![]() |
|
Vantage 7100 - pirátský přijímačDocela by mě zajímalo, proč Saxon v tomto vlákně píše:"víš co ti napíší k tomuto přijímači? Používáte pirátský přijímač, kupte si kvalitní přijímač Skylink Ready" navíc, když ho sám používá. Co je na přijímači, který používá vlastní uzavřený firmware pirátského? Navíc je to jeden z dražších přijímačů, a tak od něj očekávám jistou kvalitu (zvlášť, když se firma Vantage věnuje i profesionální technice a tak jsem doufal, že na svojí značku trochu dbá). Co se týče pirátských přijímačů, pak mezi ně nepochybně patří všechny Linuxové, neboť tam není problém si "dodělat" cokoliv (SW dekódování prolomenými klíči, sdílení karty mezi mnoha přijímači atd.) ale ty, díky využívání "bezplatného OS", naopak patří mezi ty levné. V době, kdy jsem přijímač kupoval (cca před 4-mi roky), žádné "Skylink Ready" přijímače nebyly, nechal jsem se ovlivnit jednak touto recenzí https://www.parabola.cz/clanky/3006/vantage-hd-7100s-pvr-hd-satelitni-receiver/ a pak všemožným dalším vychvalováním přijímačů Vantage. Navíc splňoval i moje požadavky, měl DVB-S i DVB-T tuner, USB a eSATA připojení externího HDD. A kupoval jsem si právě "drahý" typ s HD příjmem, aby mi pár let vydržel a nemusel jsem hned zase kupovat nějaký nový. A k otázce, která ve výše zmíněném vlákně také zazněla - používám "Skylink Ready" modul Irdeto Neotion CA+, neboť v přijímači mám oficiální firmware, který neumožňuje dekódování Cryptoworks ani Irdeto. |
tz1000
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
Vantage 7100 - pirátský přijímačAz budes neco resit se Skylinkem tak to poznas. |
marecek29
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100 - pirátský přijímačV případě Vantage není problém argumentovat tím, že je to kvalitní přijímač z doby, kdy ještě žádné ready přijímače neexistovaly.Mimo jiné jej mají, nebo měli i někteří vrcholoví manageři Skylinku. :))) Zrovna Vantage není ve Skylinku řazen mezi pirátské, tady jde spíše o Arivy a Linux boxy. Arivy (Fergusony) a jejich kopie obecně jsou samotným Irdetem označeny za boxy, které nikdy nedostanou licenci Irdeto ..... |
Zip
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 744 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100 - pirátský přijímačTaké všechny DreamBoxy budou asi pirátské se všemi možnostmi,co mají.Tam má SkyLink soupeře s laťkou vysoko postavenou. |
viliam
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 415 |
![]() |
|
Pirátský přijímač je pitomostSpíš je otázka jestli člověk co ho používá něco porušuje nebo ne.Co je špatného na tom mít linux s důvodu pokročilých funkcí jako nahrávat pořady přes LAN na síťové úložiště? Taky nevím, proč si Skylink uměle dělá kategorii pirátských přijímačů (nejenom ty, které podporují sdílení, ale i ty, co nahrávají pořad nekódovaně). Kdo chce tak si film stáhne jako mkv z netu, ale pořady nahrávané na satelitu jsou většinou jen pro osobní potřebu. Dle mého to je blbost. Kdo chce ten si cestu najde, ale přijímač za to nemůže. |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100 - pirátský přijímačAni s tymi fergusonmi to nebude tak zhave, pretoze v zaujme predaja co najlacnejsieho zazraku, celkom bez skrupul, prideluju skylink ready aj klonom fergusonu. staci ked splna poziadavky a je jedno ci sa vola ferguson alebo alahov chvost . Po telefone si to mozu dovolit - oznacit zakaznikov prijimac ako piratsky , lebo cez telefon sa dost tazko dava zaucho .Ja som onehda tej slecne povedal,ze mam piratsky prijimac tak,ako oni piratsky siria programy - napriek nesuhlasu vysielatela a ked jej smrdia moje peniaze, nech skusi cakat na vonavejsie. Caka chuda doteraz. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100 - pirátský přijímačSkylink v komunikácii používa výraz NELICENZOVANÝ PRÍJIMAČ a nie pirátsky... |
Nibiru
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 1 061 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100 - pirátský přijímačjj - nelicencovany . raz som si na to nemohol spomenut. :))) Pri registracii im ale nesmrdel ani nelicencovany . |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100 - pirátský přijímačTak v případě dotazu co používáš za přijímač se podívej do seznamu doporučených a vyber si.Hovno jim dotoho je. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100 - pirátský přijímačAsi tak receno (nevhodné slovo) R^ |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
Vantage 7100 - pirátský přijímačJá nevidím v jednání Skylinku žádnou logiku. Přeci vložím li do kvalitního příjmače modul Skylink Neotion a nebo SMIT Irdeto (oba certifikované od Skylinku),tak to musí hrát, nebo ne? A mimochodem i když jsou Vantage řady 7100 a 8000 již několik let staré, tak většina příjmačů s certifikací Skylink READY jsou proti nim ořezávátka. Je to můj názor. |
Teryk
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 168 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100 - pirátský přijímačTeryk, souhlasím s Tebou. Je třeba jim nakecat ty typy co jsou nich ready a je od nich pokoj. Já jim lžu víc než nějakej politik a jde to jak po másle :)) |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Vantage 7100 - pirátský přijímačBože, to jsem řekl v ironii, ale že tohle říkaji na Hotlince Skylinku je svatá pravda, za to dám krk! ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Zip,užzase,já chápu,že musíš,ale nebylo by lepší mlčet,jaký je rozdíl v uni čtečce vantage a arivy,obě jsou pirátské uplně stejně !!!Bože,jak hluboko musí člověk klesnout ?Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 907 |
![]() |
|
spykoAko zateplovanie,uz zacalo vyvrazdovanie susedov pre parabolu?Ale nebude problem? R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Na truc....Na truc Glisnikovi bych si Skylink nasdílel.... |
hotovyrad
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 1 832 |
![]() |
|
![]() |