Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

TV Samsung PS51D570 + Skylink

Programy, které nejsou HD se zobrazují síla/kvalita kolem = 100/82-100. Ale programy NOVA HD, Prima HD, Markiza HD kolem 100/65 - 52. Nic se nekouše a normálně běží. Teda až na Prima HD, ale tam Skylink dělá nápravu. Mám špatně nastavenou parabolu nebo to je (HD programy) nermální. Děkuji.

Robous
Registrace: 3/2012
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV Samsung PS51D570 + Skylink

Ja mam LE37C570, uroven chyby bitov 2000 (plny bargraf), sila signalu okolo 20 a kvalita tiez okolo 10, vsetko ide bez problemov, na tej istej parabole druhy TV LE40C670, uroven chyby bitov 0, sila 100 a kvalita 95. Takze v tvojom pripade by som to moc neriesil, ked to ide.

Tomic
Registrace: 1/2011

skor som si u mna vsimol opacny problem na DVB-T, sila aj kvalita signalu DVB-T OK, ale obraz aj zvuk sa mierne sekal, ked som z CI slotu vytiahol modul Skylink Neotion, tak to nerobilo, vsimol som si to len raz, neviem ci to bola nahoda, nemam to este na 100% otestovane

Tomic

jestli nemas problem s prijmem, tak to resit nemusis, jestli se Ti ale jedna o spravne serizenou parabolu, tak je dobre pozvat si nekoho s mer. pristrojem, uroven udavana v procentech na prijimacich je jen orientacni udaj.

osobne bych to naopak resil.

milanm
Registrace: 3/2006

Mam jeste dva pristroje Technisat a tam se uvadi 95/82. Ale je pravda, ze jsem nekoukal na programy v HD, takze ta cisla uvadeji SD programy. Take mam pozbamenane: MARKIZA HD - bit. chyby 1134,sila 100 a kvalita 46 - nromalne jede bez problemu, FAMILY HD - bit. chyby 966, sila 100 a kvalita 54 - tady se kouse.NOVA HD - bit. chyby 1008, kvalita 100 a sila 52, CT HD - bit. chyby 0, sila 100 a kvalita 94. Proste se mi zdaji hodnoty nizke oproti SD kanalu. Ale jinak vse jede. A dekuji.

Robous

tak to kousani PF HD by mi vrtalo v hlave, tak potom sa pridavam k milanovi m a nastavit lepsie parabolu

Tomic

TV Samsung PS51D570 + Skylink

Tak ta PF HD je jasná. A co ostatni hodnoty kanalu. Neni to nejak malo? Nebo to je opravdu jen orientacni. dekuji.

Dobrý den,
o daných potížích víme - problém je mimo infrastrukturu Skylinku a řeší ji náš dodavatel - prosíme o trpělivost.
S pozdravem
J.S.

Zákaznický servis Skylink
www.skylink.cz

Robous

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra