![]() |
|
HD přijímač VU+ DUORád bych získal podrobnější informace, uvažuji o koupi nového HD přijímače a dostal jsem typ na VU+ DUO nebo lze i VU+ UNO, máte někdo zkušenosti s tímto HD přijímačem, v současnosti mám Vantage 1100S, jsem s ním maximálně spokojený, ale to víte po letech, bych pořídil něco lepšího, děkuji za názory a informace. |
Nitram31
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 37 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUONic proti ale co takhle trochu pohledat témata stále dokolahttps://www.parabola.cz/forum/topic-68224/ Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD
|
jackino
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 5 662 Galerie: jackino |
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUODíky za info, ale já nechci interní HDD, ale HD přijímač.... |
Nitram31
![]() |
|
@ Nitram31Dobrý HD prijímač i keď s malými muchami už máš. Práve tento a iné z radov Technisatu majú najlepší obraz !!! Nepíšeš, čo od toho prijímača očakávaš. Ak ti ide len o hranie sa s pluginami, laborovanie a robenie nejakého betatestera-kúp si ho, aj tak nedosiahneš taký kvalitný obraz ako majú Vantage a Technisaty. Maj sa fajn a prajem pekný deň |
PeMa
Registrace: 2/2011 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOPro PeMa díky za info, očekával jsem lepší obraz, jinak jsem řadový uživatel, nastavit a dívat. Mám LED TV Samsung, obraz se současným HD přijímačem perfektní, co jsem koupil slot k ICE kartě Sky link, jedu na originální SW 2.81 a vše k maximální spokojenosti. Máš asi pravdu, ža asi uvažuji o nečem co mi nic nepřinese, možná co jsem kupil blue ray, jsem si říkal, že bych takový obraz chtěl i na HD programech... všechno jsem propojil kabelem HDMI - blue ray přehrávač, HD přijímač a TV a obraz nádherný. |
Nitram31
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUONo tak vidíš. Važ si toho kvalitního obrazu. Pro začátek si kup něco linuxového obyčejnějšího ať se něco s ním naučíš. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
@ Nitram31Mne ide v skutočnosti o pekný obraz, EPG a nahrávanie. Na ďalšie funcie sa môžem vykašlať, mať zo satelitu multimediálny prehrávač, prístup na net považujem za zbytočný luxus a čo z toho, keď je obraz naprd. Hlavne nepodliehaj reklamám a mediálnej kampani, buď rád, že máš čo máš. Ja uvažujem si kúpiť ešte jeden prijímač do druhej izby a bude to z radu Technisatu. |
PeMa
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOMáte pravdu, bylo by to pro mne trápení, děkuji za radu, zkusím něco obyčejnějšího, budu hodně neznalý když se zeptám, co tak hodně linuxově obyčejnějšího by to mohlo být? |
Nitram31
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOPřesně jak píše PeMa - obraz, nahrávání a EPG, nic jiného zatím nepotřebuju. |
Nitram31
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOSkús Dreamsky NXP 256 HD, jednoduché ovládanie, možné nahrávanie. Ako bonus ročné G-share, Youtube,Extra movie a stály Oscam špeciál.Ale hlavne musíš mať šťastie kúpiť kúsok, ktorý poslúcha ... :laughing: |
bystrik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 543 |
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOnebo HDbox 9105 za necelou trojku:8) Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 743 |
![]() |
|
@drobečekHledám, šmátrám... a takovouhle cenu teda heureka nenašla :lookaround: |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 607 |
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOvyzkoušej google :8)Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
neboSeznam.cz ;)Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
minestravyhledávač seznam.czhttp://www.zbozi.cz/?q=hdbox%20fs-9105%20pvr&typ=nabidky Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
@OKOKJá o o nějakou tu stovku nechci hádat.... ale nic tam není.... Rv Jediná cena pod 3lt je s neznámou dostupností a pod trojku jsou jen HD-BOX FS-7110 HD PVR, který zboží.cz omylem vyhledá... i tak díky :))) |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 607 |
![]() |
|
pemaMyslis si,ze technisat je to co byval? Je to uz tiez gumkac vyrobeny v cine.A inac-linux fakt nie je pre kazdeho,ale nemôzes tvrdit,ze linuxy maju zly obraz-maju väcsinou obraz spickovy. Najprv linuxy treba spravne nakonfigurovat a az potom sa odvdacia spustou vychytavok o ktorych môzu bezne stb iba snivat. Ale na druhu stranu je dost menej znalych uzivatelov,ktorych rozbehanie zakladnych funkcii stalo vela casu,nervov a nebyt "priatela na skype" ,alebo doma,pripadne stb u znalej obsluhy,tak im to nejde dodnes. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 554 |
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOhdbox a vu+duo to je srovnani, to je jako skodovka a mercedes, taky oba jezdi |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUONitram: Rikas ze chces neco lepsiho, a co od toho ocekavas? |
luco
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 62 |
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOKup VU+ DUO, budeš spokojený, stejně jako já i každý, kdo jej má. (Máme v okolí již 4 ks, vše ok).47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E
|
Děda Petr
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 1 309 |
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOmam vu+duo 2 roky a upna spokojnost nelutujem jedine euro co som zan zaplatil,len odporucam ... obraz je podla mna uplne v pohodeVu+Duo 4K - Visiosat Big Bisat - 28.2E-23.5E-19E-16E-13E-9E-1W-5W
|
Campino
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOVU DUO som mal doteraz, velmi dobra masinka, mozem povedat. Pokial si uzivatel beznych veci, tak by som ti doporucil Technisat z premium line, napr: digit iso s1.nic nemam
|
loon
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 786 |
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOdovolim si polemizovat o kvalite sd obrazu u VU duo, ale je to vec zvyku a tiez s cim to clovek porovnava, ja som teda spokojny nebol |
milan69
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
minestrano vidíš že tam jeden je a dostupnost ok :8)Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus
|
drobeček
![]() |
|
RE: HD přijímač VU+ DUOPresne ako hovorí milan69-HD ako tak na veľmi dobrej úrovni, ale SD úplná katastrofa. Prijímač je jeden z najlepších ten, ktorý spomína aj loon vo svojom príspevku. |
PeMa
![]() |
|
bystrikno ty chceš aby ho trefil šlak?Cvik dělá mistra.
|
ladinek
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 405 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |