Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

HD přijímač VU+ DUO

Rád bych získal podrobnější informace, uvažuji o koupi nového HD přijímače a dostal jsem typ na VU+ DUO nebo lze i VU+ UNO, máte někdo zkušenosti s tímto HD přijímačem, v současnosti mám Vantage 1100S, jsem s ním maximálně spokojený, ale to víte po letech, bych pořídil něco lepšího, děkuji za názory a informace.

Nitram31
Registrace: 11/2011
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD přijímač VU+ DUO

Nic proti ale co takhle trochu pohledat témata stále dokola
https://www.parabola.cz/forum/topic-68224/

Skylink//1,9°+4,8°+13°+16°+19.2°+23,5°+28,2°+39°+42°+0,8°w//Octagon SX88/ Homatics Box HD

jackino
Registrace: 1/2009
Galerie: jackino

Díky za info, ale já nechci interní HDD, ale HD přijímač....

Nitram31

@ Nitram31

Dobrý HD prijímač i keď s malými muchami už máš. Práve tento a iné z radov Technisatu majú najlepší obraz !!! Nepíšeš, čo od toho prijímača očakávaš. Ak ti ide len o hranie sa s pluginami, laborovanie a robenie nejakého betatestera-kúp si ho, aj tak nedosiahneš taký kvalitný obraz ako majú Vantage a Technisaty. Maj sa fajn a prajem pekný deň

PeMa
Registrace: 2/2011

Pro PeMa díky za info, očekával jsem lepší obraz, jinak jsem řadový uživatel, nastavit a dívat. Mám LED TV Samsung, obraz se současným HD přijímačem perfektní, co jsem koupil slot k ICE kartě Sky link, jedu na originální SW 2.81 a vše k maximální spokojenosti. Máš asi pravdu, ža asi uvažuji o nečem co mi nic nepřinese, možná co jsem kupil blue ray, jsem si říkal, že bych takový obraz chtěl i na HD programech... všechno jsem propojil kabelem HDMI - blue ray přehrávač, HD přijímač a TV a obraz nádherný.

Nitram31

No tak vidíš. Važ si toho kvalitního obrazu. Pro začátek si kup něco linuxového obyčejnějšího ať se něco s ním naučíš.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

@ Nitram31

Mne ide v skutočnosti o pekný obraz, EPG a nahrávanie. Na ďalšie funcie sa môžem vykašlať, mať zo satelitu multimediálny prehrávač, prístup na net považujem za zbytočný luxus a čo z toho, keď je obraz naprd. Hlavne nepodliehaj reklamám a mediálnej kampani, buď rád, že máš čo máš. Ja uvažujem si kúpiť ešte jeden prijímač do druhej izby a bude to z radu Technisatu.

PeMa

Máte pravdu, bylo by to pro mne trápení, děkuji za radu, zkusím něco obyčejnějšího, budu hodně neznalý když se zeptám, co tak hodně linuxově obyčejnějšího by to mohlo být?

Nitram31

Přesně jak píše PeMa - obraz, nahrávání a EPG, nic jiného zatím nepotřebuju.

Nitram31

Skús Dreamsky NXP 256 HD, jednoduché ovládanie, možné nahrávanie. Ako bonus ročné G-share, Youtube,Extra movie a stály Oscam špeciál.Ale hlavne musíš mať šťastie kúpiť kúsok, ktorý poslúcha ... :laughing:

bystrik
Registrace: 10/2010

nebo HDbox 9105 za necelou trojku
:8)

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček
Registrace: 1/2006

@drobeček

Hledám, šmátrám... a takovouhle cenu teda heureka nenašla :lookaround:

minestra
Registrace: 4/2009

vyzkoušej google :8)

Octagon SF 8008 Supreme , Skylink Premium, O2TV zlatá, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus

drobeček

nebo

Seznam.cz ;)

drobeček

minestra

vyhledávač seznam.cz
http://www.zbozi.cz/?q=hdbox%20fs-9105%20pvr&typ=nabidky

drobeček

@OKOK

Já o o nějakou tu stovku nechci hádat.... ale nic tam není.... Rv Jediná cena pod 3lt je s neznámou dostupností a pod trojku jsou jen HD-BOX FS-7110 HD PVR, který zboží.cz omylem vyhledá... i tak díky :)))

minestra
Registrace: 4/2009

pema

Myslis si,ze technisat je to co byval? Je to uz tiez gumkac vyrobeny v cine.
A inac-linux fakt nie je pre kazdeho,ale nemôzes tvrdit,ze linuxy maju zly obraz-maju väcsinou obraz spickovy.
Najprv linuxy treba spravne nakonfigurovat a az potom sa odvdacia spustou vychytavok o ktorych môzu bezne stb iba snivat. Ale na druhu stranu je dost menej znalych uzivatelov,ktorych rozbehanie zakladnych funkcii stalo vela casu,nervov a nebyt "priatela na skype" ,alebo doma,pripadne stb u znalej obsluhy,tak im to nejde dodnes.

Kasr
Registrace: 8/2008

hdbox a vu+duo to je srovnani, to je jako skodovka a mercedes, taky oba jezdi

rj45
Registrace: 6/2007

Nitram: Rikas ze chces neco lepsiho, a co od toho ocekavas?

luco
Registrace: 10/2005

Kup VU+ DUO, budeš spokojený, stejně jako já i každý, kdo jej má. (Máme v okolí již 4 ks, vše ok).

47PFL5603D, VU+ DUO, Ariva 202E

Děda Petr
Registrace: 10/2007

mam vu+duo 2 roky a upna spokojnost nelutujem jedine euro co som zan zaplatil,len odporucam ... obraz je podla mna uplne v pohode

Vu+Duo 4K - Visiosat Big Bisat - 28.2E-23.5E-19E-16E-13E-9E-1W-5W

Campino
Registrace: 1/2008

VU DUO som mal doteraz, velmi dobra masinka, mozem povedat. Pokial si uzivatel beznych veci, tak by som ti doporucil Technisat z premium line, napr: digit iso s1.

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

dovolim si polemizovat o kvalite sd obrazu u VU duo, ale je to vec zvyku a tiez s cim to clovek porovnava, ja som teda spokojny nebol

milan69
Registrace: 12/2008

minestra

no vidíš že tam jeden je a dostupnost ok :8)

drobeček

Presne ako hovorí milan69-HD ako tak na veľmi dobrej úrovni, ale SD úplná katastrofa. Prijímač je jeden z najlepších ten, ktorý spomína aj loon vo svojom príspevku.

PeMa

bystrik

no ty chceš aby ho trefil šlak?

Cvik dělá mistra.

ladinek
Registrace: 8/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra