![]() |
|
RE: měřící přístrojAhoj, nedávno jsem řešil výběr měřáku. Od Saxona a Poudera mi tu padly dva návrhy. Horizon HD-STM, nebo ROVER MASTER STC NEW. Oba vypadají dobře. Rover má dle všeho více možností, ale zase u horizonu secmi líbí ta jednoduchost. Neumím si ovšem neumím posoudit kvality a vybrat. Proto bych prosil jestli se může někdo z účastněných i ostatní vyjádřit. Díky Lukas |
lukin
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: RE: měřící přístrojkvalita jednoznacne horizon, ital neumi udelat nic, snad pouze espreso |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: RE: měřící přístrojPokud máš telefon s Androidem a předpokládám, že linuxový přijímač, tak si stáhni aplikaci Enigma Signal Meter, navol si IP satelitu a měřák signálu máš na mobilu :-) |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
RE: RE: měřící přístrojrj45, tak trochu souhlasím, už po druhé, mám na reklamaci můj Atom light a začínám si o firmě Rover myslet svoje. Jak jsem už kdysi psal, můj "kolega" má od Horizon dva stroje. Jeden na DVB-T a S/S2 a maximální spokojenost. Při porovnání měřících hodnot mezi Rover a Horizon, tak výsledky byli hodně totožné... Takže do toho Anglána bych klidně šel. :8) |
Rocco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: RE: měřící přístroja nejaky za 50€ ešte nevyrobyli na dvb-t?? nič nebude? :( |
jopo166
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 1 778 |
![]() |
|
![]() |