|
RE: tématické balíčkyKdyž má kabelovku UPC, tak je to jasný, ale když ji nemá, tak těch variant moc není. Leda Digi s tím jejich povedeným krám-receiverem v SD :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: tématické balíčkynapadá mě ještě varianta karta NEXT, prostě se s někým domluvit a platit Kombi za 360 + Next za 80 / 2 tj. 220 Kč na jednohojen najít někoho rozumného, kdo by do toho šel s tím, že to již není košér, ale nikdo na to nepřijde |
rejča
![]() |
|
rejčaJá bych do šel jak popisuješ jen s někým koho osobně znám a byl by mě nablízki tj.z okolí Bálešova/místní vědí co je to za obec/třeba se někdo najde schopný a rozumný. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
Ufonesbohužel mám to k tobě moc daleko - ale máte pěkný erb s rotundou či co to je :-) |
rejča
![]() |
|
RE: tématické balíčkyNeco sa vzdycky nove najde. |
jozef84
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 397 |
![]() |
|
![]() |