![]() |
|
Reklama v placených programech SkylinkTaké vás rozčiluje stále více se objevující reklama v placených programech? Dříve byly jen upoutávky na pořady, nyní je často nahrazuje klasická reklama, např. Spektrum HD (již jsem ji viděl i na HBO HD). |
mispi
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 399 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených programech SkylinkA co s tím hodláš udělat?Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených programech SkylinkMohu si "postěžovat" zde na fóru, také mohu zvážit, zda se vyplatí platit přes 800 Kč/ měsíc za programy přerušované reklamou, když na ně mohu zadarmo koukat na Nově atd. |
mispi
![]() |
|
RE: Reklama v placených programech SkylinkVýborně R^ :)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 125 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených programech SkylinkDobré zamyšlení, máš tam připočten i poplatek za kartu výměna, koncesionářský poplatek (každý kdo platí elektřinu), poplatek za Tvůj příjmač, poplatek ....je jich moc,raději nebudu vše vypisovat ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených programech SkylinkMá pravdu a to ještě nenapsal že musí mít kartu minimálně ice ,irdeto nebo výměna :)))AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených programech SkylinkBoli časy, boli, keď aj na mojom obľúbenom programe History Channel HD bola upútavka na ďalšie diely len medzi skončením a začatím ďalšieho... až keď minulý rok pridali českú audio stopu na rovnaký program v SD v MULTI balíku. Takto si postupne dobrovolne nasilu budeme platiť nie za nerušené sledovanie, ale za nekonečné oblbovanie stále sa opakujúcou reklamou... :((DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Reklama v placených programech SkylinkAno, mám kartu "Výměna" a "Next". |
mispi
![]() |
|
RE: Reklama v placených programech SkylinkPokud jsou programy neplacené, chápu, že zde může být reklama. Pokud si programy platím (za velké peníze), reklamy zde mě dost rozčilují. |
mispi
![]() |
|
RE: Reklama v placených programech Skylinknevím proč to řeší vsak existuje něco jako je ulozto tam to máš bez reklam a když tak tu je i EMU :o) :razz: |
nicolepcd
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 695 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených programech SkylinkJe to podvod. Multi sd balicek stoji skoro 12 eur. Reklamy tam nemaju co robit. Po zdrazeni to je dalsi odradujuci faktor. Sa nedivim ze su problemy s kartami a piratmi. Legalne okradanie platiaceho divaka a vsetko je v ,,poriadku,, Zakaznik si plati za sluzbu - pocit - zazitok ale ten je mimo ocakavanej predstavy. Kvalita a obsah ide dole a je nahradzovana kvantitou a oblbovanim, opijanim rohlikom. |
tophunter
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 1 462 |
![]() |
|
pro tophunterPřesně tak, vše si legálně platím, okrádání neuznávám (také by se mi nelíbilo, kdyby mě někdo okrádal). Stále více reklamy v placených programech mě pořádně štve. |
mispi
![]() |
|
@nicolepcdTak to by som rád vedel, ako ti pomôže EMU pri prerušovaní programov v balíku HD PLUS... :lookaround:Jedine tak nejaká Ema, ktorá ťa odtiahne od TV pod perinu... :laughing: DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
manetotaky pravda :laughing: ale i tak až je rad ze má to co chce když má nervi až kontaktuje skylink a ne parabolu i ona prd ví :D |
nicolepcd
![]() |
|
RE: Reklama v placených programech SkylinkSkylink s tou reklamou nemá nič spoločné, tú do programu vkladá dodávateľ takto prerušovaného programu...takže sťažovať si jedine priamo k nemu. No neviem kto by sa do takéhoto vopred prehratého boja pustil. Jedine najaký masochista... :laughing:DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
RE: Reklama v placených programech Skylinkvšak v czech je jích hodné :laughing: |
nicolepcd
![]() |
|
RE: Reklama v placených programech SkylinkAko bolo krásne za soc. 1. program čst, 2. program čt v Českých a moravských a krajoch a 2. program st na Slovensku a reklamy nás mohli rozčulovať tak akurát typu "vitana varí za vás","s Čedokom do sveta" a pod. a aj to len medzi jednotlivými programami. A k tomu krásne hlásateľky a hlásatelia. No, nebolo to krásne? |
Mil2
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených programech SkylinkJe vidět , že podniky atd mají peněz ještě dost . Ta reklama v TV stojí balík ( a nejen reklamy v TV ) a dělníka , nebo spotřebytele musí potom oškubat . Pak bude stát 1 pivo 10 stupnové třeba 40 kč a bude vše v pořádku ? Rv |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených programech Skylinkto Mil2: máš pravdu,taky vzpomínám na staré časy v naší TV.Přiznám se, i já raději sáhnu po netu a dívám se pouze na to,co chci a HLAVNĚ BEZ REKLAMY! :))) |
jironov
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 33 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených programech Skylinkmě to nevadí naopak v mezerách mi nic neujde v klidu dojdu na záchod , pro pivo do ledničky atd. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
RE: Reklama v placených programech SkylinkKoukám od 17h na NGC, už běží čtvrtá přestávka na reklamy, děsně mě to štve. Nejhorší je, že si za toto, blbec, ještě platím. |
mispi
![]() |
|
Sat.přestávkamě nutí k jistému zamyšlení,proč platit za sledování reklamy a to u mnou dosti preferovaných programů/axn.ng,wild,spektrum/,mých6 asi skončí,místo něj pujdou poláci N v HD !!! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
![]() |