Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

RTI1 a RTB budou nejspíš zakódovány

V tuto chvíli je zakodóvaná tv stanice RTB a v EPG u obou afrických tv je telefonní číslo pro abonenty.

Longines
Registrace: 3/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: RTI1 a RTB budou nejspíš zakódovány

To se dělají prču,ty kostičky chtějí zakódovat.Taky jsem koukal.

pavelmo
Registrace: 6/2011

Taky mě překvapilo, že i kostičky se dají prodávat :laughing:

Longines

aspon nepridem o oči :)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Som radšej vyhodil obidva programy, než aby som pozeral taký digitálny vizuálny hnus. Rv

Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.

zmarian
Registrace: 6/2011

páni,suhlas to je niečo strašné,díval som sa na to asi 30 sek.,stačilo(vyhodil som to),datovy tok není ani 1000kbit/s

pietrolam
Registrace: 11/2011

Trochu z jiného soudku, protože nemohu zadat nové téma: Jak dlouho trvá zde v diskusi "časový zámek" pro vložení nového tématu?

Longines

RE:=časový zámek= pro vložení nového tématu

Pokud sem hodíš zase nějaký ten spam, tak je to podle uvážení admina :laughing: :laughing: :laughing:

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

to marco37: Specifikuj prosím, co se zde bere jako spam? Mám trochu dojem, že právě tvůj příspěvek nemá od spamu daleko! Meleš kraviny a tím asi nikomu zde nepomůžeš. ;P

Longines

Longines

já nevím proč takovým lidem odepisovat vsak jsou samý spam :laughing: píšou sem jen blbostí ted zrovna neblázni nad tím ze sky cs spojí

nicolepcd
Registrace: 9/2011

RE:=časový zámek= pro vložení nového tématu / II

Já se jen tak zamyslel, kolik v této chvíli je zakodováno afrických, palestinských, ...indiánských , či papuánských TV kanálů, které je potřeba vypsat tady na Parabola.cz, aby to hned každý začal testovat. Pokud jsi sem chtěl napsat, že je zakodován program další této "světově" sledované stanice, bez které nemůžeme ani být, tak jsi odpověď dostal od ostatních a moje reakce byla na Tvou otázku "z jiného soudku - na časový zámek = pro vložení nového tématu", - časová osa bude možná závislá na úvaze admina... R^ :laughing: :laughing: R^ Ale zase to neber tak vážně, to nebyl útok na tebe, jen trocha legrace. Poctivě...kdo tady zase nikdy nenapsal nějakou hloupost, která jako SPAM byla...že ;o) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37

Pokud vím, tak tato diskuse může být o všem, co se týká satelitního příjmu a nemusí to být jenom o tom, že si tady vytahují někteří tričko jak sledují nelegálně příjem jiných operátorů apod. Píšu ve vší slušnosti a chtěl jsem pouze vyvolat diskusi kolem dvou programů, které svojí kvalitou mě samotného ohromili troufalostí, že zakódují své dva programy v tak mizerné kvalitě. Nic víc. Ale všimnul jsem si, že zde píšou i lidé, kteří se baví tím, jak dělají z ostatních (nevhodné slovo)y a to není fér. To je horší, než nějaký spam. Stejně tak jsem chtěl napsat v dalším příspěvku, nebo upozornit na fakt, že dnes o půl noci startuje nová stanice RTL NITRO. A nevím proč, ale asi mám na den povolený pouze jeden příspěvek. Nikdy jsem zde na diskusi nedělal žádný čurbes, proto jsem se zeptal, proč tomu tak je.

Longines

asi chtějí z D.Drogby a S.Kalou vytáhnout prachy .. a jim se nechce platit, tak vyhrožují koncem FTA. Třeba to zatáhne Abramovič a bude to hoši zase FTA.

pf09
Registrace: 8/2010

RE:Longines

No jasně, o satelitu piš, od toho to tady je...Viděl jsem už tady různé příspěvky :))) Co se týká toho zámku jak píšeš, to nevím, možná že to souvisí s datem Tvé registrace na foru(webu). Jsi tady krátce a asi je to nějak omezeno zakládat více vláken. Snad admin napíše o co jde, nebo prostuduj pravidla R^

marco37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra