![]() |
|
Satelitní příjmač GigaBlue HD 800Chci tento příjmač zakoupit a stále váhám mezi ním a Octagon 1008 SEPlus Intelligence.Poraďte.Děkuji. |
jara11
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 51 |
![]() |
|
RE: Satelitní příjmač GigaBlue HD 800https://www.parabola.cz/clanky/4521/gigablue-hd800-solo-pokracujeme-s-broadcomem/Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 846 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Satelitní příjmač GigaBlue HD 800Broadcom se s STi nedá srovnávat, zkrátka a dobře MIPS je MIPS. Na to ani Octagon od Fortisu nemá. A u Octagonu musíš pořád odmazávat paměť, neistalovat vice než 2 pluginy, pořád měnit firmware, ne ke každému firmware patří ten stejný plugin MCAS, nic jednoduchého. Gigablue jsem teď viděl v nějaké akci za 3590,- což je s funkční enigmou 2 super cena. |
RRabbit
Registrace: 12/2010 Příspěvků: 127 |
![]() |
|
to já váhám mezi pierrepetrovým Pantherem a ......a tímhle GigaBlue 800HD - můžete mi trochu někdo pomoci je porovnat ? - cena je podobná, panther už sice jde sehnat jen tajemně :) , ale přesto by mě zajímalo co jeden umí a druhý už ne.(v linuxech se zatím moc nevyznám, zřejmě je jeden "otevřený" a druhý "uzavřený" - kdybych přesně chápal rozdíl, to bych si pískal :lookaround: ) No a zdá se mi že se moc o tomhle GigaBlue nediskutuje, nebo víte o nějaké živější diskusi? |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Satelitní příjmač GigaBlue HD 800A o čem by se mělo diskutovat? Funkční Enigma 2 se vším všudy, Head nemá žádnou enigmu, to je zásadní rozdíl. |
RRabbit
![]() |
|
kdyz tema =kabel HDMI= ma uz 72 reakcitak GigaBlue by si taky trochu zaslouzilo ;)Ale k veci - takze funkcni bezproblemovy prijimac ? Na Amazon.de si ho prakticky vsichni pochvalujou...pro vyuku linuxu teda vhodny? |
lkfreak
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
RE: Satelitní příjmač GigaBlue HD 800Já myslím, že ano, Enigma 2 funguje bez problému se všemi vychytávkami o nichž si šťasní majitelé STi mohou nechat jen zdát.- Cool TV - Edhanced movie center - Damir subtitler - IPTV - Cross EPG Toto ti musí stačit k úplné spokojenosti. |
RRabbit
![]() |
|
![]() |