![]() |
|
F1 na BBC HDVšude čtu , že na BBC HD je lepší obraz jak na Nova HD. Jak je to možný když BBC nevysílá v 1920x1080 ? |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDJó, čísla o rozlišení nejsou všechno. Lepší obraz na nejen BBC HD opravdu je. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDAno nadherny obraz a zadne sekani. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDCo jsou platné rozlišovací body, když jsou tenké dráty...BBCHD je krásné, stejně jako všechno na Astře 1N. I SD je na 1N o ligu lepší, než na 3B. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDPro ty co nemají možnost příjmu britských HD programů, něco málo na youtube. R^ |
HiFiOK
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDm1 dávaliForma-1 Maláj Nagydíj futam HD |
Vladi
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 734 |
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDŠkoda, že len repríza Formuly je FTA na m2 HD. m1 HD je cryptovaná.Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 2 858 |
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDNahrával jsem oba programy . Nova HD 1920x1080 9354kbps , BBC HD 1440x1080 7713kbps . Na kterým screenu je BBC ?http://i43.tinypic.com/v45nib.jpg |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
@BeavisKonečne slovo (obraz) do bitky R^ |
robso
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
Sky Sports F1 HDNa Sky Sports F1 HD je najlepší obraz s obrovským bitrate + Sky má aj niekoľko kanálov (cockpit, standings, etc.)počas prenosu F1, detto Sky Deutschland.Gibertini 125x135 * LNB Chess Gold 4th edition 0.1 dB * Optibox DM 3800S * 53W - 90E * VU+ SOLO2
|
albal
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
beavisna statickém obrázku je to howno důležité, je třeba hodnotit běžící video, reakce na dynamickou obrazovou scénu. Jinak, BBCHD je vpravo.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDDoufám, že se nedočkáme toho, že tady bude jedno vlákno za druhým řešit kvalitu pořadu na Nova HD (Nova sport HD) oproti jiným HD stanicím. Výsledek konstatování je vždy stejný. To bude asi tím, že ty stanice mají stále stejné parametry, tak i teď jako před měsícem musí být stejný rozdíl v kvalitě. Ale omílá se to tady kolem dokola.Anton: ani na Nově HD se obraz nesekal. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscernevim jestli každé, nebo každé druhé, ale určitě se naplňuje přísloví "kod s čím zachází, s tím také schází".Není týden, kdy bych nenarazil na problém, který se týká nějakého problému s Novou, nebo konáním Skylinku. A nemám na mysli kvalitu pořadu/obsahu/. Hodin ti do Albumu pár včerejších screenů z montáže, kde jsem zákazníkovi instaloval SET pro příjem HD kanálů z balíčku Kombi. Všimni si chybovost VBER u TP, které využívá Skylink a porovnej je s ostatními. A vyjádři se mi, čím to asi bude... On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDMáš to tam. A nediv se nám, že stále někdo prudí nad Skylinkem. To přece neni normální, že i DX příjem modulace 8PSK z Astry 1N je v cajku a na stejný přijímací systém jsou TP s 8PSK Skylinku totálně v pr...Co těm lidem, kteří za balíček vypláznou přes tři papíry máme říkat. Já fantazii mám, ale zase tak velkou ne. ;) On Air!
