Quantcast

Diskuse

Uzamknuté diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Dreambox800 a router WELL PTI 8505 hacked again

Prosim Vas, muze mne nekdo poradit s nastavenim routeru s modem WELL PTI-8505 ADSL2/2+ . Nekdo se mne naboural do dreamboxu a meni muj CCcam.cfg soubor, kde si dopisuje F line a sdili se mnou proti me vuli.
Nevim, jak to osetrit na routeru s modem, abych mu znemoznil pristup do vnitrni site a dreamboxu. V nastaveni routeru s modemem mam pro komunikaci s Internetem v polozce Source IP a a destination IP a Mask uvedeny hodnoty 0.0.0.0. resp. 255.255.255.255(0)Kdyz tam zadam misto nul nejakou konkretni IP adresu meho peer, kteremu chci povolit pristup, tak se nic nezmeni, a funguje to porad stejne jako by tam byly zadany 0.0.0.0. Dále jsem nastavil nové user a heslo pro pristup k Dreamu i k routeru, ale ten clovek i presto dal meni muj CCcam.cfg soubor a zpusobuje mne ruzne potize kvuli kterym musim refleshovat a pod., uz nevim co s tim. Nemuze to byt nekdo, komu jsem dal drive moji C line a pak jsem ho pozdeji smazal?

Dekuji za kazdou radu,
kovy

kovy
Registrace: 11/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Dreambox800 a router WELL PTI 8505 hacked...

nejsi ty nahodou komediant? Rv

chocholos
Registrace: 11/2007

Cez čo ti tam lezie ftp,telnet,ssh??Máš otvorené porty 21,22,23 alebo rovno DMZ na ip dreamu?Máš povolený managment routeru z WAN?

noha
Registrace: 1/2006

Nevim pres co mi tam leze, ja nejsem zadny velky fanda do pocitacu, zajimam se o to jen do te urovne, ze mne to funguje. DMZ mam povoleny, management z routeru memam povoleny, porty 21,22,23 to se bude muset podivat.

Ty (nevhodné slovo)* Chocholosi, kazdy neni blazen do pocitacu, ale to neznamena, ze nemuzu byt inteligentnejsi nez ty z(nevhodné slovo)syn*.

kovy

Chocholosi ty fuc*ing bastard fuc* off

you fuck*ng prick

kovy

urcite zmaz cccam 2.3.0 a daj starsiu v., a mas pokoj

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

RE: Dreambox800 a router WELL PTI 8505 hacked..

Zdravim. Nic nemaz ziadne ccam verzie,ale radsej si zmen pristupove heslo k internetu. Niekdo ho vie a jednoducho cez wifi sa ti napoji cez DCC,alebo TC a robi si v cccam.cfg co chce.

signora
Registrace: 2/2012

@kovy

ja to vedel ze jsi komediant!

chocholos
Registrace: 11/2007

@kovy

A možná ti nasdílí i tvoji manželku?

Prosat
Registrace: 8/2005

@kovy

A nestačilo by změnit heslo u Dreamboxu?

Kema
Registrace: 6/2006

SPAM

proč sem dáváš opět to samé??!! pověsil si to sem před dvěma dny a zase to sem sere*.Když si nemůžeš poradit sám,zovolej si nato nějakého "ajtˇáka",který ti to dá dokupy,když si z toho koko*t... ;P :sly: :razz:

_________________________ Vím,že nic nevím _________________________

jamess96
Registrace: 11/2005

to kovy

ako tu uz bolo pisane:
1. zmen si pristupove meno a heslo do internetu
2. zmen si pristupove udaje cez ftp do DM
a budes mat pokoj ;)

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto
Registrace: 6/2010

to jamess96 a chocholos ty si sr*či,asshole

Nechápu, kolik se tu najde ubožáku, kteří si kompenzují komplexy na někom, co neví o pocitacich tolik co oni. Pritom jinym nesahaji v jine oblasti ani po kotniky.

kovy

Je zbytečný se tady vzájemně urážet.
Odpoj svoji domácí síť od internetu a oprav si nastavení jak dreamboxu, tak i nastavení routeru.

Pak můžeš znovu připojit internet a uvidíš, jak změna dopadla.

colombo
Registrace: 1/2006

Nechápu, kolik se tu najde ubožáku, kteří si kompe

Ja to chápem,lebo sú to nadržaný úbožiaci,ktorý sa sem chodia odbavovať,na laikoch a ľudoch čo sú slabší v obsluhe PC,router je pre nich španielska dedina a pod.Oni nemajú chuť niekomu pomôcť,len ho zosmiešniť,ponížiť a uraziť,preto tomu hovorím, že je to taká stoka názorov od primitívov,nič nevedia,len machrujú.Nech sa darí. :8)

DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.

vladoholu
Registrace: 6/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra