![]() |
|
Skylink - zasekávání programůStále se vám sekají programu u Skylinku?Pokud ANO, připište jen typ přijímače, modulu, karty ať pánové u Skylinku začnou konečně problém brát vážně a dočkáme se toho, že ho vyřeší. Nebo snad bude třeba informovat Lucemburského vlastníka, že tady jim to moc nefunguje? Já mám Vantage 7100, modul Skylink Irdeto Neotion CA+, karta ICE |
tz1000
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 105 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůktere programy? vsechny? muzu se zeptat proc pouzivas ve vantage CAM? |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
tz1000víš co ti napíší k tomuto přijímači? Používáte pirátský přijímač, kupte si kvalitní přijímač Skylink Ready z naší nabídky.Nechci Ti brát iluze, ale ničeho nedosáhneš. Ale podpořím Tě klidně. Vantage 7100, karta ICE VU+ Ultimo, karta TT Občasné záseky na Prima Family HD, Nova HD, Nova Sport HD atd. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůVantage 8000, ICE - záseky na HD programechVantage 1100, ICE - to samé P.S. Saxon - já mám "pirátské" přijímače, ale tz1000 má Skylink ready modul, takže tam bych se proti jejich univerzální odpovědi na jakýkoliv problém ohradil... Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 242 |
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůHumax 5100S karta ICEDreambox 800HDse karta ICE Golden Media 9080HD karta ICE - u vsetkych prijmacoch sa mi zasekne obraz pri Prima Family HD a Nova HD Dreambox 800HDSE, Golden Media 9080HD, Golden Interstar 870, emme esse 100 offset Al, Visiosat Big-Bisat 4 ms plast, inverto 0.2dB Twin 2x, alps 0,2dB 5x, DG 380S usals, Skylink, Astra 23.5E, 0.8W, 5W 28,2E 13E 7E
|
zdenoq
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 1 606 |
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůAbych to upřesnil: HD programech v jejich režiiJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůTak já se také přidám. Po přeladění se hryže obraz a "štěká" zvuk u Novy HD a Prima HD. Na Markízu HD moc nekoukáme. ČT1 HD je ok. Přijímač je Skájlink redy Orion Irdeto. |
Cynomys
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 44 |
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůNo abych byl úplně přesný, tak jsou to asi jen HD z jednoho TP: 11797, jinak si nevzpomínámJste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete
|
Jackal
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůco vim tak Nova HD skube na techto taky: Octagon 1028 - TT, Octagon 1018 - ICE + CSLink, Octagon 1008 - ICE, Vantage 8000 - ICE, Amiko IR7800 - IRD (kapitola sama pro sebe), HDBox 9300 - ICE, HDbox 9105 - TT, VU+ Duo - TT |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůDobrý den,o potížích vysílání Prima Family HD a Nova HD víme - příčina je mimo infrastrukturu Skylinku a řeší ji dodavatelská firma - prosíme o trpělivost.S pozdravem Jxxxf Szexxxxxxxty Karta ICE Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.
|
alda10
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůGoSat GS7055HDi "Skylink ready", karta Výmena. Seká mi to na Prima Family HD, Nova HD, Markíza HD. A tie zvukové prejavy sú desné!!VU+Uno 4K SE; Panasonic 49FX700; DIGI Slovakia
|
homko
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 46 |
![]() |
|
Docela srandovní.Prosí o trpělivost. To je jako objednat si multi HD na rok a napsat jim, že zaplatím, až budu mít peníze - příčina je mimo moji infrastrukturu.... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůHD-BOX 7110 s Mascom CW/IR, karta Skylink VýměnaSekání na Nova HD, výtuhy na cca 1-2s nepravidelně. Signál OK. Je možné, že se to seká i jinde, ale na to jsem nekoukal. |
rejča
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 697 |
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůVantage 7100,karta ICE přímo ve čtečce to samé tj. občasné záseky na Prima "HD" a Nova HD.Saxon: "používáte pirátský přijímač" ,takové bláboly neobstojí poněvadž se to projevuje i na Skylink Ready,konkrétně mám zjištěno třeba Mascom 2600. Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.
|
BIDLO
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 6 200 |
![]() |
|
Pro redakciNechápu proč tu není už na titulní straně paraboly aktualitka, že skylink má problémy s kvalitou programů (resp. stabilitou).Když je něco pozitivního, tak tu je každý ..., ale jak se něco nedaří, tak informací moc není. A přitom určitě hledá závadu na svém přijímači nejeden satelitní uživatel. :))) |
rejča
![]() |
|
Skylink - zasekávání programůTopfield 7700HSCI,Satelite2000HD- časté sekání u Primy HD,Novy HD,ČT HD-karta ICE |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
![]() |
|
Jistěa hledá tu závadu na svém přijímači,protože na zákaznic.lince mu nabušili do hlavy jednu kravinu za druhou. Rv |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 450 |
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůLicencovaný Optibox Zebra + karta výměna ,,, záseky na všech HD kanálech |
JoinerNet
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 55 |
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůVšechny HD ???? Brava, MTV HD CZ a další jooooo |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůVU+ DUO, CW kartyPrima HD seka. Nova HD neviem, nepozeram. |
robso
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 288 |
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůPřidávám: Mascom MC 2000 - modul skylink Cl+, Mascom MC 2600 - čtečka Irdeto, ICE + čisté Irdeto stejný stav. Nezávislé problémy na různých FW u Mascomů--viditelně není způsobeno FW - všechny mají stejné problémy. :-/ |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůTeď mi taky přišla odpověď.O potížích vysílání Prima Family HD a NOVA HD víme, příčina je mimo infrastrukturu Skylinku a řeší ji naše dodavatelská firma. Prosíme o trpělivost, doufáme, že problému bude již brzy vyřešen. :))) |
rejča
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůšak treba byt trpezlivý keby mali arabelin prsten bolo byto hned hotove ;)🇸🇰
|
Jupi
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 17 338 |
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůV poslední době pozoruju stejný výpadky na Nova HD a Prima HD i v kabelovce UPC v DVB-C, teď jsem to měl puštěný pár minut a rozpadá se obraz za doprovodu podivných pazvuků. Takže možná Skylink fakt nekecá a je to mimo ně :lookaround: |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
RE: Skylink - zasekávání programůStále sekání od začátku/nyní však daleko více/u ČT HD, jiné HD programy od Skylinku prozatím nemám. Poslední dobou pozoruji i občasné seknutí u SD programů, ale v daleko menší míře.Ferguson 8900, karta TaT bílá. Dodatek: ARD HD ZDF HD atd. jedou v pořádku !!! |
Ajap
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
ČTHDAno,taky nyní více u ČT HD ! |
baksik
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 334 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |