![]() |
|
Trojnožka s parabolouVážení,má prosím někdo něco takového na parabolu doma ?Ortel s parabolou mimo obrys domu mi přišel dnes,platí tu samovýroba,nebo se dá koupit hotová-na netu zatím nic,za jakoukoliv pomoc předem děkuji!!!Jak nejjednodušeji zjistím uhel a vzdálenost od zábradlí,aby mi nestínil balkon nademnou a zabradlí !Dohodu s pronajimatelem už prosím neřešte !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
Třeba tato trojnožka..http://networkshop.cz/Trojnozka_12m/Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Trojnožka s parabolouTuto trojnožku jsem testovsl uplně na š(nevhodné slovo) s parabolou 110, řeknu vám, že radši nedopuručuji, při vychřici to zpívá hezky. :-D |
Jardysek
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: Trojnožka s parabolouTaky bych na to dal maximálně 85 či 60cm......110 jen na pořádný stožár. :laughing:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Trojnožka s parabolouNašel jsem,protože jsem blbec a neumím zadat do googla pořádne heslo,ale ty trojnožky jsou slaboulinké,mám jim věřit ?/AL85 NO NAME / Co ten uhel !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
úhel nejlépeměřením,jinak goniometrické fce R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Trojnožka s parabolouGoniometrické funkce zvládnu,jenže nevím uhel dopadu /32 stup.?/,chci pokud možno využít celou plochu a nekupovat menší !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
ano je to takna území česka zhruba 32°,vem si trojúhelník 30-60-90,30 vraz do oka ,srovnej rovinu a koukej po přeponě,pokud neuvidíš překážku,je to OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
RE: Trojnožka s parabolouDěkuji !Pokusím se !Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
hamaobycajny stativ na fotak od hamy za asi 10eur parabola max 60 vydrži i napory vetru na balkone pri vzdalenosti zabradli cca 1,5metru od paraboly zdvih parabolky od zeme tak 10cm pokud zdvihneš više ve vyhledu brani strop ! najlepsie nastavis pri zakrytu slunička jaro- podzim samozrejmne kvalitni konvertor citlivost zistiš na trt hd 42"east pri 60 hraničny prijem ale jede i fotbalek z biss key ,skylink hd z bohatou rezervou ted mi ukazuje 90/78% pri zatazeno pokud to šoupneš do stredu balkona a maš vyhled cely den na sluničko pokryješ vyhled minimalne od 45"east po 1"west samozrejmne zalezi na otočeni bytovky R^ R^ at se ti dilo podari :))) aby si zistil jestli mas dobre nastave kopirovani orbitu na 60cm ti musi ist trt-hd 42"east a jst sport 1 az 10 na 3 " east ikdyž doporučuji 90!!! :laughing: osobne sem skracoval rameno paraboly a konvertor z dlouhym krkem!!! |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
takle kdysiked som mal fix 23"5 + 28" east vpadalo to takto --http://ulozto.cz/xBZ8Rp7/3-jpg --- fotky dnes z motorem sem tady již dal :))) prohledej historii hodne zdaru :8) |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
Pane Spykovezměte tušku a načmárejte, jak by měla vypadat. Můj soused, havíř na penzi, Vám udělá stojan na míru.Pokud chcete ocel, posvařuje, pokud hliník - sešroubuje. Ocelové profily a trubky se seženou pod bludovickým kopcem, u Žvaka v Těrlicku nebo v Horní Suché v Železářství. Hliníkové profily jsou v havířovském OBI. Doporučuji konstrukci, která má základ udělaný tak, že se do něho vloží 2 velké kachličky 50x50 cm.To je tak těžké, že se parabola 80 cm nepohne. Dejte e.mail, pokud chcete kontakt na souseda. Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.
