![]() |
|
Nastavení antényPO doladění polohy antény( motor) na Astře23,5 den-dva jde všechno skvělw, po dvou dnech se začne obraz rozpadat,kostičkovat a přestane to jít uplně.Přenastavím anténu,a to stejné se opakuje.Přičemž anténa se samovolně neotáčí, to jsem si ověřil.A za druhé- než jsem vyblokoval všechny družice kromě Astry 23, tak když to soused ráno pustil,tak první co bylo,že se otáčela kamsi anténa.Po restaru reciveru - opět hláška,že hledá družici.Už jsem m to nastavoval tak 5x,a pořád to stejné.V čem muže být problém? |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
Nastavení antényjaký máš přístroj, jaký máš motor a co u tebe znamená "PO doladění polohy antény( motor) na Astře23,5 den-dva jde všechno skvěle".... ;) R^(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)
|
marco37
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 807 |
![]() |
|
RE: Nastavení antényDoplň ešte typ motora a hlvne STB. Ak si to všetko na anténe podoťahoval,tak jedine STB. ;)Openbox S2 HD, SS2,
|
jank
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 919 |
![]() |
|
RE: Nastavení antényTyp reciveru: Ariva HD 200, motor - SG2010 , podotýkám,že mu parabolu nastavoval jeden zde velmi známý (nebudu jmenovat) autor, který je jeden z autorů všemožných recenzí všech možných STB.Tím chci říct,že věřím tomu,že parabola je nastavená správně.POužíváme jak funkci USUALS,tak DISEQ.U obojího to dělá stejně.Já nemám absolutně žádné problémy s tímto motorem, můj soused bohužel ano. |
Piller
Registrace: 8/2003 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
@pillerat´dá "reset" motoru a pak vše musí naladit ručně.To by mělo pomoci... (na spodní čísti motoru je taková dirka,do které musí strčit něco tenkého,aby se dostal na tlačítko RESET. )_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 944 |
![]() |
|
RE: Nastavení antényreset nemusí stačit, může to být vada motoru.Já mám ten sám motor a mě samovolně po zapnutí přijímače odjede asi o 4 st. na východ. Když potom zadám pohyb motoru na nulový bod, tak potom funguje dobře, než vypnu přístroj. pořídil jsem si ještě jeden motor a tam vše funguje jak má. |
tonyb
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
RE: Nastavení antényUvolněný magnet,který s níma polohu vůčí reed kontaktu.Normální závada u těchto motorů a hlavně opravitelná..... |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 426 |
![]() |
|
RE: Nastavení antényjestli se muzu doptat??...mam ten samy problem s motorem Optibox a sat.Picollo taky muze byt vadny motor???motor jsem zdemontoval i sparabolou a cca 3měs.nebyl pouzivan...pred demontazi slapal jako primky :(( :))) diky za raduVU+ZERO,Tv PHILIPS 40US6809/12 a Argus miniplus highspeed HD+ DVB-T Combo,Argus piccollo,LG 32LE5310
|
kos
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 983 |
![]() |
|
RE: Nastavení anténySúhlasím s Fanyn,hal senzor sníma počet otáčok rotora (magnetu) býva upevnený v plaste ktorý sa vplyvom tepla/chladu rozpína/sťahuje. Po zastavení motora zotrvačnostou v uvolnenom lôžku posunie čiže aj zastavenie. Pomôže lak na nechty, používam taketo snímače pre podobne motory. |
mokus
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
![]() |