![]() |
|
TECHNISAT TECHNISTAR SIRkto vie aspon približný dátum uvedenia do predaja, resp. kedy bude tento nový certifikovaný prijímač reálne na predajniach v SR? dakujem všetkým za rady |
romikuk
Registrace: 2/2012 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
TechnisatMám objednán v OMKO bude příští týden,tak super R^ |
jan65
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
určite??len aby to bolo naozaj na buducitýžden, posuvaju uvedenie na trh od začiatku roka, doladuju swr ako keby išlo o nejakú supervecičku, ked bude daj vediet ako šlape, chcel by som tiež kupit na Skylink |
romikuk
![]() |
|
RE: TECHNISAT TECHNISTAR SIRKdysi sem byl taky nadšenej z certifikovanejch přijímačů a dneska už musím jenom konstatovat, že takový krámy nebrat Rv |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
no já zasenesnáším Technisat,od té doby,co dělali zadní panel z papundeklu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 308 |
![]() |
|
pierrepetrHm, fakt velice závažný důvod.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
Technisatre:romikukurčitě dám vědět,jinak technisat je podle mé zkušenosti velmi dobrý a kvalitní přístroj.Doma mám tři veterány Technisat MF 4 CC a šlapou jak hodinky i s novou kartou ICE a jeden slušný příjmač HD-8S taktéž 100 % i když má také něco za sebou.U nového příjmače SIR dobrá funkce při změně parametrů programu automaticky přidá nový. R^ |
jan65
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 153 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT TECHNISTAR SIRA taky co nahraješ, to nikde jinde nepřehraješ, díky jakýmusi pseudoochranářskýmu opatření, který spytlíkovalo Irdeto za vydatnýho aplausu Skylinku.Mimochodem přijímače SIR jsou asi stejnej TechniSat jako hodinky Rolex ze stánku za stovku Rv |
Pitomec
![]() |
|
RE: TECHNISAT TECHNISTAR SIRTechnisat já dávno sto let za opicema. To co byl Technisat před dvacety lety, je stejný případ, co byl například Grundig před třiceti lety.Jestli ho považuješ za slušný tím, že ti po zapnutí naběhne a hraje, pak asi ano, pak je slušný. MF 4 CC neni žádnej veterán, poslední držák Technisat byl CCI a CCI2. Ten měl krásnej obraz v RGB, taky mám doma jeden pro rezervu. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
PitomecV čem TechniStar SIR není TechniSat? To se ptám, poněvadž TechniStar SIR "osobně" neznám. Znám Technibox SIR a to samozřejmě TechniSat není.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
SaxonA proč nepovažovat TechniSat za slušné (já klidně napíši že výborné) sat.přijímače? Vynikající obraz, výborné menu, parádní EPG.Není slušný proto, že do něj kde kdo nemůže rvát nějaký SW, že nemá Linux nebo proč? Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: TECHNISAT TECHNISTAR SIRVšechny dnešní krámy už jsou jenom Korea nebo Čína (minimálně součástky zcela jistě). A na starý TechniSaty taky nedám dopustit, ale to co někdo vymyslí s integrovaným Irdetem, prostě nestojí za nic, viz důvody výše. |
Pitomec
![]() |
|
for pitomecno nemám tuto tému nejako zvladnutu, som v tomto smere v podstate amater ale nemyslím si, že nie všetko s integrovaným Irdetom je SHIT. mimochodom Technisat Technistar SIR je medzinárodná verzia Technistar IR, ktorý sa predáva rovnako s integrovanou čítačkou Irdeto. zažil som už viacero predajcov s názorom, že kupte si tento lacný prístroj ide tam kludne napálit hocijaký SW A POJDE vám to aj 100 rokov ;) ja radšej vsadím na kvalitu a podla mna toto je kvalitatívne slušný prijimač do 200€, nechcem HUMAX 5100 ani Gosat 7055, ktoré prferuju predajcovia Skalink či CSlink, vsadil som skrátka na Technisat, kto je proti??? |
romikuk
![]() |
|
RE: TECHNISAT TECHNISTAR SIRT. Sir je klon DIZIPA - tedy Umatlanina - NEBRAT !!! Rv |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: TECHNISAT TECHNISTAR SIRromikuk: Receiver s integrovaným Irdetem jedině v případě, že nikdy nebudu nahrávat a mám to jenom na sledování. Je ovšem otázkou, k čemu v takovým případě platit za TechniSat, když obyč. Amiko 7800 nebo jeho klony udělají tutéž službu a za mnohem nižší cenu. Kromě toho receiver dneska kupuju tak na dobu záruky a pak něco novýho, vývoj jde dost rychle dopředu na to, že se ani nevyplatí to držet delší čas. Sám mám Goldena 9060, šlape bez výtuhů a restartů, co nahraju můžu přehrát kdekoliv jinde, žere to všechny karty, není problém se sdílením (byť ho nepotřebuju) a pokud po záruce klekne, tak za těch pár stovek to nebudu vůbec řešit. |
Pitomec
![]() |
|
to CESCo já vím, tak DiZiPiA byl bratříček TechniSatu TechniBox SIR. Tenhle SIR jsem k dispozici měl. Úplně jiné menu a ovládání než klasický TechniSat.TechniStar SIR jsem k dispozici neměl. Mám však TechniStar S1, tak předpokládám, že TechniStar SIR bude téměř totéž, ale místo čtečky Conax to bude mít Irdeto. Tak proto jsem to výše rozporoval, jestli si někdo neplete TechniStar a TechniBox. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
??ano či nie??prečo nie je intergované irdeto oK? integrovaný conax či iné systémy prípadne ničitačka su lepšie...chcem niečo len na sledovanie Skylink, nič viac + technisat má další slot na iný prípadný system kodovania, takže myslím slušný výrobok aj ked za vyššiu cenu,ak ste výlučne proti tomuto poradte niečo lepšie... |
romikuk
![]() |
|
to joscerpresne technistar SIR je menší brat S1 aspon podla všetkých možných info o tomto prístroji, nemá to nič spoločné s techniboxom siride o výrobok technisat a nič iné |
romikuk
![]() |
|
RE: TECHNISAT TECHNISTAR SIRIntegrovaný Irdeto tě nas*re v momentě, kdy si něco nahraješ a budeš to chtít přehrát jinde. V podstatě stačí, abys měl desítky filmů na HDD, receiver ti klekne, dostaneš novej a ouha - nepřehraješ nic. Paráda, co? ;P |
Pitomec
![]() |
|
joscerKolego, mi nejde do hlavy, proč tomu FI Technisat v Daunu nebo Drážďanech dává tyto názvy - co v tom asi je ? R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
![]() |