|
samorost
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 395 |
![]() |
|
RE: Trojnožka s paraboloupane samorostu nás místo kachliček dáváme dlaždice a z jistých fyzikálních důvodů raději TŘI !!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
@SPYKOtrojnožky 1.2 od TOMI jsou v pořádku, mají na ně statický výpočet. Průměr trubky je 42mm.Jde naklonit v cca 10 stupních. |
RAFI007
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 013 |
![]() |
|
RE: Trojnožka s parabolouLeží mi doma jedna trojnožka od systému Tooway. Povrch komaxit, unípací průměr 50mm. Kolik nabídnete? ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Trojnožka s parabolouPoužij balkonový držák pro sitovou anténu,otoč ho směrem dovnitř balkonu ,a navař hrubší trubku na trn pro uhycení paraboly (25mm je málo),nebo si nechej vyrobit balkonový držák na míru podle zabradlí,dostatčné hloubky a vyšky pro uchcení paraboly.http://www.sklepsaturn.pl/maszt-siatkowy-z-cybantem.html Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Trojnožka s parabolouPouzil bych normalne tohle: http://www.eltasat.cz/prislusenstvi/drzak-na-balkon-80cmS tim, ze to namontuj smerme dovnitr balkonu. Pre mesicem jsem menil LNB na multifocusu a potreboval jsem vsechno presne nastvait a jelikoz mam parabolu standardne ven z balkonu a nedosahnu na ni, pouzil jsem vyse zmineny drzak, namontoval na nej parabola z vnitrni strany balkonu a vse nastavil primo na balkone. Ja pak parabolu prehodil na puvodni drzak, ty ji nechas na balkone. a nemusis resit ani stinici balkon na tebou ci zaclanejici zabradli. Akorat si pohlidej na kterou stranu balkonu drzak uchytis, podle toho kam je orientovany, aby ti rameno drzaku nebranil v natoceni paraboly. |
Katikakus
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
RE: Trojnožka s parabolouPS: pokud nemuzes uchytit na zabradli, pouzij drzak na zed: http://www.eltasat.cz/drzaky-konzole/drzak-na-zed-60cm |
Katikakus
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
SaxonTooway-má to aspoň 1.5m ? Zábradlí má 1.3m,trojnožka hliníková 2m -nejlevnější za 800+ doprava,je to ukotvitelné do betonu -šrouby,žádné závaží nebo kachle,kdybys měl chuť mi poslat fotku-kontakt.spy@seznam.cz-děkuji !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
Spyko moc to komplikuješ.Až 3 m , dlaždice.http://www.hofisat.cz/stozar-1m-d35mm-na-dlazdici-zar/d-70475-c-994/ Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
Habr já ne,realitka,tyhle forky mi sděluje bytmistr,někteří v domě už to vzdávají,soused už mi nabidl twin,to bude mít ještě dohru,jen co skončí stavba,z těch sprostých slov už mě huba bolí teď ! :-/Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Trojnožka s parabolouSpyko nemas na balkone kovove zabradlie?Das k tomu kolmu tyc z boku blizsie ku stene a tanier nebude trcat cez obrys balkona.Zaroven nebude na stene a neuberies si z plochy balkona.U teba to ta nejde?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Liquere,zabradlí je nové a dle nařízení realitky nesmí na něm být nic umistěno,bytmistr se bojí u mne zaklepat,tak podmínky sat.a jeho umistění mi háže do schránky,ale já už jsem se s trojnožkou smířil,to bude v pohodě,včetně anteny na dvbt,tu mrsknu na vrchol te 2m trubky !!! :8)Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
![]() |
|
RE: Trojnožka s parabolouA není lepší byt prodat a přestěhovat se? Nejlépe koupit něco do osobního vlastnictví nebo malý RD, který firma postaví kdekoliv na parcele, kterou si vyberu podle podmínek příjmu?. Teď jsme seděli v hospodě a přisedla si už mírně opilá makléřka realit a to co měla v nabídce v NB, z toho až přecházel zrak! A nízké ceny! Hlavně to od lidí z exekucí! |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 148 |
![]() |
|
RE: Trojnožka s paraboloucha cha chaa neseděli jste tam přez čas?! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Trojnožka s parabolouNevím, jak přes čas? Mám odpl. volno, seděl jsem s kámošema a ta paní si normálně přisedla, poté co odešly její kámošky se kterýma seděla. Sám jsem koukal, jak jednoduché je dnes si koupit levný byt! Všude po webech jsou různé nabídky za x stovek tisíc, ne-li mega a ona nabízela (dle fotek v NB) super byty po rekonstrukci, co jejich realitka draží u exekutorů doslova za pakatel! I kámoši čučeli jak "péra z divanu"! Kdybych byt nutně potřeboval a vyhovoval mi,některý z její nabídky, za ty prachy neváhám ani minutu! |
cha-cha
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 148 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 27 | |
![]() |
|
![]() |