![]() |
|
Z CS Link k freeSAT by UPC Directnekolik zakazniku CS link mi tento tyden volalo, ze je telefonicky kontaktoval nekdo z freesat (upc), ptal se dotycnych jestli vedi ze se meni karty a budou si muset poridit i novy satelitni prijimac, nasledne jim pak nabizel cca 70 programu za nejakych 240kc, otoceni paraboly a prijimac za korunu. nic proti, jen by mne zajimalo kde prisli k tem telefonnim cislum, jestli kontaktuji jen byvale zakazniky upc nebo jim nekdo kontakty poskytl, mate nekdo podobnou zkusenost? |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Z CS Link k freeSAT by UPC Directv zozname chochu v zozname tam je čísel ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Z CS Link k freeSAT by UPC Directmne volajú stale z volakou anketou už mi to leze na nervy kolko krat ;P🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Z CS Link k freeSAT by UPC DirectPro UPC kdysi pracoval pan Klička, ne ? :))) |
Chercheur
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 486 |
![]() |
|
RE: Z CS Link k freeSAT by UPC Directdik Jupi za info, to by mne fakt nenapadlo ze se v zozname ted pise i provozovatel satelitniho vysilani R^ |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Z CS Link k freeSAT by UPC Directnepracoval tam nikdy jak si nato prišiel čiale čo viem tak ne :))) 🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
RE: Z CS Link k freeSAT by UPC DirectKlicka presel k UPC i s kontakty na své bývalé ovečky. Není se čemu divit. :-)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Z CS Link k freeSAT by UPC Directje to tak, pan Klicka je nyni zamestnancem UPC DTH |
miks
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 422 |
![]() |
|
RE: Z CS Link k freeSAT by UPC Directtakže môžme očakávat súboj titánov Klička vs Glisník ;)🇸🇰
|
Jupi
![]() |
|
V tom případě je to nevyžádané obchodní sděleníhttp://www.uoou.cz/uoou.aspx?menu=23&submenu=27 |
tz1000
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
RE: Z CS Link k freeSAT by UPC DirectTak to se mají klienti UPC na co těšit... :laughing: :laughing: :laughing:Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 631 |
![]() |
|
Dealeri si chcú zarobiťU nás už boli asi 5x z Magia, vždy iní, asi trikrát mi volala predajkyňa UPC digitálu a vždy sa snažila natlačiť mi balíček, a dvakrát bol u nás ten istý dealer UPC Digitálu a snažil sa mi nahovoriť že je to lepšie ako freeSAT by UPC Direct. Ešte že neprišiel niekto z Digi :))) |
satoshi
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 205 |
![]() |
|
Z CS Link k freeSAT by UPC Direct ,alebo DVB-TMožno aj raz zarobia ,ak ponuknu Kupu svojej karty a zagarantuju Gratis ,doživotne po dobu trvania platformy ,Momentálne otačam ,ak takato ponuka príde ,až Skylink náhodou spoplatní ten grátis ,ináč jak som spomínal oprášim sito z pivnice a zakvačim DVB-T ,a tobož to tak spravia aj viacery ,už sa to kopí aj v mojom okolí. :laughing: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
satoshiUPC digital je urcite vyhodnejsie (viac programov vratane HD, nizsia cena, vacsi komfort, podobna kvalita) pri porovnatelnom programovom balicku.UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 262 |
![]() |
|
RE: Z CS Link k freeSAT by UPC Directpro PISTOK153To už lidi začali dělat . Kartu si měnit prý nebudou - škoda peněz , zatím zrušili balíčky a nechají to doběhnout .To stále slyším kolem mne . Soused má ještě satelit analog + DVB-T a nestěžuje si , ani po digitálu netouží . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 748 |
![]() |
|
RE: Z CS Link k freeSAT by UPC DirectLidi jsou povětšin spokojení s tím co mají,hlavně když nemusí vydávat peníze.Každý výdaj se musí nějak kompenzovat.Pokud je člověk nemocen a platí více za léky,musí to někde ušetřit.Spočítejte si,co vše musíte měsíčně platit(stálá platba),přijmy zůstávají stejné!Každý šetří na zbytných věcech,jinak to bohužel nejde a bude hůře. :lookaround: Rv |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Z CS Link k freeSAT by UPC DirectMe volali na mobil od Fresatu asi pred mesicem.Nabidka to byla zajimava.Kabelovku nemame v ulici zavedenou a s Upc Direct jsem nikdy smlouvu neuzaviral a navic mam ve smeru prijmu prekazku,takze nemuzu prijimat signal stabilne ze soucasne pozice 1W.Tak jsem slecne podekoval za nabidku a rekl jsem,ze vyuzivam k prijmu DVB-T a satelitni prijem od Skylinku a Cslinku a jsem spokojen.Taky jsem se podivoval,kde vzali moje mobilni cislo.Asi nekdo od Cslinku zapracoval. :) |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 631 |
![]() |
|
![]() |