![]() |
|
Vantage 7100SZdravím pánové.Krokování obrazu při přenosech z NHL u mě vesele pokračuje.Nevím zda mám hledat chybu u sebe nebo je to zatím stále nevyřešený problém specielně u těchto přístroju.FW Jepssen.Dotazy na zák.linku jsou bezpředmětné. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100Su mě to samé FW 02.52.01T-O |
tnt
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 278 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100STaky, Vantage 8000S, Jepssen. |
RBL
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 175 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100SMám rovněž, Vantage 1100S, originál FW 2.81T-O |
Nitram31
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
Právěběží přímý přenos KHL a obraz v pořádku.Takže Vantage neumí NHL ale pouze KHL ;) Nevím zda muže být příčina že ten momentální přenos mě nepřipadá vubec jako nativní HD na rozdíl od NHL.Docela by mě zajímalo nějaké odbornější vyjádření. |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
Re: Vantage 7100SPřenosy z NHL jsou pořizovány v originále v normě NTSC, musí být převedeny do PAL. KHL je v normě Secam, taky se provádí převod. A v tom je asi zádrhel. Vše o normách na www.grafika.cz ,kde uvádí nevýhody NTSC: Nevýhody:citlivost úplného barevného signálu (zkreslení barev a jejich sytosti v tónech a optížný magnetický záznam) dochází k fázovému zkreslení. Tak to bylo u analogu. Nevím, jak se pořizují záznamy v digi formě, jsou taky nějaké normy ? |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
Re: Vantage 7100Spokiaľ sleduješ originál prenos v NTSC, stačí ak v menu Video nastavíš normu NTSC a trhanie - krokovanie prestane. Pre sledovanie PAL musíš zase nastaviť video na PAL ináč bude krokovať zas tento obraz. Ak je to už skonvertovaný obraz nejakým TV štúdiom tak s tým nespravíš nič.Slovak DX satellite overwrite club.
|
Peon
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 553 |
![]() |
|
![]() |