Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Nejnovější lapsus TV Nova

Přilákán barnumskou reklamou (já bloud) jsem se dnes díval na Nova Sport na Dubai World Cup 2012. K mém nezměrnému překvapení pár minut před sedmou komentátor sebevědomě oznámil "Končíme náš přenos z důvodu začátku hokejového zápasu NHL. Další dostihy včetně Dubai World Cupu můžete po registraci sledovat na voyo.cz" Konec a reklama. :fuming:
Nevěřícně jsem zůstal zírat a poté znechuceně listoval seznamem kanálů. Skončil jsem na tureckém free sportovním kanálu kde jsem v klidu World Cup dokoukal. R^ Turkey!
Je až k neuvěření co si tato společnost dovolí za zvěrstvo na placeném kanále. Rv Nova.
Po skončení World Cupu jsem až na stránkách Nova sport zjistil, že Nova s vysíláním hlavního dostihu a vrcholu celého odpoledne již dopředu nepočítala, což ji ale nebránilo v reklamě na placeném i neplaceném kanále... Rv Rv Nova
Do teď jsem si myslel že na placeném kanále člověk dostane co zaplatí. Jsem já to ale naiva...

rogue
Registrace: 9/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Nejnovější lapsus TV Nova

Spíš si představ, jak by to vypadlo opačně a hokejovej fanda by musel koukat na dostihy :lookaround:

Pitomec
Registrace: 9/2011

měl jsi kukat na DubaiSport HD na Badru a měl bys to i v nativním HD + anglický komentář... a s radostí dubajského nejvyššího, který se těšil se svou nejmaldší dcerou v náručí nad vítězstvím koně ze své stáje.

pf09
Registrace: 8/2010

Rád bych ale mám nějak hnutou parabolu a Badr ani omylem nechytnu... Tak mě nezbylo než koukat na TurkSatu na TAY TV

rogue

To Pitomec: je normální dávat přímý přenosy až do konce! Co by takovej hokejovej fanda řekl, kdyby mu dali jen dvě třetiny a tu třetí ať si dokouká na voyo.cz?? Navíc existuje Timeshift, kterej umí i obyčejnej spotřební receiver za 10k, natož novácký profi stroje...Podle mně je to sprosťárna, pro kterou není omluva ani místo na placeným kanálu Rv

rogue

Dnes šel přenos na všech Dubajských kanálch, včetně Dubai One live, takže se dalo tuším i na 13E.

pf09
Registrace: 8/2010

Na 13E už nevidím, stíní mi barák...

rogue

Pockaj si na majstrovstva v hokeji. Koli reklamnym prestavkam ani gol neuvidis. To bude ukazka (nevhodné slovo)ity divaka. Kto sa stavi? Platit za hentaky podvod jedine do sharingu. Furt skusaju co divak vydrzi ale tie reklamy prerusovane nejakymi programami to je grc! a hnoj! Tu nejde o vas ale o marze manazerov. F. Off

tophunter
Registrace: 4/2010

Moje řeč, tophunter ! Proč by jim mělo jít o diváka, když jde jen a jen o peníze ?

rogue

U Novy bych se nedivil, kdyby to někdy zkusili i u jiného sportu, něco začnou dávat a zbytek uvidíte na VOYO.CZ Samozřejmě za prachy. VOYO musí vydělávat.... :)) Vždyť se podívejte na jejich zprávy kolikrát řeknou v hlavních zprávách, že podrobnosti se dočtete na TN.CZ Tak si zvyšují návštěvnost ;P

shiraz
Registrace: 8/2008

Dík za info původně jsem chtěl koukat , ale zapomněl jsem, to bych se akorát nas.al ;P

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Tak jsem teď zjistil, že kritiku 2 lidí (moji a ještě jednoho člověka) si vymazali i z facebookového profilu. Jaká ubohost... Tak jsem ji postnul znova :)

rogue

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra