Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink vymena karet

Dneska jsem montoval na bytovce a bavil jsem se s mistnima a rikali nez skylink a ty jejich karty tak raci upc. Konstatuji ze si skylink pekne possral s tou vymenou starsi uzivatele maji topfildi stare karty plati si jen neco a jak slyseli o odpojovani programu tak rikali ze raci upc a jejich kartu a maji pokoj. Jen rikam postrehy zakazniku.

Habrman
Registrace: 3/2012
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink vymena karet

Jací raci ??

polulin
Registrace: 10/2007

@Habrman

Neboj se,neposral,upc též bude měnit karty

Prosat
Registrace: 8/2005

No jo ale kdy? Ale nebude jak skylink vypibat stare karty ja myslim ze oni nebudou opakovat chybu jak skylink

Habrman

a on snad skylink už starý karty vypíná??? No UPC taky pokud bude karty měnit, tak postupně starej systém odpojí, jinak by to nemělo logiku. A když se těm lidem bude chtít platit pravidelní měsíční platby, tak ať si k tomu UPC klidně jdou, hlavně že jim tu kartu vymění "zdarma" :)))

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Jj presne ale rikam ze upc se snad pouci s chyb skylinku

Habrman

Já dnes opravoval jednu ptačí budku u kostela a bavil se s místníma babkama co zrovna přicházely na mši a konstatuji, že si to apple pěkně povrzal. Nejvíc naštvaní byli nejstarší uživatelé. Že prý než ten jejich nový tablet s přehříváním, tak raději půjdou do Samsungu a mají pokoj. Jen říkám postřehy návštěvníků.

Tobě někdo odpojuje programy? Dnes si se zaregistroval a přišel sem vyblít? Nebo mi ta informační hodnota někde unikla? Co jsi tam na té bytovce vůbec montoval? To o odpojování programů se dověděli od tebe? Nebo měli Jiříkovo vidění?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Montoval jsem satak, nevim od koho se to dovedeli ale rikali mi to jako prvni. Neprisel jsem se zde vyblit. A s tim apple trefne :-D jen rikam a taky muj osobni nazor ze skylink se uchylil ktomu prechodu. A jakmile se zapne surflock tak bude hodne uzivatelu zbohme skylink

Habrman

vítáme

nového člena s novými informacemi R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Nechci se hadat jen jsem zdelil od zakazniku postrehy a jak budounpostupovat

Habrman

surflock

těm důchodcům s Topfieldama 6000cr vůbec nevadí,zejtra se tam zastav a řekni jim to R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

No ,najlepšie by bolo spraviť nieečo ako Referendum (alebo skoer Anketu)z Otázkou ,Ste za vypnutie bezporuchového starého systému CRW ???? :))) a asi by si prepískly ,lebo drtivá večšina bi bola proti :laughing: a možno že kompetentny svoj názor ešte zvážia a nejak prižmuria očko. R^

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Ok vidim ze je to zbytecne

Habrman

Habrman

a co konkrétně udělal skylink špatně, z čeho by se mělo upc jak ty říkáš poučit? :lookaround:

eemil

PISTOK153

pro mne, za mne, ať klidně ten cw vypnou, já už jedu téměř jen na ice, cw mám už pouze 1 skylink a 1 cslink, který momentálně ani nepoužívám

eemil

Tedy díky za tak cenné informace. Bodejť by tak nepostupovali, když jim nejsi schopen vysvětlit jak to s výměnou či nějakým odpojováním programů je. Proto se nediv, že jsem si myslel, že jsi jim tam opravoval holubí voliéry.

Tomik535

Habrman

Neni ,nič zbitočné ,v podstate až začnu odpájať CRW karty ,Od platenej ponuky čo už avizovali skor ,tak ak po 2012 mi nepojde Multi na CRW ,tak sa možu rozlučiť ,z mojimi peniažkami......

A miochodom ,už niečo podobné sme už niekedy tu preberali ,len otázočka bola položená trošku ináč ,toť to bola mislím reakcia na článok.

PISTOK153

@Pistok a mohu se zeptat co tím vyřešíš? Není účelnější(dokud si platíš) v akci kartu vyměnit? Kromě koukání na základ připojíš i protestní hladovku s transparentem "Chci zpět svůj Cryptoworks"?

Tomik535

Hezká ukázka "odbornosti" některých montážníků. Mnozí by měli držet raději bobříka mlčení.

PPP111
Registrace: 11/2011

Jde o princip jen marketingovi tah vymente kartu a zsikejte penize zpet&. Jenze ja musim koupit prijmac novy a kdyz je certifikovy stejnak jebe . Hlavne ze je tam nalepka jak (nevhodné slovo) certifikovano skylink a cslink. A komu dneska reknes ze si musi koupit stejnak novy prijmac a kartu tak ti poklepou na celo s tou cenou co jim reknes at neco i na to malo mas. Za nakupku jim to nebudes prece prodavat.

Habrman

Vsak jsem nic nerek zakaznikum jen jsem si vyslechl jejich nszor nic vic jsem nerekl. Vsak samozdrejme at kupujou bude kseft jen rikam postoj zakaznika

Habrman

ne-poucili

ja len telko k tomu ze ak mam jednu skusenost s juupiisii, tak oni sa za asi 10 rokov co ich poznam NEpoucili ani z vlastnych a opakovane spravenych chyb. Myslim tym hlavne """pro""" zakaznicky orientovanost... -viete co myslim.
Teraz od decembra zasa-stale dufam ze UZ to pojde k lepsiemu...
K

krikri
Registrace: 3/2010

@Tomik535 v podstate ,ako uz spomenul "Habrman" Ide o Princíp ,mne nevadí IRDT ,prežijem aj Surflock ,ale už neviem zhltnuť zdraženie MULTI balíka o tích cca 24 eur ,a ešte k tomu si priplatiť za Vymenu ,ako sme me už v podstate na podobnu tému diskutovali ,tak v podstate ak si ešte pametáš ,tak som ti spomínal ,že myslím v podstate na to ,že by bolo od Skylinku korektné Pravidelne Platiacim abonentom ,tu kartu vymeniť zadara ,nejaká dobrovolnosť vímeny mi smrdí ,za tím niečo 100% stojí ,kedže niečo dobrovolne vymeníš ,tak nemáš v podstate nárok ani na niečo sa sťažovať v prípade problémov ,v potstate si si vedomí aj licenčnych ,podmienok a aj po novom o Funkčnosti v Ready strojoch ,takže asi tak ,ak už má prísť raz aj tá Nutená vymena ,tak OK ,ale ináč nie ,to si radšej kupim novu IRDT za 60ečok.

PISTOK153

Zdražení balíčku s jeho rozšířením odporuje principu?
A co ti brání přestat platit, vyměnit kartu a využít bonus?

Tomik535

Ja nevim, pro me je zcela nepochopitelne, ze se nekdo brani ci dela drama z nejake vymeny, ktera je v podstate zadarmo.

Mikek
Registrace: 7/2011

Souhlasím Tomikem535,a jestli je Habrman sat.montér tak já jsem pokrovej hráč,jinak at se naučí aspon psát na klávesnici.A prolídne si Skylink kalendář na rok 2012,který jistě jako prodejce a montážník obdržel od Skylinku,Nicole je aspon hezká... :fuming:

satanolog
Registrace: 1/2007
Stránka: [ 1 ] 2 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 59

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra