![]() |
|
Wayteq HD-95CXCaute,vie mi niektoporadit ako usporiadat programy v tomto prijimaci? V menu, kde je mozne nastavovat programy na modre tlacidlo sa zobrazi 8 FAV skupin. Skusal som aj zmenu fw. D. |
koscak
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 460 |
![]() |
|
RE: Wayteq HD-95CXKedže sa jedná o DVB-T prijímač (aj kódované programy) a Mediaplayer, neviem čo chceš do 8 rôznych obľúbených skupín poukladať... Jedine že by si býval blízko hraníc Maďarska a Rakúska. Potom by sa dalo hovoriť o využití tejto možnosti. Manuál snáď máš a postup ako presúvať programy do obľúbených - FAV skupín. Postup je vo všeobecnosti vždy podobný: vyberieš skupinu, prípadne ju pomenuješ/premenuješ, označíš program a uložíš... Na to nepotrebuješ meniť FW ;)DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 5 077 Galerie: Maneto |
![]() |
|
RE: Wayteq HD-95CXPozri prípadne videá a určite ti napovedia...http://www.youtube.com/watch?v=foXmeVbPd9E DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
@ManetoVdaka za odpoved, ale asi si ma nepochpoil.1, Manual mam v EN ale tam nie je ziaden popis ako usporiadat programy. 2, Menu je velmi podobne ako maju prijimace Ariva (jedno ci DVB-S alebo DVB-T), mam v tom dost slusne skusenosti a chcel som len napisat, ze to nefunguje ako ma. Chcel som popresuvat programy a kodovane vymazat. Predpokladam, ze ten prijimac nemas, tak ze sa nevies jednoznacne vyjadrit k problematike. |
koscak
![]() |
|
RE: Wayteq HD-95CXNemáš náhodou zapnutou funkci LCN? |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 933 |
![]() |
|
@koscakMáš pravdu nepochopil som ťa, pretože si písal o obľúbených skupinách a nie o presúvaní a vymazávaní. A tiež máš pravdu, tento prijímač nevlastním, no už som s ním prišiel do styku. ;)Ak dovolíš, dokážem ti poradiť ;) Otvoríš okno náhľadu a tlačidlami +/- vyberieš program, ktorý chceš sledovať a po stlačení OK sa zobrazí. Ak žltý kurzor presunieš hore alebo dole, zobrazí sa sivá čiara, ktorá označuje program v okne náhľadu. Ak chceš pridať program do obľúbených, stlač FAV, zvoľ program a stlač OK. Zobrazí sa zoznam 8 obľúbených skupín. Vyber skupinu, vlož do nej kanál stlačením OK. Pri programe sa objavý značka obľúbený. Znovu stlač FAV pre uloženie a ukončenie. Ak chceš uzamknúť kanál, stlač červené LOCK, vyber program a stlač OK. Uzamknutie ukončíš červeným. Ak chceš preskočiť program, stlač zelené, vyber kanál a stlač OK. Označenie zrušíš OK. Ukončenie zase zeleným. Ak chceš premiestniť program, stlač žlté, vyber kanál a stlač OK. Klávesami +/- presunieš a stlačíš OK pre potvrdenie. Ukončíš žltým. Ak chceš upravovať, stlač modré - Editovať. Postupnosť programov - upravíš červeným. Názov A-Z, Z-A, Blokované a Základné - pôvodné poradie. Premenovanie programov zelené, vyber program, stlač OK, premenuješ +/-, uložíš modrým Ok. Ak chceš vzmazať program modré Delete, vyber kanál, stlač OK. Pre zrušenie výberu zase OK. Nakoniec EXIT, ešte raz sa ťa spýta či si si istý, vzber Áno a stlač OK. Snáď som ti poradil a nepotrebujem prijímač rovno vlastniť... ;) DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
@ManetoDakujem Ti za rozsiahlu odpoved, tak dopodrobna si naozaj nemusel. Fakt tak by to malo fungovat, ba dokonca funguje na malicku vynimku. Na zlte tlacidlo nereaguje a to je ten velky problem v tomto prijimaci. Mam ich viac na sklade a neviem si rady ako usporiadat programy. Tak ako pises FAV, LOCK a preskocenie funguje bez problemov.Sory, ak som Ta urazil s vlastnenim prijimaca, ale v tejto chvili si myslym, ze je tam neaka zrada oproti ostatnym klasikam a preto ocakavam ze sa ozve niekto kto uz sa stym stretol. |
koscak
![]() |
|
@koscakNemám sa prečo urážať, napísal si to slušne ;) Stretol som sa už s korenejšími odpoveďami...Ale k veci. V TV Channel Liste stlačíš žlté a nepovysunie sa hore, alebo sa následne stlačením OK neoznačí program, prípadne sa neposúva príslušnými tláčítkami (PR+,PR-)? Farebné 4 tlačidlá na diaľkovom sú síce dosť veľké, ale mne tiež robili problém, keď som v tomto prijímači upravoval programy. Musel som viac krát stlačiť aby reagovalo diaľkové. Je možné, že je to v tvojom prípade FW problém... DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
@ManetoSu tam len 4 farby- siva - Fav - cervena -lock - zelena - skip - modra - presny nazov neviem ale nieco ako uprava (uz som doma) - zlte tam nie je Ak stlacim modre, zobrazi sa okno na FAV, co nie jelogicke Chova sa to neako cudne. FW som uz stiahol a ziadna zmena. |
koscak
![]() |
|
@koscakMala by tam byť medzi zelenou Skip a modrou Edit ešte žltá Move - pohyb... Nemám už možnosť zistiť aký tam bol FW, ale nemenil som ho bol pôvodný. Tie múdra, čo som ti napísal som mal uložené poznámky a veru už netuším odkiaľ som sa k nim dostal. Pripadá mi to, že v mašinke je iný FW ako tam patrí.DM9204K Dual FBC DVB-S2X Multistream+2xDVB-S2X+DVB-T2/C,DM9004K Dual DVB-S2X Multistream,ARMTBS2910+TBS5925USB,Datacomp Arion i7 Turbo 5,4GHz,RAM 64 GB,SSD 2TB+TBS6903X Dual DVB-S2X Prof,Fuba DAA110A IBU Twin,DG380S = 60°E-34,5°W,Fuba DAA850 4xIBU Twin.
|
Maneto
![]() |
|
RE: Wayteq HD-95CXFW som menil len na jednom, aj to som stahoval od vyrocu/ V ostatnych je originalny FW. Skusim sa s tym pohrat este zajtra. Zaujimave je to, ze to este nik nereklamoval. |
koscak
![]() |
|
VysledokJe to dost zaujimave. Menu prijimaca ma cudnu logiku. Jednotlive programy sa daju vlozit do favoritnych skupin cez modre tlacidlo, a favoritne sa uz daju upravovat lubovolne - mazat, presuvat. Pre vsetky programy tieto moznosti nie su podporene. |
koscak
![]() |
|
![]() |