|
Saxon
![]() |
|
SaxonDík za snahu, ale já jsem jen laik, který navíc (snad) umí zařízení pro satelitní přijem namontovat a naladit (byť jen podle teploměrů na TechniSatu, což vy odborníci odsuzujete). Přiznám se, že ta čísla mi moc neřeknou. U nás HD programy ještě dlouho nebudou to, co zahraniční, nicméně stále je "ponižovat" srovnáváním se špičkovými zahraničními si také nezaslouží. Možná jsem jen méně náročný, ale myslím si, že kvalita českých satelitních stanic v HD je zatím na maximální možné kvalitě s ohledem na prostěředky, které do toho vysílatelé mohou vložit. Toť můj názor.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerJá teploměry nikdy neodsuzoval, taky jsem podle nich nastavoval... Ale tady to neni o teploměrech! Ani nejde o to něco s něčim srovnávat, ale norma je norma a má se dodržovat. Jestli maji na vysílací straně nějaké šmejdy, tak ať to vyhážou a používají pořádné komponenty s odpovídajícím nastavením. Nebo ať vysílají je SD, ale kvalitní. Tento stav je jen pro zlost a plno lidí, potenciálních zákazníků tímto přístupem jen odradí.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDjoscer,suhlas,po vypnutí duálov sa to ešte určite zlepší(myslím si že hlavne HD programy,zlepšenia na EurosportHD,HistoryHD,su výborne-až nad 10 000kbit/s,priemer) |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
joscerNo tak to ses na omilu kamo ty nektere kanaly se sekaj kolikrat az tak ze se obraz zastavi a kdyz si platim tak mne to nezajima maji to mit v cajku.To BBC HD jsem koukal osobne a to je obraz uplne jinej tak kde jsem v kocourkově? |
anton
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDjeden zaujímavý postreh:všimli ste si že majitelia Dreamboxov,VU-čiek...,tu nepíšu-kostičkuje,trhá obraz,problémy zo zvukom....,prečo asi?,väčšinou su to od nich odborné otázky a postrehy,ktorými si skvalitnuju svoje stroje |
pietrolam
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 447 |
![]() |
|
antonJá prostě při F1 na NovaHD žádné záseky neměl. Teda na té podstatné části, co jsem koukal. Věř mi nebo ne, mě je to jedno. Vlastně ano, pár záseků tam bylo, ale to byl obraz z on board kamery, takže to mělo jiný důvod a musely být i ve vysílání ostatních společností.A jen tak mimochodem. Nemám sice jakékoliv ambice opravovat češtinu, ale musím konstatovat, že to "ses na omilu" se ti fakt povedlo. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDjoscer, já bych tedy CSSkylink co se týče kvality obrazu vůbec neobhajoval. Šidí to jak můžou. |
HiFiOK
![]() |
|
anton - dodatekProč v Kocourkově? Nechápu proč ten obraz pořád haníte. No proč, ona je vlastně normální tendence hanět vše co je u nás. Prostě ten obraz je maximum toho, co lze s těmi prostředky, s kterými provozovatel hospodaří, asi pořídit. A prostě vůbec není špatný, ba co je velmi dobrý. A hlavně s českým komentářem. Ale já si vlastně neuvědomil, že český komentář také nestojí za nic.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscerJa cesky komentar neodcizuji to ne je dobrej ja jen ze fakt ten obraz mne kolik krat leze protoze jak jsem uz psal az se kousne ze obraz se zastavy je to teda jen chvilka ale je to okem viditelne takze a kdyby si chtel nahravat tak je to v haji protoze tam kde se to zastavilo bude chyba tak uz si ani nenahravam je to na prd jinak nic ve zlem. |
anton
![]() |
|
pietrolamSkylink nevysílá "jen" pro majitele DM, VU+ a pod. ale především pro obyč.populaci s obyč. přijímači a měl by každopádně zajistit standartní - zdůrazňuji STANDARTNÍ kvalitu toho co jim leze z družice. Toho zjevně nejsou schopni !! Je evidentní, že některý operátor to umí, jiný (ten náš) bohužel ne. Saxon má naprostou pravdu, bohužel Ty s joscerem a pod. budete Skylink hájit i kdyby vám kydal na hlavu ... nakonec, možná děláte dobře, líp se vám žije ;) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 380 |
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDjoscer, prosímtě, chápu že potřebuješ prodávat karty a předplatné na CSSkylink stejně jako já, ale tohle přeháníš.Saxon to popsal v příspěvku z 08:16 přesně. Je to o porušování někde už tak měkkých norem. Každému komu jsem naladil brity, i na těch obyčejných HD televizích poznal že je to lepší obraz. A jestli opravdu CSSkylik šetří každou korunu, to nikoho (mimo Tebe) nezajímá. |
HiFiOK
![]() |
|
RE: F1 na BBC HDMyslim, ze porovnavame neporovnatelne. Fakt tazko porovnavat to co poskytuju popredne europske televizie s tym, co nam ponuka Skylink...Je jasne, ze Skylink potrebuje zarobit a spokojnost zakaznika je az na dalsom mieste, ale to co ponukaju, je v ramci ich moznosti celkom pozeratelne. Mohlo by to byt urcite o dost lepsie, ale kvalita ide postupne hore, aj ked pomaly, ale ide. Tak budme trpezlivy ;) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |