![]() |
|
LCD Sharp - upgrade softwarem novější řady SharpZdravím, nemáte, prosím, někdo zkušenost s upgradem LCD Sharp softwarem pro novější řadu. Je to riziko? Klekne pak TV nebo bude naopak pracovat lépe? Mám 42X20E (2008) - velmi pomalá odzva DO (10 sekund)! Upgrade softwarem pro řadu X20E nepomáhá. Díky |
ESPOSITO
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 471 |
![]() |
|
RE: LCD Sharp - upgrade softwarem novější řady...To das na niekoho kto za nic neruci?Daj do servisu,reklamuj.Od toho su.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: LCD Sharp - upgrade softwarem novější řady...Měl jsem tu technika od Sharpu, chtěl to odvést a vyměnit řídící jednotku (po záruce). Bylo by to dost drahé a navíc 250 km tam a zpátky. Představa, že se telka kodrcá do Prahy, mi moc nevoní. S tím softwarem to prostě jen zkouším, jestli se nechytnu. I tak dík. |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: LCD Sharp - upgrade softwarem novější řady...Asi bych začal uvažovat o jiným televizoru, přece jenom 4 roky starej model to má už defacto za sebou. |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: LCD Sharp - upgrade softwarem novější řady...Hm, taky mi to v okolí říkají, ale obrazově je naprosto v pohodě. Nebojím se říc, že hraje tak, jako když jsem ji koupil. |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: LCD Sharp - upgrade softwarem novější řady...Skus si zistit v roznych servisoch (aj neznackovych) ci nahodou ta riadiaca jednotka, ak je urcite to vadne,ci ju nahodou nezozenu lacnejsie, alebo ci nahodou sa niekde nepovaluje ten isty model kde je ine zle a sluzi na ND.Nahoda je blbec.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: LCD Sharp - upgrade softwarem novější řady...Velmi děkuji za snahu. Co software na novější řadu - je to blbost? |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: LCD Sharp - upgrade softwarem novější řady...Osobne by som daval soft len pre urceny typ tv.Teda novsi soft v pohode,ale nie urceny pre iny typ!Navyse ak uz technik povedal,ze sa jedna o HW problem tak ten SW nevyriesi.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
upgradeje tazke sci-fi si mysliet, ze tvoj TV akceptuje upgrade software pre inu modelovu radu Sharp... |
sirdo
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
software sharphttp://esupport.sharp.cz/html/software/index.php?StartRec=0&ListLimit=10&TemplateLang=cz&Lang=CZ&ProdLine=11&SortOrder=DESC&OrderBy=Title&OS=%&EMU=&SearchString=do okénka Model-hledání zadej typ tvoji tv, je tam pro 42x20e ke stažení verze sw 1.54. Novější není. |
Tolex
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 52 |
![]() |
|
Tolex, díkyto jsem zkusil už 3X - bohužel bez efektu jakekoli změny. I tak dík. |
ESPOSITO
![]() |
|
RE: LCD Sharp - upgrade softwarem novější řady...Mel jsem ten samy problem a vyresil to jinou jazykovou mutaci /slovensky/. Typ LCD si nevybavim, ale byl to Sharp cca 4 let stary. Ovlivnovalo ty reakce pripojeni neceho k AV vstupum. |
caha
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
RE: LCD Sharp - upgrade softwarem novější řady...U samsungu to jde nastavit v servisnim menu mozna by to slo i u toho sharpu pokud nejake servisni menu ma . |
Tielk
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 145 |
![]() |
|
RE: LCD Sharp - upgrade softwarem novější řady...mám stejnou bednu, stejný problém, už to neřeším, dal jsem si ji do ložnice, chvíli počkám než zareaguje :8) ,je to už stejně na dnešní dobu zastaralý krám a jen 50hz1+13+19+23+28
|
keff
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 1 354 |
![]() |
|
JAK AKTUALIZOVAT SW?NEVÍTE PROSÍM POSTUP AKTUALIZACE SW?1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: LCD Sharp - upgrade softwarem novější řady...postup je součástí zip-u - viz podporu (software) na sharp.cz |
ESPOSITO
![]() |
|
ESPOSITOdíky,mrknu se1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
RE: LCD Sharp - upgrade softwarem novější řady...tak mě ten upgrade výrazně pomohl...není to ideální,ale podstatně rychlejší odezva tv na DO1+13+19+23+28
|
keff
![]() |
|
![]() |