Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem satelitů

prijem nilesat 7w

mam parabolu 115 cm a nataceni plus invacom delal jsem zkousku prijmu nilesatu a podarilo se mi naskenovat to co se u nas da na 150 a 180 parabolu .lepsi prijem je v noci.nebyl pouzit zadny merici pristroj jen ukazatel na sat.prijmaci. jsou to 12399v27500 3/4 12169v a jine misto prijmu prostejovsko.

mefa
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: prijem nilesat 7w

To čo si zachytil je vlastne Eutelsat 7,2W,predtým Atlantic Bird 7.
Skutočnosť je taká ,že tento satelit poslednú dobu pekne "pripeká",aj mne tu veľa TP hrá na malej parabole.Predtým to tak nebolo,takže možno je to len dočasné.
V prehľadoch tu na parabole je určite myslená aj nejaká rezerva,aj keď niekedy je tam uvedené moc veľa,príp.málo... ;)

Biedne forum, riešia sa tu samé blbosti ,len nie satelitná problematika,v kazdom vlákne sprostosti,hádky a trápne fotky uja ibuprofena. Dokial tu redakcia nezakročí ,o čom pochybujem, tak neprispievam .Dodatok: po čase vidím, že to ide ku dnu, tak Zbohom.

marval450
Registrace: 1/2010

RE: prijem nilesat 7w

Na 130 cm idú aj 12303 H a 12226 H z Nilesatu 101,ale je vhodné zmeniť zem.dĺžku o 0,2°.Okolie Žiliny

juro1970
Registrace: 5/2010

RE:juro1970

mohol by si mi na mail profak78@gmail.com poslat na teba mailovy kontakt, rad by som sa s tebou porozpraval ohladom sat prijmu v okoli KNM.

profak
Registrace: 3/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra