Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

zkušenosti

nemáte někdo zkušenosti s tím že tp.12109 se mi při sebemenším větru ztrácí signál, který je jinak 88, a žádné jiné tp. to nedělá

ganter
Registrace: 9/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: zkušenosti

Jestli máš dobře naštelovanou parabolu,tak Ti odchází LNB.To se mi stalo na podzim,vše OK a 12109 bez signálu.
Dal jsem nové a bez problémů.Zkus vyměnit jestli máš náhradní na zkoušku.

Ji.sat
Registrace: 1/2006

RE: zkušenosti

nez jsem uchytil lankama stozary s dvouma T90, tak mi pri silnem vetru 12109 hodne ztracela, az do No Signal. 60mm trubka kmitala jak diva. ostatni frekvence jsem mel silne dostatecne a nevadilo jim to. 23.5E mam ale uz na hodne velkem silhani mimo listu a musel jsem lankama chytit stozary a satmeterem jsem se zameril ciste na 12109, kde jsem z toho vytahl max, co slo. od te doby pri jakemkoliv pocasi nebyl problem. takze podle mne musis poradne naladit, mas to ted asi fakt na hrane uz pri bezvetri.

T90 (30W-19.2E) + T90 (23.5E-75E), 21x Inverto Black Ultra Twin, 2x Inverto Black Ultra Quad, Octagon HD918 + DM800SE + VU Solo2 + TBS5925

afkcz
Registrace: 8/2008

Ji.sat

Jestli jsi jen náhodou při výměně LNB lehce (a z řejmě nepozorovaně, nevědomky) pohnul parabolou tak, že jsi ji vlastně došteloval k lepšímu příjmu.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

afkcz

máš dve T-90? aký máš rozsah na tých parabolách??? by ma to zaujímalo, ja mám jednu T-90. dík

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

joscer

Nepohnul,LNB jsem zkoušel u mě doma a opravdu byl tak jak jse psal,12109 nešlo.Po výměně vše OK.

Ji.sat
Registrace: 1/2006

zkušenosti

Tento transporder je dost citlivej na přesnost paraboly (hlavně té menší). Pokud se Ti hne parabola, půjde Ti třeba celá Astra 23E a nejde Ti právě jen tento jeden 12109. Dolaď parabolu a pojede. Samozřejmě tím LNB to může být také. Ale to budeš muset vyzkoušet ... R^ ;)

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra