![]() |
|
AAf sa vracia???http://svn.aaf-board.com/public/image/mozno niekoho potesi.....SH4 Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: AAf sa vracia???co te na tom tak podivuje ?Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
RE: AAf sa vracia???Len som prebehol forum a tam maju radost ze zase nieco vyvyjaju.Je tam par dotazov na stroje co su dost rozsirene aj u nas,len zatial je to na tie co tam uvadzaju.ip box je jasny ale nie je nahodou atevio nieco coho brat je aj unas?Niekto sa pytal aj na aliena,ten je dost rozsireny.Ja som to len pre zaujimavost sem hodil,nic viac.Koho to zaujim precita si ich forum.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: AAf sa vracia???Do prcic vyvijaju... :)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: AAf sa vracia???na to se viser :) ten progres tam je celou dobu. i titan je pro vic masin. tahle skupinka je dost akcni. kazdej kdo se v tom rejpe urcite aaf zna , at ma fortis klon , nebo jinou masinu s sti procakemDreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 829 |
![]() |
|
![]() |