![]() |
|
Naladění free hd programů skylinkDobrý den prosim o radu o naladění stupnů s kartou skylink free hd irdeto s přijimačem avira 200 programi parabola je přibližně nastavena ale české programi to nenajde. Děkuji |
cjlobo
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
Předpokladem úspěchu je signálPodle toho, co píšeš jej nemáš a nevíš ani jak co udělat...Chybí Ti potřebné základní znalosti. Když přečteš Návod, mohl bys to i naladit ale můžeš mít problém s aktivováním karty. Sám to zřejmě nezvládneš. Obrať se na nějakého odborníka ve Tvém okolí, ať Ti udělá kompletní instalaci. Až Ti to bude chodit, kazit si budeš moci už úplně sám. |
bob.r
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 907 |
![]() |
|
.....parabola je přibližně nastavena.....for dne,a hned po ránuVše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
ano i nev loni jsem to naladil v pohodě i parabolu jsem nastavil pak přišlo to přeladění tak jsem to skusil a nic ani jeden český program nešel a ted to zkouším opět a bez úspěchu |
cjlobo
![]() |
|
RE: Naladění free hd programů skylinkUž Komenský pravil"učit se,učit se,učit se",Lenin to po něm opakoval a pořed se to mijí účinkem.Bez toho to ale nejde-bohužel.Co naděláš,budeš to muset zkusit. :))) R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Naladění free hd programů skylinkPravděpodobně jsi chytil jiný satelit a ne Astru 23.5°Dá se to nastavit i laicky, ale je nutné mít k tomu satelitní přijímač, který je už dobře naladěný na Astru 23.5° a funkční. Na již naladěném přístroji zapneš ČT 1, připojíš ho k parabole a na přístroj připojíš TV aby si mohl sledovat situaci. Potom parabolu nasměruješ zhruba na jih a budeš s ní pomalu a citlivě pohybovat vertikálně i horizontálně. Ale hodně pomalu. Naskočí li obraz ČT1, jsi tam, ale zase pomalu protože aby si ho neztratil. Pozor při dotahování se parabola pohybuje a obraz se může ztratit. Záleží tu na každém půlstupni. |
člověk
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 103 |
![]() |
|
ano jdeTAK JSEM TO NALADIL U SOUSEDA TED CHYTÍM SIGNÁL ČT1 A BUDE TO OK.ALE NAKONEC SE UKÁZALO ŽE PŮL ROKU STARÁ SKYLINK KARTA JE KAPUT TO BYL PROBLÉM NEKONEČNÉHO LADĚNÍ AKTUALIZOVÁNÍ RESTARTOVÁNÍ........ TAK V POHO DÍK |
cjlobo
![]() |
|
RE: Naladění free hd programů skylinkJeštěže máme ty sousedy. Popros ho ještě ať tě naučí vypnout capslock.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Naladění free hd programů skylinkto pekne kecas bez karty by ti slo čt 24 ta3 atd. |
pit178
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 633 |
![]() |
|
RE: Naladění free hd programů skylinkPresne v takýchto prípadoch sú rady aby to ladil na kodovaný program nanič.Zásadne ladiť na nekodovanom kanáli, v tomto prípade CT24, popr. TA3 . GI LX3, Octagon SF8008, T-90
|
Rasto
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 941 |
![]() |
|
RE: Naladění free hd programů skylink"nanič" jsou zavádějící rady co zblbnou tazatele.Bude li nastavovat laik (začátečník) na čt24, může se mu stát jako v tomto případě, že při nastavování parabole mu tam naskočí čt24, ale kódované programy ani jeden. To ho zmate a ladí stále dál a ještě víc to rozvrtá. Pokud bude ladit na čt1, hned při ladění přijímače na astru 23.5° na správně nastavené parabole (u souseda) zjistí, že něco není v pořádku (jako v tomto případě) a dál s parabolou nebude vrtat, protože čt1 nejede a má to přitom zapojené na správně nastavené parabole. Nebo si půjčí (sežene) přijímač který je správně nastaven a na jiné parabole byl plně funkční, nastaví si sním svoji parabolu, ale když zapojí svůj přijímač, a nepojedou mu všechny programy, je mu jasné, že parabolou to nebude. Zkrátka čt24 jede i když je karta vadná a proč si přidělávat práci, což by bylo u laika pravděpodobné a tento postup je psán pro laika. |
člověk
![]() |
|
RE: Naladění free hd programů skylinkčlověče, vypadá to , že jsi pouze teoretik a nikdy jsi nic nenaladil. To co píšeš, tak za prvé se to těžko chápe a za druhé si pouze zaděláš na problémy. Takto opravdu ne! Rasto je správně.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Naladění free hd programů skylinktak jsem koukal že mají stejné kmit./pol. 12525 jak čt1 čt24 . Když naladím dobrý signál při tomto kmit./pol. 12525 tak ani jedno nenaladím, žádný čt ,barandov ani cool jdou mi free pouze TA3 a tv patriot a zbytek českých i slovenských programů co by měly jít kartou odkodovat .Zítra dorazí odborník profík tak uvidíme |
cjlobo
![]() |
|
RE: Naladění free hd programů skylinkTak si správně nastav kmitočet pro LNB. Tam bude zakopaný pes.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubaže to nechápeš, lecos napovídá. |
člověk
![]() |
|
cjloboA zkoušel jsi kartu otočit "vzhůru nohama" ! |
člověk
![]() |
|
RE: Naladění free hd programů skylinkŽeby ďalší prvoaprílový žart?Najviac sa mi páči začiatok: "naladění stupnů s kartou skylink free hd irdeto" ... Stupňov čoho, azimut/elevácia paraboly, alebo otočenie "free karty" ? Jedno lepšie ako druhé.. ;) Ešteže sa vtom @Rasto vyznal a jednoducho a presne odpovedal... DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Naladění free hd programů skylinkčlověče, já nechápu proto, protože ty nerozumíš. ....a víš co, nech to ležet.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
vyřešenoServisák to vyřešil klasika u fergusonů |
cjlobo
![]() |
|
klasikau b..ú:8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Naladění free hd programů skylinktonečku, to "u" má bejt kroužkovaný, když už! :laughing:Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kroužkovanýkubo !jsem rád že dbáš o své kamarády a nedopustíš jejich úpadek! děkuji za opravu, asi jsem když se bralo kroužkovaný u chyběl. Nevím sice jaké slovo si myslíš ty ?, ale jako nejslušnější na tomhle fóru se asi mýlíš! Hlavně bacha aby jsi Ty nebyl brzy pruhovaný! Na admina to asi nedotáhneš ale vrátnýho ve výzkumném ústavu pro jazyk český nebo písaře u policie bych ti doporučil! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |