![]() |
|
vPlug/Ariva 200HDAhoj, chtěl bych se zeptat, zda jde kromě Canal Digitaal-19E a AustriaSat-19E někomu v jedničkovém firmware 1.07B1_patch(Ariva 200HD) Canalsat Fr-19E(nebo Fausto???) a jak je tomu u vPlugu 5E zbytek programů Digital Nordic SVT1-2 atd.+ Norské ..Vím, že je to záležitost vyššího "dvojkového" FW,na kterém to jede, ale zajímá mě jedničkový FW 1.07B1_patch a vPlug.Dokáže to "rozlousknout"??? Předem děkuji za info a přeji hezký den... ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: vPlug/Ariva 200HDAhoj. Ja mám jednotkový - presne ten, o ktotom sa zmieňuješ. CanalSat France funguje cez vPlug (server). Na 5°E som skúšal severské kanály ale tie nešli. Neviem, či to je keksíkmi, lebo k Viasatu Nordic som ani na kľúč nenarazil. :-/Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 865 |
![]() |
|
RE=zmarianDěkuji Ti "Mariane" ;o) . Jde mi tam vše co jsem psal,tendy ne ty severské a frantíky také nemohu rozchodit, ač na softcam jsou psáni, že by to jít mělo....nevím kde je chyba...vPlug mám verzi 1.0.2.13,možná v té verzi? :bigeyes: R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
RE: vPlug/Ariva 200HDPri CanalSate tam musíš mať pridaného správneho providera v sekcii CARDS a samozrejme aktuálne VKEYS. Verzia aplikácie nie je podstatná. TNT Sat na Arive nerozhodíš asi ničím. Bude to zmenenou dĺžkou reťazca EMM.Vie niekto poradiť so severanmi zo 5°E? Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE: vPlug/Ariva 200HDSeveřani jedou bez klíčů, ale zda na Arrivě, to nevím.DM 920, Unstable 19-2-2019 + GP4, Moteck SG 2100A + Gibertini 125Al (Ku 85,2°E - 45°W), Emme Esse 125Al (multifeed 36°E circ. pol. + 23.5°E), Gibertini 125Al (fix 56°E circ. pol.), Stab H-H 120 + Emme Esse 125AL C-band; Octagon SF4008 (Abertis)+TBS5925
|
rom2005
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 809 |
![]() |
|
@marco37Vymeň súbor vPlug_server.xml v adresári na tento: https://4qutag.bay.livefilestore.com/y1p7_gfN1H2Jd05grJN8QE7zWpg7IW2IqTTC2PSLtzu6xixAuvfkWRDqGF5FafWN4uusJXoviDX-mHxGeyABi3g4Q/vPlug_Server.xml?download&psid=1.CanalSat už figuruje medzi kartami. Daj tam ešte aktuálne vkeys.db a ideš... http://www.sendspace.com/file/ye27ke R^ Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
![]() |
|
RE=zmarian / TWODěkuji moc Mariane, super práce a už to fičí.... ohledně těch "seveřanů", bych chtěl napsat, že včera jsem zkoušel různé druhy Softkamkey a postupně jsem je vkládal do vPlugu. Nějakým nedopatřením ovšem, jsem nezaregistroval, že jeden opravdu házel kody a dekodoval ten jeden Norský program ,který jsem potom viděl "zaseknutý" na obrazovce, a už samozřejmě zase s nápisem kodováno. Ale stahoval jsem ty verze softkam-ů z různých sat.webů, hlavně nevím, který to byl a odkud... :o( .Vše jsem házel hned do koše na smazání...Tam je problém, že v tom NDS, se otvírají až po nějaké delší době, (podobné je to i v softu u mého starého Openboxu x810). Tak to musí tedy i v jedničkovém softu pro Arivu fachčit. Až bude více času, půjdu vyřazovací metodou a snad to dohledám, aby to jelo všechno pěkně pohromadě.... Tak tedy ještě jednou děkuji... ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
![]() |
|
![]() |